Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.152
Cevap
414
Favori
432.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin yapabileceğin bir şey değil. İnternetten araştır bazı firmalar pili değiştiriyorlar. Uzun süre kullanılmadığı için piller tam olarak boşalıyor ve ölüyorlar. Ara ara şarj ve deşarj edilirse daha uzun süre dayanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimeBoy kullanıcısına yanıt
    Linkte cevap mevcut
    http://www.nalburteknik.com/stanley-ustalarin-markasi/

• metroda satılan linkteki akülü vidalama ve matkap seti fiyatına göre nasıl bilgi sahibi olan var mı? akülü vidalamanın en büyük artısı lityum batarya olması geldi bana,çünkü genelde ni-cd batarya oluyor bu tarz ürünler. setteki Darbeli matkapla vidalamayı alsak evdeki işler için yeterli gelir mi?

• callottemre C kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen gelir ama imkan varsa Koçtaş'tan Mac Allister 3.6V Li-on Vidalama + Einhel vs 100-110 lira civarına bir matkap çok daha kaliteli bir set olur sanıyorum

Edit: Bu vidalamanın yanında gelen uçlar inanılmaz şekilde kaliteli. Çok kesin söyleyebilirim, aşındıramadım henüz.
    https://www.koctas.com.tr/mac-allister-sarjli-vidalama-36-v-mssd36-li-1/19290-26335/

vsvs gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 3 Nisan 2018; 0:41:14 >

• Amazon'dan 50 $ almadığınız matkap geldi. Buyurun :

• Arkadaşlar şu an duvar delmek için en f/p şarjlı ürün bu mudur?
    Kullanacağım yerde elektrik yok.Aslında birkaç kez kullanacağım ancak şarjlı almak zorundayım.
  • adem57 A kullanıcısına yanıt
    50$ a yılan gibi alet valla...iyi günlerde olsun diyelim...biz kaçırdık artıkın...gümrük ne masraf çıkardı hcm peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dbk akülü vidalamam 4 senenin sonunda arızalandı yerine yarı prof. 10-12v iki vitesli lityum akülü(kabzadan çıkıntı yapmayan) garantili bir vidalama almak istiyorum aklımda birkaç marka var bütçe Max 200tl

Max extra

Attlas

Rtrmax

Einhell

Hyundai

Öneride bulunursanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 8 Nisan 2018; 13:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem57

Amazon'dan 50 $ almadığınız matkap geldi. Buyurun :
    yukko.com
    Black&Decker BDCDC18 18 V / 1.5A Akülü Vidalama
    https://www.yukko.com/blackdecker-bdcdc18-18volt15ah-li-ion-akulu-vidalama-v-50053762

bu ürünle aynısı mı hocam?,duvar deler mi bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Dbk akülü vidalamam 4 senenin sonunda arızalandı yerine yarı prof. 10-12v iki vitesli lityum akülü(kabzadan çıkıntı yapmayan) garantili bir vidalama almak istiyorum aklımda birkaç marka var bütçe Max 200tl

Max extra

Attlas

Rtrmax

Einhell

Hyundai

Öneride bulunursanız memnun olurum

Attlas çok dandik, özellikle tetik mekanizmaları çabuk bozuluyor. Aralarında Einhell en mantıklı seçim gibi. Diğerleri hakkında çok yorum duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Arkadaşlar şu an duvar delmek için en f/p şarjlı ürün bu mudur?
    Kullanacağım yerde elektrik yok.Aslında birkaç kez kullanacağım ancak şarjlı almak zorundayım.

Duvarı 12 voltla da delersiniz ama beton delmek için min 18 volt ve darbeli olmalı. Bazı büyük markalarda 14 volt ve darbeli de var ama fiyatları 700-800 tlden aşağı değil. Amatörseniz gerek yok derim.

• albati kullanıcısına yanıt
    Mobilde farketmediniz galiba Albati hocam. Arkadaşımız bu ürünü sormuş;

www.hepsiburada.com
    Einhell TE-HD 18' Li Kit Akülü Pnömatik Matkap 18V 1,5 Ah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/einhell-te-hd-18-li-kit-akulu-pnomatik-matkap-18v-1-5-ah-p-HBV0000009RDH?magaza=teknik%20gross

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Mobilde farketmediniz galiba Albati hocam. Arkadaşımız bu ürünü sormuş;

www.hepsiburada.com
    Einhell TE-HD 18' Li Kit Akülü Pnömatik Matkap 18V 1,5 Ah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/einhell-te-hd-18-li-kit-akulu-pnomatik-matkap-18v-1-5-ah-p-HBV0000009RDH?magaza=teknik%20gross

Onu görmedim

• Evet arkadaşlar tüm konuyu baştan sona okudum. Farklı farklı fikirleri olan arkadaşların, az bilgiside olsa şunu al diyen bazı arkadaşlarda vardı. Hele hele evde amatörce kullanacağım bir iki vidalama veya tablo asacağım ufak bir delik acsin duvarda diyenlere 400-500 TL'lik ürünleri teklif edenleride malesef gördüm. Bu arada ben profesyonel değilim . Yazılanlardan cikarttiklarimi yazıyorum.

Toparlayarak olursak. 12 voltluk ürünler için konuşuyorum.

1- Evde hem delme hemde vidalama için kullanılacaksa , kablo filanda istenmiyorsa rakamı biraz yukarılara çıkartmak gerekiyor. Benim baktığım kadarıyla en uygun üründehttps://www.intratek.com.tr/product/akulu-vidalamalar/dbk-darbeli-akulu-matkap-br-ve-vidalama-cid-108-li-2 bu ürün özellikleri bakımından hiçte fena değil. Ayrıca ev için 12 voltluk ürünlerin yeterse artar diyeceğim. Fazlasına gerek yoktur kanısındayım.

2- Çok araştırma yaptım einhell'in alınacaksa te serisi olan ürünler daha özellikli ve kaliteli gibi. Zaten fiyatlarında aniden yükseliyor. Th ve tc serileri şarj süreleri uzun buda içindeki pillerden kaynaklanıyor herhalde. Ayrıca genel olarak 20 ile 24 tork arası bir güç veriyor.

3_ catpower 5106 güzel ve ergonomik bir ürün, bir arkadaş alıp iade etmiş, 30 tork muadilleri arasında en fazla olanı. Şuanda 230 TL bir fiyatı var. Garantisi sağlam bir firma diye biliyorum. Dezavantajı kutusunun olmaması, zannedersem tek bataryalı. Ayrıca hepsi burada ve n11 de çok fazla yoruma sahip ve kötü diyen kimse yok diyebilirim.

4_ dbk hakkında alipta kullanan yorumlarını görmedim veya denk gelmedi. Satılan sitelerdeki yorumlarda çok fazla değil. Ancak yukarıda belirttiğim model ile DBK Akülü Vidalama

CD 120 Li bu model iyi gibi duruyor.

5- trotec Alman mali, bununda yorumları çok fazla ve çok güzel, beğenmeyen yok gibi birşey, Alman TROTEC PSCS 10-12V 22 tork kademesi 1.5 ah batarya var ve lion pili konusunda çok iddialı bir ürün. Tek pilli 190 iki pilli 230 TL.

6_ mactek var birde makinanın alt ürünü zannedersem. ancak bana görüntü olarak güzel gelmedi. Kalite olarak birşey diyemeyeceğim. (Ben altında çıkıntı olmasın batarya direk olarak içine geçsin istiyorum ondandır. Hem hafiftir.

diye)

7- evet 6 aydır takip ettiğim ürün DEKO GCD12DU3 12-Volt lion pilli, 32 tork veren bir cihaz tek bataryalı kutusuz olarak şuanda 37 dolarlık bir fiyatı var kargo bedava. Yani 150 TL Ve kullanlardan pişman olan yok. Bu arada Çindeki fiyatı bu. Tabi garanti olayını unutmak gerekiyor.

Toparlayarak fazla uzun oldu. Bana göre evde vidalama için alınacaksa 12 volt yeterse artar fazlası lukse girer kanısındayım. Bunun yanında kablolu 500-600 watlik bir skill, blackdecker, einhell yeterde artar duvar delmek için.

Siz olsanız ne yapardınız.

1-DEKO GCD12DU3 12-Volt: garanti yok, kutu yok, tek batarya, 30 nm tork sağlam bir alet 150 lira

2- TROTEC PSCS 10-12V 22 tork Alman mali, çift bataryalı, garantili , kullananların pişman olmadığı güzel alet 230 lira

3- catpower 5106,,, 30 nm tork, garantili, ergonomik bir ürün cantasiz ve 230 TL

4- dbk 290 TL olduğu ve einhell te modelleri de 280 TL olduğu için yazmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabas -- 8 Nisan 2018; 23:31:47 >

• Herkese merhaba, yakın zamanda kendi kişisel kullanımım için çokta profesyonel olmayan dremel alacağım. Dremel 4000 1/45 aksesuarlı aklımdaki makina. Ayda yılda bir kullanacağım için çokta para vermek istemiyorum şuan hb'de 399tl acaba malzeme yönünden yeterli gelir mi? Ahşap, plastik kesme törpüleme işlerinde kullanacağım.
  • albati kullanıcısına yanıt
    Trotec pscs 10 12v almaya karar verdim Alman malıymış bu marka hakkında bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: adem57

Amazon'dan 50 $ almadığınız matkap geldi. Buyurun :
    Ben paylaşmıştım hayırlı olsun hocam bende daha önce 170TL'ye 18volt olanını almıştım amazon.de'den , Size gelenin şarj aleti 110 luk mu çıktı ?

• HKND kullanıcısına yanıt
    Bunu alın

https://www.koctas.com.tr/mac-allister-hobi-makinesi-130w/19761-26964/

• Geçen hafta Hyperplus aldım 100 tl

Evde işimi görebilecek bir cihaz düşünen varsa incelesin derim. Vidalamaya daha çok uygun bir cihaz

• Arkadaşlar merhaba bugün hepsiburda.com da indirim vardı attlas atb 12 c2 modelini 232 TL ye aldım kullanan var mı aldığım paraya değer mi

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.