Şimdi Ara

Akü lambası yanıyor [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20111 polo trendline aracımıb bugün kontağı çevirip aracı çalıştırdıktan sonra akü lambası yandı. sağ çekip kontak kapatıp aracı tekrar çalıştırdım. bir müddet sonra tekrar yandı. araçta elektriksel bir problem yok gibi. Ne olabilir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak-Tr -- 8 Mayıs 2019; 5:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarj sisteminde bir sorun olduğu kesin, avometre ile ölçüm yapılmalı rölantide 13.8 ila 14.4v gibi bir değer okunmalı daha düşük çıkıyorsa v kayışı gevşekliği, diyot tablası, konjektör, kömürler vs. akla gelebilir.

• Valla aküyü yeni almıştım. Daha 2-3 ay anca oldu. Alternatöre de aküyü değiştirdikten 1 ay sonra öylesine baktırmıştım. sıkıntı yok demişlerdi.

• o ışığın yanması akün şarj edilmiyor ve kullanıma bağlı olarak bir süre sonra akü bittiğinde yolda kalacaksın demek oluyor
  • Sorun Çözüldü. Akünün üstündeki sigortalardan birinin lehimi erimiş. İşimi sağlama almak için 135 TL'ye sıfır sigorta aldım. Kendim takacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak-Tr

Sorun Çözüldü. Akünün üstündeki sigortalardan birinin lehimi erimiş. İşimi sağlama almak için 135 TL'ye sıfır sigorta aldım. Kendim takacam.
    135 TL'ye sigorta mı?
  • Aynen. Polonunki tekli değil. Levha Halinde. Resmini de ekledim.

Akü lambası yanıyor [Çözüldü]

https://urun.n11.com/sigorta/sigorta-kutusu-polo-10-ibiza-10-P261370529?amper=5&cid=604001&gclid=CjwKCAjw68zZBRAnEiwACw0eYQutO6GxzeoYaXZ-UEpob4tsqZHXEbtj8xSL3lJveUtkrlU3SQf7qBoCIGkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Bağlantıda da 260 TL diyor. Ben yetkili servisten sipariş verdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.