Şimdi Ara

Aksiyon-RPG oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazın zaman geçirmek için bana aksiyon tarzında RPG oyunlar önerir misiniz?

Daha önce aksiyon, macera tarzında birçok oyun oynamıştım. Genellikle Call of Duty, Half-Life tarzı lineer oyunlardı.
    Farklılık olsun diye Mass Effect oynamaya başladım çok hoşuma gitti.
    Yazın hem zaman geçirmek için hemde ingilizcemi geliştirmek için RPG türünde oyunlar oynamak istiyorum.
    Grafikler çok eski olmasın oynanabilir düzeyde olması yeterli, genellikle çok önemsemem zevk alabilmeye bakarım.
    Oyunda aksiyon olsun, RPG'ye yeni başladığım için sıkılmak istemiyorum.

İnternetten gördüğüm oyunlardan bir liste oluşturdum.
    Sizde bu listeye ekleyebileceğim oyunlar tavsiye eder misiniz.
    Ya da bu listedeki oyunlardan beni sarmıyacağını düşündüğünüz oyunları belirtir misiniz.

Mass Effect
    Mass Effect 2
    Borderlands
    Dragon Age: Origins
    Dragon Age 2
    The Witcher
    The Witcher 2: Assassins of Kings
    Fallout 3
    Fallout: New Vegas
    Fable 3
    The Elder Scrolls IV: Oblivion
    Hunted: The Demon's Forge
    Divinity 2: The Dragon Knight Saga
    Hellgate: London
    Vampire: The Masquerade – Bloodlines
    Dark Messiah of Might and Magic
    Deus Ex
    Deus Ex: Invisible War
    S.T.A.L.K.E.R serisi
    Bioshock
    Bioshock 2

Edit: Liste güncellendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garp the Fist -- 10 Temmuz 2011; 21:12:08 >

• Venetica'yı da deneyebilirsin.
  • Oblivion
  • Vampire: The Masquerade - Bloodlines birinci sırada.
    Dragon Age: Origins
    action kısmı daha ağır kaçan mass effect serisi de güzel
    Sandbox tarzı istiyosan falloutlar oblivionlar iyidir
  • Witcher 1-2 çok sarar özellikle 1
  • oblivion oynamadıysan kesin oyna
  • @paxal Venetica'yı pek beğenmedim ya.

@tobyturner Oblivion listede var.

@launch Mass Effect 1 oynamaya başladım çok hoşuma gitti. Bu tarz oynayabileceğim oyunlar istiyorum.

@laptoprecai Witcher 1-2 oyuna iyice bakıp listeye ekliyeceğim.

@condemned890 Oblivion listede var, Mass Effect serisi bittikten sonra onu oynarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up!

Üstadlar Mass Effect gibi aksiyon RPG oyunları önerir misiniz. :)
  • divinity çok kötü oyun bence
    alpha protocol rezalet
    fable 3 2.si kadar iyi değil oynamadıysan ve oynama şansın varsa 2.yi dene
    gerisi seni sarar

ama hem aksiyon hem rpg tarzında iyi bir oyun istiyosan witcher 2 yi kesinlikle oynamalısın.
    not:sisteminin iyi olması lazım oyunu kaldırmak için
  • gothic 3 (bütün official ve unofficial yamaları yapıldıktan sonra), gothic 4 arcania, risen, stalker 1-2-3 (rpg unsurları mevcut harika bi fps.bu bağlamda son dönemde oynadığım en iyi fps), bioshack 1-2. bioshock da stalker da rpg unsurları mevcuttur, ama tam rpg değildir.ama klasik oyunlardır.

eski rpg-action larda:

biraz eskide olsa mass effect e benzeyen en iyi rpg deus ex dir kuşkusuz (ama 1. si).yakın zamanda 3. süde çıkacak.çıkınca onada bakabilirsiniz.

gothic serisinin 1 ve 2. si tam klasiktir.

bide arx fatalis vardı.asla unutamadığım rpg action oyunlarında en üstlerdedir.

yukarıda saydığım bu 3 eski oyunda hayatımda unutamadığım oyunlardan.rpg-action ı bende çok seviyorum.
  • Hunted Demons’s Forge Aslında bir rpg değil aksiyon oyunu bu gün konsolüssü sitesinde incelemesini gördüm ve hoşuma gitti. Az önce ilk 10 dakikasını oynadım bence oynamaya kesinlikle değer.Buna ek olarak Stalker'i tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 18 Haziran 2011; 20:05:57 >
  • 2D seversen çok var. Sacred - Divine Divinity - Loki - Beyond Divinity - Deathspank - Torchlight - Kult hepsinide bitirdim. Gayet güzeller.
  • @Mad_Prince O oyunlar o kadar kötü mü ya? The Witcher 1-2 yi listeye ekliyorum.

@Sarisakal Bioshock ve Stalker oynamayı düşündüğüm oyunlardı. RPG olduğunu bilmediğim için listeye eklememiştim. Deus Ex'in yeni oyununu bekliyorum. Diğer önerdiğin oyunlarada bakacağım.

@feriox Olsun aksiyon oyunlarını severim.

@VII_outLaw Hocam 2D düşünmüyorum ya.

Teşekkürler arkadaşlar. Birbirinden güzel oyunlar var cidden. Ama türe Mass Effect ile başlamakla hata yaptım sanırım. Ondaki gizem ve aksiyon çok hoşuma gitti. Onun gibi oyunda pek yok sanırım. Call of Duty gibi oyunlardan sonra böyle bir oyun çok sardı beni.

• Eğer mass effect'ten daha rpg olan oyunlara geçmek istersen ya dragon age ya da borderlands oyna
  • Prince Of Persia Warrior Within kardeş kesinlikle müthiş bi oyun 3 defa bitirdim(10 Saatte)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Prince Of Persia Warrior Within kardeş kesinlikle müthiş bi oyun 3 defa bitirdim(10 Saatte)

Bu oyunun aksiyon-rpg ile pek alakası yok yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Prince Of Persia Warrior Within kardeş kesinlikle müthiş bi oyun 3 defa bitirdim(10 Saatte)

Bu oyunun aksiyon-rpg ile pek alakası yok yalnız.

Tamam ne bağrııyon ki?

• Dragon Age 1 oynayabilirsin hem Türkçe yaması var.Bu oyun sayesinde rgplere daha farklı bir gözle bakıyorum artık
  • Dragon Age: Origins ve The Witcher kesinlikle oynayacağım. Borderlands da güzel bir aksiyon-RPG oyununa benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

divinity çok kötü oyun bence
    alpha protocol rezalet
    fable 3 2.si kadar iyi değil oynamadıysan ve oynama şansın varsa 2.yi dene
    gerisi seni sarar

ama hem aksiyon hem rpg tarzında iyi bir oyun istiyosan witcher 2 yi kesinlikle oynamalısın.
    not:sisteminin iyi olması lazım oyunu kaldırmak için

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.