Şimdi Ara

aktarmalı yurtdısına seyahat hakkında bilgi almak istiyorum arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar sorum su. ben istanbuldan bangkok a gidicem. ama aktarmalı olarak gidecegim iki uçuş ta aynı firma olacak istanbuldan kiev e, kiev den bangkok a. ama aktarma suresi 1 saat 45 dakka. istanbuldan kieve indigimde bu 1 saat 45 dakıkalık sure yeterli bir suremidir? pasaport işlemleri falan filan bunlar icin bekletme gibi aksılıkler yasarmıyım?



  • Uçuşu aktarmalı uçuş olarak aldıysanız diğer uçak ilk gelen uçağı ve varsa diğer uçakları beklemeden -çok ekstra durumlar haricinde- kalkış yapmaz. Farklı havayolu olsa bile eğer bileti aktarmalı uçuş olarak aldıysanız beklenir.

    Örneğin amsterdam aktarmalı meksika-istanbul uçuşu yaptım. meksika-amsterdam uçuşu farklı amsterdam-istanbul uçuşu farklı havayoluydu (bağlantılı havayolları) ancak biletim aktarmalı olduğu için uçaklar birbirine göre kalkış yaptı, amsterdam uçağı diğer uçaktaki tüm aktarmalı yolcular gelene kadar kalkmadı.

    Ancak biletiniz aktarmalı değilse, siz kendiniz ayrı ayrı bilet aldıysanız rötar veya gecikme durumunda uçak sizi beklemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.