Şimdi Ara

Akşamları internet hızım birden 8-9 kat düşüyor.!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhabalar arkadaşlar... ben ttnet 8 mbit e kadar 6 gb kotalı tarife abonesiydim... yaklaşık 1-1,5 ay önce 8 mbit e kadar limitsiz tarifesine geçtim... sabah ya da öğlen internete girdiğimde 4 küsür 5 küsür mbit hız alıyorum... ancak akşam saatlerinde girdiğimde zor da olsa hız testi yaptığım da ( çünkü mozilla firefoxtan ttnet hız testine başla diyorum ama bir türlü hız testi ilerlemiyor,ancak internet explorer dan yapabiliorm) dediğim gibi hız testi yaptığımda akşam saatlerinde hızımın 0,500 ile 1,5 mbit arasında değiştiğini görüyorum... haliyle moralim bozuluyor... ttneti aradım ve dns ayarlarımı üst taraf 195.175.39.40 alt taraf ise 195.175.39.39 olarak değiştirmemi istedi... bu işlemi yaptım ve tekrar internet explorerdan hız testi yaptıımda tuhaf bir şey farkettim..hız testi ilk başladığında hız 0.500-2mbit arasında değişiyor test sonlara yaklaşınca birden ibre 5 küsür 6 küsür mbitlere çıkıyor yani tuhaf değerler alıorm... acaba sorun ne olabilir videolar da geç yükleniyor hâlâ... bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• Müşteri hizmetlerine aynen bu durumu anlat.. 1 gün içinde sorun düzelmesse tavsiyem bağlantı hızını düşürmen..
  • cevabınız için teşekkürler ancak bağlantı hızımı düşürmemin hızın artmasına nasıl bi faydası olabilir onu anlayamadm
  • hız testin ile dns in alakası yoktur.

akşamları internetin yawaşlaması türkiyede maalesef normaldir.

bölgende kullanıcı santral kapasitesine göre fazla ise bu durum olabiliyor.dediğin saatler tam herkesin internette olduğu saatler.

havuz mantığında ne kadar çok kişi olursa payın o kadar çok düşer :( 8mbit e kadar demeleride kendi ellerini güçlendiriyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabby

hız testin ile dns in alakası yoktur.

akşamları internetin yawaşlaması türkiyede maalesef normaldir.

bölgende kullanıcı santral kapasitesine göre fazla ise bu durum olabiliyor.dediğin saatler tam herkesin internette olduğu saatler.

havuz mantığında ne kadar çok kişi olursa payın o kadar çok düşer :( 8mbit e kadar demeleride kendi ellerini güçlendiriyor :(

Aynen öyle bu durum için eğer arar isek hızınız gün içinde değişebilir diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 16 Aralık 2010; 21:46:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Kat Hızlı internet geliyor...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.