Şimdi Ara

Einhell Akülü Hava Pompası CE-AP 18 Li-Solo + Akülü Oto Hava Kompresörü (CE-CC 18 Li-Solo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Einhell Akülü Hava Pompası CE-AP 18 Li-Solo + Akülü Oto Hava Kompresörü (CE-CC 18 Li-Solo)

2,0 Ah akü ve şarj cihazı dahil

Fiyat : 3534 TL

Tek tek almaya kalkışsanız sadece hava pompası 2900 -3000 tl

https://www.hepsiburada.com/einhell-ce-ap-18-ce-cc-18-2-0-ah-kit-hava-ufleme-lastik-sisirme-seti-p-HBCV00006F3HE1?

Bugün amazon satıcıdan 3453 tl aldım orada kalmadı buradaki fiyatta iyi

Einhell Akülü Hava Pompası CE-AP 18 Li-Solo + Akülü Oto Hava Kompresörü (CE-CC 18 Li-Solo)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVB1RJH7?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Mart 2026; 1:6:41 >

•  Akülü Oto Hava Kompresörü (CE-CC 18 Li-Solo)

Einhell Akülü Hava Pompası CE-AP 18 Li-Solo + Akülü Oto Hava Kompresörü (CE-CC 18 Li-Solo)Cihan Budakyoutube
    Bu videomda piyasada en çok satılan şarjlı hava pompalarını gerçek şişirme testiyle karşılaştırdım. Araba lastiğini en hızlı hangisi şişiriyor? Bosch, Osram ve Einhell modellerini hem teknik özellik hem de performans açısından test ettim. Ürün linkleri: https://app.hb.biz/Fnx5OuHfjMdo Bosch EasyPump, Osram Tyreinflate 2000 ve Einhell CE-CC 18 modellerini; ✔ Şişirme süresi ✔ Ses seviyesi (desibel ölçümü) ✔ Ağırlık ve taşınabilirlik ✔ Hortum uzunluğu ✔ Batarya kapasitesi ✔ Otomatik durma özelliği gibi kriterlerle detaylı şekilde inceledim. Bisiklet ve motosiklet lastiği için mi daha uygunlar, yoksa araba lastiğinde gerçekten işe yarıyorlar mı? Eğer siz de araç bagajında taşımak için şarjlı kompresör, taşınabilir hava pompası ya da lastik şişirme pompası arıyorsanız bu video karar vermenize yardımcı olacak. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın 👍 00:00 Giriş 00:40 Osram Tyreinflate 2000 Yakından İnceleme 03:20 Bosch EasyPump Yakından İnceleme 06:07 Einhell CE-CC 18 Yakından İnceleme 09:14 Osram Tyreinflate 2000 Şişirme Testi 10:55 Bosch EasyPump Şişirme Testi 12:00 Einhell CE-CC 18 Şişirme Testi 13:22 Genel Değerlendirme
    https://www.youtube.com/watch?v=woayEzwaBlA&t=367s

Einhell, Lastiği Bosch ve Osramdan 3 katı daha az sürede şişiriyor ayrıca kablo rahatlığı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Mart 2026; 0:57:15 >

• Çok güzel fiyat. Marka fena değil, markanın aküleri ise genel olarak ucuz.

Ancak arabada kullanmak için küçük bir dezavantaja sahipler; bagaja attığınız kompresöre ihtiyaç duyduğunuzda, akünün boş olma ihtimali var. Bagaja atılacak kompresörün çakmaklık girişinden güç alması daha iyi olabilir.

Hocam aküyü cihazdan çıkartırsanız 1,5-2 yıl sonra da kullanırsınız

Bende bosch markap var 1,5 yıl sonra aküsünü takıp kullandım işiniz bittiğinde kesinlikle bu tür cihazların akülerini çıkartmak lazım

elimde olan bosch şarjlı matkabı 3-4 yılda 1 kere şarj etmişimdir

Eski nesil nikel piller olsaydı. Beklediği yerde gücü biterdi.
    Not : bende aldım bu setten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.