Şimdi Ara

Akşam saatlerinde yüksek ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar AKK'nin yenilenmesinden sonra ay başından beri akşam saat 19.00'dan sonra yüksek ping sorunu yaşıyorum.20 mbps fiber internet kullanıyorum , speedtestten yaptığım testlerde download ve upload hızım gayet güzel fakat pingim tr sunucusunda dahi 160-250 arası çıkıyor.Sabah saatlerinde ise aynı sunucuda değerler aynı ve pingim 9ms. Modem arayüzünden bilgisayarıma hız sınırı koyuncada pingimde değişiklik olmadı. Sorunu çözmeme yardımcı olur musunuz? Teşekkürler

• Yardım edecek kimse yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayFlux

Selamlar AKK'nin yenilenmesinden sonra ay başından beri akşam saat 19.00'dan sonra yüksek ping sorunu yaşıyorum.20 mbps fiber internet kullanıyorum , speedtestten yaptığım testlerde download ve upload hızım gayet güzel fakat pingim tr sunucusunda dahi 160-250 arası çıkıyor.Sabah saatlerinde ise aynı sunucuda değerler aynı ve pingim 9ms. Modem arayüzünden bilgisayarıma hız sınırı koyuncada pingimde değişiklik olmadı. Sorunu çözmeme yardımcı olur musunuz? Teşekkürler

Bende akşam 20:00 ile 24:00 arası ping yükselmesi ve hız düşüklüğü yaşıyorum. Saha dolabına bağlı olan kullanıcıların yoğun kullanımı. Dilekçe versenizde birşey değişmez. Ttnetin yatırım yapması lazım felan dediler. vodafone a geçersek birşey değişirmi onu bilemiyorum.

•  Akşam saatlerinde yüksek ping

20mbit fibernet

son 1 haftadır akşam saatlerinde hep böyle.
  • aynı sorun bendede var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.