Şimdi Ara

Aksini İspatlayamayacağınız İlginç Teoriler(!)(7. teori geldi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
44
Favori
11.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teori 6: Yaşayan Tek Canlı Sizsiniz Teorisi:

    Bende tamamen aynı olmasa da bunu sürekli düşünürüm değişik birşey gerçekten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    Herkes renkleri farklı görür mevzusu nerden çıktı ya?

    Abi şimdi git arkadaşına sor, siyah mı daha koyudur yoksa kırmızı mı diye? Ya da, "IŞIĞIN YOKLUĞU/GÖLGE" siyahtır dimi? git gölgeyi ne renk görüyorsun diye sor...

    Ve evet herkes bu yazıyı siyah görüyor dostum, fantezi yapma, yakacaksın.

    birader. adam ne demiş. sen ışığın yokluğunda gördüğün rengi siyah diyorsun. o da siyah diyor. aynı isim. ama farklı görüyor olabilirsiniz. mantıklı bişey. aklın ermedi dil uzatma bari. artis

    mesela sen bebeklikten beri maviyi kırmızı kırmızıyı da mavi görüyor olabilirsin. ama senin aslında kırmızı gördüğün şeyi mavi olarak öğrendiğin için sen mavi olarak biliyorsun. aslında bu kadar büyük farklar olmasa da gerçekte küçük ton farklılıkları olabilir gözde. sonuçta renk körü denen bir durum var. adam yeşili mavi görüyor

    Adamın dediğini 13 yaşındayken düşünüyordum, şimdi diğer hesabına geç de kendi hesabından tartışmaya devam edelim.

    Çok basit bir şey söylüyorum bak; Işık renkleri görmemizi sağlar değil mi, eğer ışık olmazsa tek görebileceğimiz renk olur o da siyah, hani şu bilinen en koyu renk.
    Şimdi siyahı senle farklı mı görüyoruz test edelim. Ben diyorum ki bu yazdıklarım gördüğüm bütün renklerin en koyusu, hatta şuanda yazdığıma arka plan ise bildiğim bütün renklerin en açığı ve adı da BEYAZ.

    Buyur açıkla bakalım nasıl farklı renkler görüyormuşuz?

    Tabi az önce teorini çürüttüğümde kendini ezilmiş hissetmenden dolayı saldırdığın gibi tekrar saldırmazsan ve mantıklı konuşursan cevap alabilirsin, onun haricinde o kapasitede olmadığına inanıyorsan boş konuşmazsan sevinirim.


    Konu sahibinin tek mantıklı teorisi ise 1. si sanırım, ancak çok basit bir hatası ile insanın bir organik olduğunu gözden kaçırmış ve insanların bir organizma oluşturabileceği yanılgısına kapılmış, zira bir bilgisayarın parçası çiplerden meydana gelirken parçalar birleştirdiğinde başka bir parçayı değil bilgisayarı oluşturur, başka bir deyişle, hücreler insanları, insanları toplumları oluşturur ve toplumlar organik bir terim değildir, organizma denmez, ve birlikte düzenle çalışma zorunlulukları yoktur.

    Ancak temelde iyi bir noktaya değinmiş.

    koyu ve açık renk kavramın neye göre var diyerek seninle konuşmaya devam edebilirdim ama 2006 üyesi bir adama diğer hesabına geç diyip yüksek lisans yapan herife "kapasite" den bahsedebildiğin bir ortamda olduğumuzu unutmuşum.

    Cevap vermene gerek yok.
    iyi günler

    Kendini gördüğün yerin aksine sadece çocuk gibi sidik yarıştıran bir çocuksun, 2006 üyesi olmak bir marifet değil zira ben de 2006 üyesiyim eğer öyleyse. Günümüzde herkes üniversite okur, bunu da marifet görecek kadar zor başarmışsın zannedersem...

    Koyu fenerbahçeli desem ne anlarsın? Renk körü birisi bunu anlayamaz mı mesela? Koyu demek siyaha daha yakın demektir, siyah ise ışığın olmamasıdır, herkes ışığın olmaması durumunu aynı görür, eğer bu konuda şüphen varsa ışığı aç ve göz bebeğine bak, sonra kapat ve tekrar bak, onun haricinde yüksek lisans okuyup 6. sınıf biolojisinden habersiz adamla ne diye muhattap oluyorum bilmiyorum.

    Eğer kendini çok yetkin zannediyorsan bir sonraki mesajına bildiğin 2 yabancı dili de katarsan sevinirim, öyle ki artık ortaokulda 2 dil biliyor çocuklar...

    Cümleye küçük harfle başlayan birisi bile yüksek lisans yapıyor, ah Türkiye'm ah.


    @Side, Doppel

    Eğer seni başkası yönetiyorsa başkası neden "Acaba beni başkası mı yönetiyor?" şeklin düşünmeni sağlıyor? Zaten cevabı bildiği halde böyle bir şeyi neden yapsın? Ama eğer diyorsan beyin benim ancak ona belli komutlar yolluyor diye, o zaman islam mitolojisinden "Şeytanın vesveseleri" mevzusu devreye giriyor, yani özetle insan beyni sebep-sonuç sistemiyle çalışır, belli olaylar düzenine milyarlarca kombinasyon çıkarır ve yine beyin buradan bir tanesini seçer, bu seçme işlemini başkası zorla yaparsa insan olduğu kişiden başka birisi olur, o zaman beyin insana ait diyemeyiz zaten...

    Benim için cevap niteliği taşıyan bir mesaj yazmışsın. Keşke konsantrasyon eksikliğim olmasaydı da bu mesaja detaylı bir cevap verebilseydim ama yazdıklarından çoğu şeyi anlamadım. Salak olduğum için değil tabi konsantrasyon eksikliğimden dolayı.

    Öncelikle adam 2006 üyesi olmanın marifet olduğundan bahsetmemiş. Sadece demiş ki 2006 üyesi birine fake muamelesi yapman saçma. Adam üniversite okumayı marifet olarak görmüyor. Sadece diyor ki yüksek lisans yapan birine kapasiteden bahsetmen komiktir. Çünkü adamın kapasitesi düşük olsa zaten -üniversite okumak değil- yüksek lisans yapamaz. Yüksek lisans master oluyor bildiğin gibi.

    Forumda yazan birinin cümleye küçük harfle başlamasına takılmak kadar komik bir şey olamaz. Makale yazmıyor adam. Günümüzde birçok kişi hala sanal alemde cümleye küçük harfle başlıyor, noktalı harfler yerine noktasız halini, noktasız harfler yerine noktalı halini kullanıyor. Mesela işim var, ısım var, ılık, ilik gibi.

    Konsantrasyon eksikliğin konusunda haklısın sanırım, benim orada marifet derken kastettiklerimin referans olamayacağı anlamında olduğunu anlayamamışsın.
    Başka bir deyişle, ben de 2006 üyesiyim ama bu fake üyelik kullanmadığım anlamına ya da fake üyelik sahibi olamayacağıma referans olmuyor, hatta sen bile eski sayılırsın ve fakein var, rapper mıydı, mesela benim üyeliğim sınırsız çizildi, hatta tanıyorsunda beni, tekrar senle sayfalarca tartışmak istemiyorum, eğer uzun uzun okuyup yazdıklarımı anlamaya çalışırsan pmye gel derim. Son olarak, yüksek lisans yapmak zor değil dostum, yıl oldu 2014, herkes üniversite kazanabilir, hatta master'a gidebilir, çalışkan olmak yeter, zeki olmak kolaylaştırır tabiki, ama yine de zekaya referans olamaz.

    @PAN-TURK

    Renk tanımını değiştiriyorsunuz yanlız, yoksa bütün insanlar için beyaz bütün renklerin toplamıdır, yani beyazı yeşil göremezsin zira yeşil beyazın içindeki bir renktir, eğer bu dediğimi anladıysan şunu da söyleyeyim, siyahta hiçbir renk olmamasıdır, ve lacivert mavinin biraz daha koyu(fazla siyah içeren) halidir, yani hiçbir insan için lacivert "Kırmızının koyu hali" değildir, herkes kendi mavisini koyu görür, ama evet kendi mavisi diyorum çünkü kırmızı-mavi-sarı ana renkler olduğundan ayırt edilemez, zira içlerinde başka renk yok.

    Anlamadıysan yaz açıklamaya çalışırım.

    Tamam da sen direk marifet değil demişsin açmadan, üstü kapalı biçimde söylemişsin. E bunu anlamamam normal. Orda bir yanlış anlaşılma olmuş. Sen adama fake muamelesi yapmamışsın. Ben öyle anlamışım. Sadece fake hesabıyla seninle tartıştığını ileri sürmüşsün. Sen benim fake'imi nerden biliyorsun ha? Konsantrasyon eksikliğim olmasa seve seve sayfalarca tartışırdım seninle ama bu durumda pek de mümkün olmayacak gibi gözüküyor bu. Nasıl zor değil ya? Yüksek lisans bu masterdan söz ediyoruz. Sanki lise bu anasını satayım. Adam yüksek lisans yapıyor ama sen o adama kapasitesi düşük muamelesi yapıyorsun. Kendini Einstein falan sanıyorsun sanırım. Ben herkes üniversite kazanamaz demiyorum. Kazanırsın ama onu okuması var. Eğer kapasiten düşükse o dersleri anlayıp da bir üst sınıfa geçip de yüksek lisans yapamazsın. Üniversite dersleri o kadar basit değil, sadece çalışmakla olmuyor anlamak da gerekiyor. Burda zekadan değil kapasiteden bahsediyoruz. Zeka ile kapasite farklı şeylerdir.

    Dostum ben de ünide okuyorum ve evet yüksek lisans dersleri çok daha zorlar, ancak bunun için dahi olmaya gerek yok, çalışkan olmak yeter.
    Ayrıca marifet değil derken bir işe yaramıyor, referans olamaz demek istedim, üstü kapalı oldu biraz ama konsantrasyon sorunun olmasa gerçekten görebilirdin, saldırgan söylemiyorum yanlış anlama.
    Bir ara bayağı tartışmıştık, banlandıkça fakelere geçiyorduk, hatırlıyorum.

    Yeterli kapasiteye sahip olmak için dahi olmaya gerek yok bunu anlamıyorsun. Evet konsantrasyon eksikliğim olmasa söylemek istediğini anlayabilirdim belki. Hmm anladım. Evet tartışmışızdır ben de hatırlıyorum öyle bir şey.

    Dostum tamam ben dahiyim sen değilsin demedim ki ben, sadece yüksek lisan yapman yeterli kapasiten olduğuna bir referans değil dedim anlatabildim mi? Dmc tartışsak uzatırdın ama.

    @PAN-TURK

    "Evet ya da hayır?" Dedim neler yazmışsın, bu soruyu bile anlayamıyorsan zaten boşa tartışmışız.

    Ben de diyorum ki yüksek lisans yapman yeterli kapasiten olduğuna bir referanstır. DMC tartıştığımı nerden biliyorsun yahu?

    Artı olarak adam sorduğun sorunun cevabı yok diye cevap vermiş, onu kaçırmışsın sanırım.

    Bence değildir dostum, kapasitesi olmayan biriside şu günde 1000 sorucular gibi çalışıp yapabilir, çalışkan olmak için kapasiteye gerek yok.
    Benle çok tartıştın çünkü, doppelganger sürekli banlandığından almadın mı rapperı? Ya da rapper eskiden mi vardı, öyle bir şeydi hatırlamıyorum tam.

    Dostum evet ya da hayır de dedim adam "sordugun sorunun cevabı yok." demiş. Tıpkı "Yanındaki kız kimdi?" sorusuna "Hangi kız?" demek gibi Kıvırmaya gerek yok, adam gibi cevabı verirsin, soru basit sen bak sen cevap ver, paradox yaratmadım yani.

    Valla senin düşüncen. Bence yeterlidir. Seninle ne zaman DMC konusunda tartıştık yahu? Yahu bir iki kere anca kullanmışımdır o hesabı sonra banlandı zaten. Evet rapper'ı eskiden almıştım duruyordu öyle. Sonra aklıma gelince Doppelganger'la banlanınca kullanmaya başlamıştım.

    Ben konuştuklarınızdan bir şey anlasam cevap verirdim zaten rahat ol.

    Psikoloğa git, rapor alırsan her sınavda +%20 dakika isteme hakkın var yanılmıyorsam, en azından ben lisedeyken öyleydi.

    Psikiyatrik ilaçlar kullandım onlar konsantrasyon eksikliğimi artırdı. Psikiyatra gitmek için ilaçların etkisinin geçmesini bekliyorum. Benim düşünceme göre psikiyatr dikkat artırıcı ilaç yazacak, Ritalin falan. Sonra dikkatim artacak. Zaten bir tane ilaç kullanıyordum adı Risperdal, onu kullanırken zihnim açılmıştı, her şeyi anlıyordum. Fakat benim rahatsızlığım Obsesif Kompulsif Bozukluk ve bu tür ilaçlar(dikkat artırıcı) gerçek dışı düşünceye sebep oluyormuş. Yine de ne olursa olsun bu ilaçları kullanmaya çalışacağım.




  • şu 7 numarayı hep düşünüyorum renk açısından. ve de emin gibiyim. kesinlikle benim kırmızı diye görüp öyle isimlendirdiğim bi rengi başkası başka bir renk görüyor olsa bile mesela sarı olsun o, annesi o cisme kırmızı dediği için o da kırmızı olarak öğrenecektir.

    yani aynı cisime herkes kırmızı deyip kimi onu sarı kimi mavi kimi ise kırmızı görüyordur. ama onlar için bütün sarılar veya bütün kırmızlar vs kırmızı olarak adlanmıştır kafasında.

    aslında bu biraz o teoriden çıkıp yeni teori gibi de oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    quote:

    Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

    Herkes renkleri farklı görür mevzusu nerden çıktı ya?

    Abi şimdi git arkadaşına sor, siyah mı daha koyudur yoksa kırmızı mı diye? Ya da, "IŞIĞIN YOKLUĞU/GÖLGE" siyahtır dimi? git gölgeyi ne renk görüyorsun diye sor...

    Ve evet herkes bu yazıyı siyah görüyor dostum, fantezi yapma, yakacaksın.

    birader. adam ne demiş. sen ışığın yokluğunda gördüğün rengi siyah diyorsun. o da siyah diyor. aynı isim. ama farklı görüyor olabilirsiniz. mantıklı bişey. aklın ermedi dil uzatma bari. artis

    mesela sen bebeklikten beri maviyi kırmızı kırmızıyı da mavi görüyor olabilirsin. ama senin aslında kırmızı gördüğün şeyi mavi olarak öğrendiğin için sen mavi olarak biliyorsun. aslında bu kadar büyük farklar olmasa da gerçekte küçük ton farklılıkları olabilir gözde. sonuçta renk körü denen bir durum var. adam yeşili mavi görüyor

    Adamın dediğini 13 yaşındayken düşünüyordum, şimdi diğer hesabına geç de kendi hesabından tartışmaya devam edelim.

    Çok basit bir şey söylüyorum bak; Işık renkleri görmemizi sağlar değil mi, eğer ışık olmazsa tek görebileceğimiz renk olur o da siyah, hani şu bilinen en koyu renk.
    Şimdi siyahı senle farklı mı görüyoruz test edelim. Ben diyorum ki bu yazdıklarım gördüğüm bütün renklerin en koyusu, hatta şuanda yazdığıma arka plan ise bildiğim bütün renklerin en açığı ve adı da BEYAZ.

    Buyur açıkla bakalım nasıl farklı renkler görüyormuşuz?

    Tabi az önce teorini çürüttüğümde kendini ezilmiş hissetmenden dolayı saldırdığın gibi tekrar saldırmazsan ve mantıklı konuşursan cevap alabilirsin, onun haricinde o kapasitede olmadığına inanıyorsan boş konuşmazsan sevinirim.


    Konu sahibinin tek mantıklı teorisi ise 1. si sanırım, ancak çok basit bir hatası ile insanın bir organik olduğunu gözden kaçırmış ve insanların bir organizma oluşturabileceği yanılgısına kapılmış, zira bir bilgisayarın parçası çiplerden meydana gelirken parçalar birleştirdiğinde başka bir parçayı değil bilgisayarı oluşturur, başka bir deyişle, hücreler insanları, insanları toplumları oluşturur ve toplumlar organik bir terim değildir, organizma denmez, ve birlikte düzenle çalışma zorunlulukları yoktur.

    Ancak temelde iyi bir noktaya değinmiş.

    koyu ve açık renk kavramın neye göre var diyerek seninle konuşmaya devam edebilirdim ama 2006 üyesi bir adama diğer hesabına geç diyip yüksek lisans yapan herife "kapasite" den bahsedebildiğin bir ortamda olduğumuzu unutmuşum.

    Cevap vermene gerek yok.
    iyi günler

    Kendini gördüğün yerin aksine sadece çocuk gibi sidik yarıştıran bir çocuksun, 2006 üyesi olmak bir marifet değil zira ben de 2006 üyesiyim eğer öyleyse. Günümüzde herkes üniversite okur, bunu da marifet görecek kadar zor başarmışsın zannedersem...

    Koyu fenerbahçeli desem ne anlarsın? Renk körü birisi bunu anlayamaz mı mesela? Koyu demek siyaha daha yakın demektir, siyah ise ışığın olmamasıdır, herkes ışığın olmaması durumunu aynı görür, eğer bu konuda şüphen varsa ışığı aç ve göz bebeğine bak, sonra kapat ve tekrar bak, onun haricinde yüksek lisans okuyup 6. sınıf biolojisinden habersiz adamla ne diye muhattap oluyorum bilmiyorum.

    Eğer kendini çok yetkin zannediyorsan bir sonraki mesajına bildiğin 2 yabancı dili de katarsan sevinirim, öyle ki artık ortaokulda 2 dil biliyor çocuklar...

    Cümleye küçük harfle başlayan birisi bile yüksek lisans yapıyor, ah Türkiye'm ah.


    @Side, Doppel

    Eğer seni başkası yönetiyorsa başkası neden "Acaba beni başkası mı yönetiyor?" şeklin düşünmeni sağlıyor? Zaten cevabı bildiği halde böyle bir şeyi neden yapsın? Ama eğer diyorsan beyin benim ancak ona belli komutlar yolluyor diye, o zaman islam mitolojisinden "Şeytanın vesveseleri" mevzusu devreye giriyor, yani özetle insan beyni sebep-sonuç sistemiyle çalışır, belli olaylar düzenine milyarlarca kombinasyon çıkarır ve yine beyin buradan bir tanesini seçer, bu seçme işlemini başkası zorla yaparsa insan olduğu kişiden başka birisi olur, o zaman beyin insana ait diyemeyiz zaten...

    Benim için cevap niteliği taşıyan bir mesaj yazmışsın. Keşke konsantrasyon eksikliğim olmasaydı da bu mesaja detaylı bir cevap verebilseydim ama yazdıklarından çoğu şeyi anlamadım. Salak olduğum için değil tabi konsantrasyon eksikliğimden dolayı.

    Öncelikle adam 2006 üyesi olmanın marifet olduğundan bahsetmemiş. Sadece demiş ki 2006 üyesi birine fake muamelesi yapman saçma. Adam üniversite okumayı marifet olarak görmüyor. Sadece diyor ki yüksek lisans yapan birine kapasiteden bahsetmen komiktir. Çünkü adamın kapasitesi düşük olsa zaten -üniversite okumak değil- yüksek lisans yapamaz. Yüksek lisans master oluyor bildiğin gibi.

    Forumda yazan birinin cümleye küçük harfle başlamasına takılmak kadar komik bir şey olamaz. Makale yazmıyor adam. Günümüzde birçok kişi hala sanal alemde cümleye küçük harfle başlıyor, noktalı harfler yerine noktasız halini, noktasız harfler yerine noktalı halini kullanıyor. Mesela işim var, ısım var, ılık, ilik gibi.

    Konsantrasyon eksikliğin konusunda haklısın sanırım, benim orada marifet derken kastettiklerimin referans olamayacağı anlamında olduğunu anlayamamışsın.
    Başka bir deyişle, ben de 2006 üyesiyim ama bu fake üyelik kullanmadığım anlamına ya da fake üyelik sahibi olamayacağıma referans olmuyor, hatta sen bile eski sayılırsın ve fakein var, rapper mıydı, mesela benim üyeliğim sınırsız çizildi, hatta tanıyorsunda beni, tekrar senle sayfalarca tartışmak istemiyorum, eğer uzun uzun okuyup yazdıklarımı anlamaya çalışırsan pmye gel derim. Son olarak, yüksek lisans yapmak zor değil dostum, yıl oldu 2014, herkes üniversite kazanabilir, hatta master'a gidebilir, çalışkan olmak yeter, zeki olmak kolaylaştırır tabiki, ama yine de zekaya referans olamaz.

    @PAN-TURK

    Renk tanımını değiştiriyorsunuz yanlız, yoksa bütün insanlar için beyaz bütün renklerin toplamıdır, yani beyazı yeşil göremezsin zira yeşil beyazın içindeki bir renktir, eğer bu dediğimi anladıysan şunu da söyleyeyim, siyahta hiçbir renk olmamasıdır, ve lacivert mavinin biraz daha koyu(fazla siyah içeren) halidir, yani hiçbir insan için lacivert "Kırmızının koyu hali" değildir, herkes kendi mavisini koyu görür, ama evet kendi mavisi diyorum çünkü kırmızı-mavi-sarı ana renkler olduğundan ayırt edilemez, zira içlerinde başka renk yok.

    Anlamadıysan yaz açıklamaya çalışırım.

    Tamam da sen direk marifet değil demişsin açmadan, üstü kapalı biçimde söylemişsin. E bunu anlamamam normal. Orda bir yanlış anlaşılma olmuş. Sen adama fake muamelesi yapmamışsın. Ben öyle anlamışım. Sadece fake hesabıyla seninle tartıştığını ileri sürmüşsün. Sen benim fake'imi nerden biliyorsun ha? Konsantrasyon eksikliğim olmasa seve seve sayfalarca tartışırdım seninle ama bu durumda pek de mümkün olmayacak gibi gözüküyor bu. Nasıl zor değil ya? Yüksek lisans bu masterdan söz ediyoruz. Sanki lise bu anasını satayım. Adam yüksek lisans yapıyor ama sen o adama kapasitesi düşük muamelesi yapıyorsun. Kendini Einstein falan sanıyorsun sanırım. Ben herkes üniversite kazanamaz demiyorum. Kazanırsın ama onu okuması var. Eğer kapasiten düşükse o dersleri anlayıp da bir üst sınıfa geçip de yüksek lisans yapamazsın. Üniversite dersleri o kadar basit değil, sadece çalışmakla olmuyor anlamak da gerekiyor. Burda zekadan değil kapasiteden bahsediyoruz. Zeka ile kapasite farklı şeylerdir.

    Dostum ben de ünide okuyorum ve evet yüksek lisans dersleri çok daha zorlar, ancak bunun için dahi olmaya gerek yok, çalışkan olmak yeter.
    Ayrıca marifet değil derken bir işe yaramıyor, referans olamaz demek istedim, üstü kapalı oldu biraz ama konsantrasyon sorunun olmasa gerçekten görebilirdin, saldırgan söylemiyorum yanlış anlama.
    Bir ara bayağı tartışmıştık, banlandıkça fakelere geçiyorduk, hatırlıyorum.

    Yeterli kapasiteye sahip olmak için dahi olmaya gerek yok bunu anlamıyorsun. Evet konsantrasyon eksikliğim olmasa söylemek istediğini anlayabilirdim belki. Hmm anladım. Evet tartışmışızdır ben de hatırlıyorum öyle bir şey.

    Dostum tamam ben dahiyim sen değilsin demedim ki ben, sadece yüksek lisan yapman yeterli kapasiten olduğuna bir referans değil dedim anlatabildim mi? Dmc tartışsak uzatırdın ama.

    @PAN-TURK

    "Evet ya da hayır?" Dedim neler yazmışsın, bu soruyu bile anlayamıyorsan zaten boşa tartışmışız.

    Ben de diyorum ki yüksek lisans yapman yeterli kapasiten olduğuna bir referanstır. DMC tartıştığımı nerden biliyorsun yahu?

    Artı olarak adam sorduğun sorunun cevabı yok diye cevap vermiş, onu kaçırmışsın sanırım.

    Bence değildir dostum, kapasitesi olmayan biriside şu günde 1000 sorucular gibi çalışıp yapabilir, çalışkan olmak için kapasiteye gerek yok.
    Benle çok tartıştın çünkü, doppelganger sürekli banlandığından almadın mı rapperı? Ya da rapper eskiden mi vardı, öyle bir şeydi hatırlamıyorum tam.

    Dostum evet ya da hayır de dedim adam "sordugun sorunun cevabı yok." demiş. Tıpkı "Yanındaki kız kimdi?" sorusuna "Hangi kız?" demek gibi Kıvırmaya gerek yok, adam gibi cevabı verirsin, soru basit sen bak sen cevap ver, paradox yaratmadım yani.

    Valla senin düşüncen. Bence yeterlidir. Seninle ne zaman DMC konusunda tartıştık yahu? Yahu bir iki kere anca kullanmışımdır o hesabı sonra banlandı zaten. Evet rapper'ı eskiden almıştım duruyordu öyle. Sonra aklıma gelince Doppelganger'la banlanınca kullanmaya başlamıştım.

    Ben konuştuklarınızdan bir şey anlasam cevap verirdim zaten rahat ol.

    Psikoloğa git, rapor alırsan her sınavda +%20 dakika isteme hakkın var yanılmıyorsam, en azından ben lisedeyken öyleydi.

    Psikiyatrik ilaçlar kullandım onlar konsantrasyon eksikliğimi artırdı. Psikiyatra gitmek için ilaçların etkisinin geçmesini bekliyorum. Benim düşünceme göre psikiyatr dikkat artırıcı ilaç yazacak, Ritalin falan. Sonra dikkatim artacak. Zaten bir tane ilaç kullanıyordum adı Risperdal, onu kullanırken zihnim açılmıştı, her şeyi anlıyordum. Fakat benim rahatsızlığım Obsesif Kompulsif Bozukluk ve bu tür ilaçlar(dikkat artırıcı) gerçek dışı düşünceye sebep oluyormuş. Yine de ne olursa olsun bu ilaçları kullanmaya çalışacağım.

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz




  • Adam kasmış beyler.Bunları yazabilecek tek kişi ya Tanrı dır yada meleği.Yani ya oyun kurucususun ya da oyun kurucusunun yardımcısı.İhanet pek hoş karşılanmaz dostum kendini sağlama al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilum

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Ateist.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilum

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 29 Kasım 2013; 2:42:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilum

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilum

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Bir tek teori 6 yı okudum.Onu da hemen çüritiyim.Şuanda kimse rüyasında değil , çünkü rüyalar her zaman kısadır.Kimse rüyasında 0 yaşında doğupta 20 yaşına gelmez.Her rüya kısa sürer , ben 10 dklık rüya gördüm kimse dememiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilum

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Ulan şu rüya teorisini kucuklukten beri dusunurdum. Yalniz degilmisim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teori 6 = matrix

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neemis

    “Hmm başka insanlarda benim gibi düşünüyormuş” demeniz ve rahatlamanız için bilerek karşınıza çıkardılar. Olamaz mı ?



    Bu sabah senin teorilerine benzer şeyler düşündükten sonra, alıntıdaki satırı okuyunca kuşkulanmadım değil.. :)

    Güzel konu olmuş teşekkür ederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

    Bir tek teori 6 yı okudum.Onu da hemen çüritiyim.Şuanda kimse rüyasında değil , çünkü rüyalar her zaman kısadır.Kimse rüyasında 0 yaşında doğupta 20 yaşına gelmez.Her rüya kısa sürer , ben 10 dklık rüya gördüm kimse dememiştir.

    Bu senin bildiğin anlamdaki rüya tek tip rüya olduğunu nerden biliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.