Şimdi Ara

akü cd çalar kullanımıyla ne zaman biter? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vlknbircan

Merhaba;
    Aracımın kapılarını kitleyip bekliyorum epey süre ve teyo kontağa bağlı çalışmıyor fakat cd çıkartma düğmesine bastığımda cd çıkarıyor ve geri alıyor yani bu enerjiyi nerden alıyor bu,
    Aküm bazen 1 günde bitiyor bazende 4 dursa sorun olmuyor acaba aküyü boşaltan bumu,birde debriyaş sivici şase alamadığı için görev görmüyordu buna pedaldan şase çektik ve çalışmaya başladı ve sirkeleme bitdi fakat buda akğyü zayıflatırmı acil yardım lütfen,
    arac ve teyp nedir? ozellikle android teyplerde sistem hicbir zaman tamamen kapanmiyor kontak kapaninca uyku moduna geciyor. Yeni araclarda teyp vs. gibi ic mekan donanimlarinin elektrigi kontaktan bagimsiz acilip kapaniyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia rio 2011 model usb,cd çalar,
    Araç kontak kapatınca herşey kapanıyor sadece cd alıp veriyor buda elektiriğin kesilmediğini gösteriyor akü cd çalar kullanımıyla ne zaman biter?
  • Güncel
  • 2-3 saat ten fazla dinliyceksen 2-3 saat sonra arabayı çalıştır durduğu yerde bir kaç dk. Kafan rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

2-3 saat ten fazla dinliyceksen 2-3 saat sonra arabayı çalıştır durduğu yerde bir kaç dk. Kafan rahat olsun.
    Yok hocam konu başka ,aracım herzaman olmamakla beraber akü boşaltıyor öyle boşalıyorki kapıları kumandanile açamıyacak hale geliyor,bende diyorumki teyp vs kontak kapalıyken araç kitli içinde bekliyorum biraz bilerek çünkü camlar 30 saniye sonra elektieik kesiyor herşey kapalı teyp cd çıkartma tuşuna basınca cs dışarıya çıkarıyor sonra bir iki daha düğmesine basıyorum tekrar içine çekiyor cdyi ama cd çalar vs kapalı sadecebalma verme yapıyor bu durumda kontqğa bqğlıncd çqlar nasıl elektirik alıyor ona kafam karıştı acaba akğyü bumu boşaltıyor ama bazen 1 hafta sorun yaşamıyorum bazen ansızın akğ bitmiş anlamadım ölçümlerde akğn sağlam diyprlar aynı benzer sorununyalıyan varmı ?

• quote:

Yok hocam konu başka ,aracım herzaman olmamakla beraber akü boşaltıyor öyle boşalıyorki kapıları kumandanile açamıyacak hale geliyor,bende diyorumki teyp vs kontak kapalıyken araç kitli içinde bekliyorum biraz bilerek çünkü camlar 30 saniye sonra elektieik kesiyor herşey kapalı teyp cd çıkartma tuşuna basınca cs dışarıya çıkarıyor sonra bir iki daha düğmesine basıyorum tekrar içine çekiyor cdyi ama cd çalar vs kapalı sadecebalma verme yapıyor bu durumda kontqğa bqğlıncd çqlar nasıl elektirik alıyor ona kafam karıştı acaba akğyü bumu boşaltıyor ama bazen 1 hafta sorun yaşamıyorum bazen ansızın akğ bitmiş anlamadım ölçümlerde akğn sağlam diyprlar aynı benzer sorununyalıyan varmı ?

Alıntıları Göster
    teybin sigortasini sokerek deneyebilirsiniz yine de aku bitiyor mu diye. ama sifre vs. isteyebilir enerjisi kesilince bilginiz olsun. orijinal teyp ise muhtemelen sorun akudedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

teybin sigortasini sokerek deneyebilirsiniz yine de aku bitiyor mu diye. ama sifre vs. isteyebilir enerjisi kesilince bilginiz olsun. orijinal teyp ise muhtemelen sorun akudedir.

Alıntıları Göster
    Çok ilginçtirki cd çaların içindeki cd yi çıkardım konuyu açtığım günden beri henüz akü bitmedi ,yalnız şöyle birşey var normalmi bilmiyorum ,geçen gün ormanda mangal yaktım hafa kararınca 5 dakikalığına kısa farları açtım araç çalıştırmadan sonra aracı çalıştırmak isteyince çalıştı ama bitkin çevirdi kontağı sanki 5 dakka daha dursa basmıycak gibiydi bu normalmi ,

• quote:

Çok ilginçtirki cd çaların içindeki cd yi çıkardım konuyu açtığım günden beri henüz akü bitmedi ,yalnız şöyle birşey var normalmi bilmiyorum ,geçen gün ormanda mangal yaktım hafa kararınca 5 dakikalığına kısa farları açtım araç çalıştırmadan sonra aracı çalıştırmak isteyince çalıştı ama bitkin çevirdi kontağı sanki 5 dakka daha dursa basmıycak gibiydi bu normalmi ,

Alıntıları Göster
    Bu kadar kısa surede bitiyor ya da zayifliyorsa aküde sorun vardır bence, pek çok yerde teyp ve farları açıyorum motor kapalı iken hiçbir arabamda böyle bir sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Bu kadar kısa surede bitiyor ya da zayifliyorsa aküde sorun vardır bence, pek çok yerde teyp ve farları açıyorum motor kapalı iken hiçbir arabamda böyle bir sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster
    Gerçekden bende anlamadım 3 aydır her gün akü bitiyordu,cd çıkartım içinden ve 2 hafta oldu arabayı 3 gündende yatırsam güçlü şekilde çalışıyor,sorunum resmen bitdi .
    Zaten herşey kapalıyken teype elektirik gitmezken sadece cd çıkarıp verme işlemi yapmasıda tuhafıma gitmişti ,neyseki sorunu çözdüm teşekkürler

• vlknbircan kullanıcısına yanıt
    Elektrikçiye gidip aracı kilitledikten sonra sigorta kutusundan ney kaç amper çekiyormuş ölçerek bulunur sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Elektrikçiye gidip aracı kilitledikten sonra sigorta kutusundan ney kaç amper çekiyormuş ölçerek bulunur sorun
    Honda ana servise götürdüm ,sağolsunlar ilgilenmişlerdi zamanında ama sorun yok aküde denildi,eski yöntem ile aküden kaçak olup olmadığını ölçtü ama bunlar beyinli araba o teknik işe yaramaz dediysemde kaçak olsa kontrol kalemindeki ışık yanar dedi neyseki şimdilik sorun çözüldü eğer tekrar ederse yazarım,uzun zaman tekrar etmesse yine yazarım ;)
  • Arabada ses sistemi varsa 1 saat den kısa sürede off olur sistem, stock halde orta düzey ses ile 2 3 saat sorunsuz gider en azından kendi tecrübem böyle.Belki 5 6 saat sorun çıkarmaz ama o kadar denemedim

• quote:

Honda ana servise götürdüm ,sağolsunlar ilgilenmişlerdi zamanında ama sorun yok aküde denildi,eski yöntem ile aküden kaçak olup olmadığını ölçtü ama bunlar beyinli araba o teknik işe yaramaz dediysemde kaçak olsa kontrol kalemindeki ışık yanar dedi neyseki şimdilik sorun çözüldü eğer tekrar ederse yazarım,uzun zaman tekrar etmesse yine yazarım ;)

Alıntıları Göster
    Hocam alternatörüne baktır. Benim arabanında aynı şekilde aküsü bitiyordu. Voltaj ölçümleri vs sağlam desede alternatörü yeniledim, sorun çözüldü.

3. Gün marş basamıyordum ben. Şimdi 15 günde bile tık demiyor. Alternatörun Bosch ise muhtemelen bozulmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Hocam alternatörüne baktır. Benim arabanında aynı şekilde aküsü bitiyordu. Voltaj ölçümleri vs sağlam desede alternatörü yeniledim, sorun çözüldü.

3. Gün marş basamıyordum ben. Şimdi 15 günde bile tık demiyor. Alternatörun Bosch ise muhtemelen bozulmuştur.

Alıntıları Göster
    Eyvallah kardeşim sorun tekrar etmesi halinde onada baktırıcam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.