arkadaşlar sayısalda 100k üstü sıralama gelirse önce ea da tutan bölümleri yazmayı düşünüyorum birde marmara üniversitesi Aktüerya bilimlerini bu bölümün yerleşkesi bana yakın istanbul çevre mühendisliği veya sayısalda kimya mühendisliği kıyaslaması yapılırsa bölüm zor mudur üniversite okurken ticari işlerimide yürüteceğim için bölümün %100 istediğim bölüm veya iş garantili olmasına gerek yok yeterki çok zor olmasın dediğim gibi teraziye bu bölümü ve diğer mühendisliklerden birini koysanız hangisi daha kolaydır. |
Aktüerya Zor mu

-
-
NOKTALAMA İŞARETLERİNİ KULLANMANI ÖNERİRİM
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Noktalama işaretlerini kullanması TAVSİYE EDERİM HOCAM
-
kimya müh temel mühendisliklerden biridir ve boru gibidir. aktüerya okuyan tanıdığım yok ama işin içinde iktisat varsa o bölüm kolay değildir. kolay bölüm okumak istiyorsanız size önerim işletme olur. sakın iktisat, ekonometri, bankacılık, maliye gibi bölümleri yazmayın. eğitim fakültesinden bir bölüm de yazabilirsiniz. çevre mühteki arkadaşlarım bu sene makinacılarla ve metalurjicilerle birlikte çok ağır calculus, fizik ve kimya sınavları verdiler. onları düşünüyorsanız bunlara hazırlıklı olun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: thevictoriouskimya müh temel mühendisliklerden biridir ve boru gibidir. aktüerya okuyan tanıdığım yok ama işin içinde iktisat varsa o bölüm kolay değildir. kolay bölüm okumak istiyorsanız size önerim işletme olur. sakın iktisat, ekonometri, bankacılık, maliye gibi bölümleri yazmayın. eğitim fakültesinden bir bölüm de yazabilirsiniz. çevre mühteki arkadaşlarım bu sene makinacılarla ve metalurjicilerle birlikte çok ağır calculus, fizik ve kimya sınavları verdiler. onları düşünüyorsanız bunlara hazırlıklı olun.
hocam araştırmama göre iktisat biraz zormuş diğerlerine göre ama sayısaldaki mühendislikler kadar etmez hiçbir iktisat fakültesindeki bölümler . kimya müh, fizik çevre vs onları asla yazmayacağım birde aktüeryada ders yoğunluğunun fazla olmaması ve sözel ağırlıklı olduğu için cazip geldi bana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X