Şimdi Ara

Akşam Lisesine başlıyorum :(((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailevi sebeplerden dolayı 2 sene gidemedim. Ve artık devam edemiyormuşum. Ne yapacağım ben şimdi. Tüm hayatı bitti. Burdan mezun olsam bile bulamayacağım ne anlamı kaldı o zaman. Beni bir teselli edin lütfen Bu arada lütfen şimdi mi aklın başına geldi demeyin.Dalga geçilecek bir konu değil

• açıktan oku daha iyi bi meslek lisesine gir en azından mesleğin olur ben öyle yaptım akşam lisesinden son anda vazgeçtim akıl işi değil ve bu sene stajımı görcem inş teknolojisi okuyorum sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

açıktan oku daha iyi bi meslek lisesine gir en azından mesleğin olur ben öyle yaptım akşam lisesinden son anda vazgeçtim akıl işi değil ve bu sene stajımı görcem inş teknolojisi okuyorum sen düşün

açık öğretim mi kasıyosun reyiz ? düz lise mi mesleki lise mi ?
  • ailevi mi ?

okulun ailevi durumu mu olur ne olduda gitmedimn?

valla dediğin gibi akşama gitmesen geleceğin daha parlak olur zaman kazanırsın hiç olmazsa:D
  • Akşam liselerinin bir esprisi kalmadı artık.Sınavlara müfettişler giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

quote:

açıktan oku daha iyi bi meslek lisesine gir en azından mesleğin olur ben öyle yaptım akşam lisesinden son anda vazgeçtim akıl işi değil ve bu sene stajımı görcem inş teknolojisi okuyorum sen düşün

tabikide meslek düzde işim olmaz 2 senemi çürüttüm ben valla çokta memnunum gittiğim okul olsun hocalar falan öyle mergende yok hepsi oturaklı insanlar o yüzden rahatım düz lisede okurkan adım atsam ergendi çoluk çocuktu geleceğin mimarı olabilmeme az kaldı

• Korkma hayatin sonu degil.Acik liseyle normal lise mezunun hicbir farki yok.Acik liseyi bitir sonra iyi kotu bir universiteye gidersin zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: octawa

Korkma hayatin sonu degil.Acik liseyle normal lise mezunun hicbir farki yok.Acik liseyi bitir sonra iyi kotu bir universiteye gidersin zaten.

Yorumun için teşekkür ederim
  • Üniversiteyi kazanırsan hiç bir problem olmaz hem akşam lisesinde iken hem açık öğretimde iken. Ancak açık lisede yani açık öğretimde liseyi daha erken bitirme ihtimali var
  • quote:

quote:

quote:

tabikide meslek düzde işim olmaz 2 senemi çürüttüm ben valla çokta memnunum gittiğim okul olsun hocalar falan öyle mergende yok hepsi oturaklı insanlar o yüzden rahatım düz lisede okurkan adım atsam ergendi çoluk çocuktu geleceğin mimarı olabilmeme az kaldı

gerçekten mesleki açık lise den memnunmusun ? şu yüzden soruyorum, bu sene düz açık lise de 3. yılıma girecem, puanım daha 40 yani bu lise bitmez böyle, meslekiye geçiş yapmayı düşünüyorum, ama geçen sene yine forumda konusu açılmıştı, mesleki açık liseden memnun olmayanlar vardı. o yüzden cidden soruyorum memnun musun? + biraz daha açarmısın konuyu, okul olsun, hocalar falan demişşin ya, meslek lisesine mi gidliyor yine ve ders zamanı saati normal okula göre farklı mı oluyor yoksa yine aynı düzen mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Üniversiteyi kazanırsan hiç bir problem olmaz hem akşam lisesinde iken hem açık öğretimde iken. Ancak açık lisede yani açık öğretimde liseyi daha erken bitirme ihtimali var

Biraz daha açabilir misin rica etsem
  • Takip beyler aynı dert 2 sene kaldım örgün eğitimde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Üniversiteyi kazanırsan hiç bir problem olmaz hem akşam lisesinde iken hem açık öğretimde iken. Ancak açık lisede yani açık öğretimde liseyi daha erken bitirme ihtimali var

Biraz daha açabilir misin rica etsem

Nereye takıldın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gerçekten mesleki açık lise den memnunmusun ? şu yüzden soruyorum, bu sene düz açık lise de 3. yılıma girecem, puanım daha 40 yani bu lise bitmez böyle, meslekiye geçiş yapmayı düşünüyorum, ama geçen sene yine forumda konusu açılmıştı, mesleki açık liseden memnun olmayanlar vardı. o yüzden cidden soruyorum memnun musun? + biraz daha açarmısın konuyu, okul olsun, hocalar falan demişşin ya, meslek lisesine mi gidliyor yine ve ders zamanı saati normal okula göre farklı mı oluyor yoksa yine aynı düzen mi ?

benim alan kredim şuanda 52 toplamda 82 ama daha 4. dönem ders notlar sınav sonuçları açıklandımı bilmiyorum ama daha girilmedi ama benim biraz düşük bence geçeceksen bölümünü iyi seç meslekte bi yapı ressamlığı , makine ve elektrik elektronik bölümünü tavsiye ederim ama uğraşmak istersen yapı ressamlığı derim ben eğer derslere devam çizimlerdede çaban varsa hertürlü geçiriyolar benim bi tane alttan dersim var oda hocanın körlüğünden yani yüzyüze eğitim gibisi yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.