-------------------------------------------------------------------------------- bu gün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez konsoloslukta işim vardı; taksimde oto parka park ettim arabayı; geldim araba çalışmadı; 1 aydır kokudan şikayet ediyordum; baskı balata yeni değiştirmiştim ona yoruyordum; servise gitme fırsatım olmamıştı; aküyüde 3 ay önce değiştirmiştim; kaportayı yaptırıken, akü ışığına kafayı takmıştım; xenonlardan diye düşünüyordum; xenonları iptal eetirdim; iki günde koku epey ağırlaşmıştı; tabii acı gerçek kendini çabuk belli etti; bir insan nasıl bu tongaya düşer ben yaşadım; araba yüksek devirde fazla şarj ediyordu; ve böylece elektrikçilerin gözünden kaçtı çünü zorlamaları gerekiyormuş, sonuç olarak akü kurudu su ekledik idare edeceğiz; şimdi ya dinamoda yada onun ayarı nı yapan konjektör arızası var ; citroen xsara 99 1,6 clim 8v sonuç olarak arkadaşlar benzer arızayı yaşayan var mı? varsa kaça çıkar ; sabah bırakcam servise ama hazırlıklı olayım.
kardeşim sana şu kadarını söyliyebilirim benim c3 de marş dinamosu sorunu vardı cepten çıkan para toplam 100 tl bildiğim kadarı ile şarz dinamosunda sorun varsa yandın diyebilirim.ALLAH YARDIMCIN OLSUN