Şimdi Ara

Aktarımı hızlandırmak mümkünmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende SonyEricsson K300i telefon var ve DCU-11 USB Data Kablosu var fakat kabloyla telefona herhangi bir dosya atarken saniyede 1-2 kb ile atabiliyorum bunu hızlandırmak mümkünmü böyle çok yavaş oluyor mp3 atarken 1 saat bekliyorum

• Program fark edermi acaba ben şuan SonyEricsson Pc Suite 1.7.10 kullanıyorum sen hangi programı kullanıyorsun SE için başka aktarım programlarıda varmıdır acaba birde onları denesem fark eder belki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Christoph

Program fark edermi acaba ben şuan SonyEricsson Pc Suite 1.7.10 kullanıyorum sen hangi programı kullanıyorsun SE için başka aktarım programlarıda varmıdır acaba birde onları denesem fark eder belki...

o kadar fark edeceğini sanmam
  • Yok ben usb kabloyla verilen cd'den yüklemiştim pc suite ama sürekli not connected diyordu sonyericssonun sitesinden en son versiyonunu çektim ve sorun düzeldi. Birde senin verdiğin driverı yüklerim ama driver ile hızlınacağını pek sanmam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

Bende sanmam sen eni yisi kabloyu değiştir.

bence de
  • gercekten murattın dedıgını yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: positiv3

gercekten murattın dedıgını yap.

sen neden mesajları hortlatıyosun
  • farklı program olarak MyPhoneExplorer ı deneyebilirsiniz
  • Usb den dosya tranferini hızlandırma:Telefonu usbden bilgisayara bağladıktan sonra Bilgisyarımdan Çıkarılabilir Disk(F) üzerine gelip sağ maus tuşu ile tıklanır.Özellikler seçilip açılan iletişim kutusunda donanım bölümü seçilir.Sony Ericsson Memory Stick Üzerine çift tıklanır.Açılan yeni kutudan da performans için en iyi hale getir seçeneği işaretlenir.Yalnız bu ayarları kullandığınız zaman telefonun bağlantısını donanımı güvenle kaldır seçeneğini kullanarak kesmeniz gerekir.
    Bunları yaparsanız belirgin bir hızlanma olduğunu göreceksiniz ben bir ses Cd sini Disk2phone ile 3-4 dakikada tele aktardım.

W800i de işe yarıyor ama senin tel daha farklı itersen bir dene
  • bence N-GAGE al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

bence N-GAGE al

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: crunch_xxx

quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

bence N-GAGE al

bencede

yaa sende mi başladın Ash yetiyordu zaten birde bu topic nedense hortlamaya mahkum durmadan 3 gün arayla hortlatılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 27 Ocak 2006 1:24:16 >
  • k300i ve dcu-11 yazısını görünce gözlerim yaşardı bir an :)

bende baya bi debelendim bu kablo ile. sonunda ara sıra kesilse de bağlayabildim.

hızın düşüklüğü usb çıkışının 2.0 olmamasından kaynaklanıyor olabilir. benim bilgisayardaki usb 1.1 mesela. 70-80 kb'lik bir fotoyu 2 saniye de atıyor. 400kb lik bir mp3'ü ise 15 saniyede falan atıyor.

bağlantı sorunu bende de ara sıra hortluyor. mesela kabloyu takıyorum. bağlanmıyor. telefonun geri tuşuna basıyorum ekran aydınlanınca bağlanıyor. çok uzun süreli transferlerde ise ara sıra kopuyor. kopunca tekrar bağlamak için çıkarıp takıyorum tekrar.

bir de bilgisayar telefonu taşınabilir disk olarak görmüyor. dolayısı ile donanımı kaldır gibi bir seçenek te yok ortada. sadece sağ altta phone monitor options'un ikonu çıkıyor. bu ikona sağ tıklayınca dadonanımı kaldır gibi bir seçenek çıkmıyor. içime sinmese de ben direk çekiyorum kabloyu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.