Şimdi Ara

Akşam arkadaşlarla okey oynuyorduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam arkadaşlarla okey oynuyorduk ilk eli kaybetmiştik bu eli kesin kazanmamız lazımdı sonra baktım sağımdaki arkadaş taş çalıyor tabi bilen bilir ben sinirlenince hulk gibi oluyorum önüme gelene şaplak atıyorum tuttum bunun kolunu niye taş çalıyon lan burası warrock tere değil diyip ensesine şaplağı bi yapıştırdım bayıldı bu ondan sonra diğer arkadaşlar da taş çalanın ensesine vururken beni durdurmaya çalışıyorlardı onlara da şaplağı bastım üstelerine basarak geçtim sonra arkamı döndüm bi daha benim önümde düşmeyeceksiniz lan dedim tekmeledim bunları bu sırada arkadaşın annesi geldi ama çok sinirliydim birinin ensesine şaplak atmam lazımdı bu teyze olamayacağına göre sinirden kendi enseme şaplağı attım. Gerisini hatırlamıyorum uyandığımda evdeydim başımda kardeşim bekliyordu herhalde bayılmışım eve getirmişler beni.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 29 Ağustos 2012; 1:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonesasdfg

Akşam arkadaşlarla okey oynuyorduk ilk eli kaybetmiştik bu eli kesin kazanmamız lazımdı sonra baktım sağımdaki arkadaş taş çalıyor tabi bilen bilir ben sinirlenince hulk gibi oluyorum önüme gelene şaplak atıyorum tuttum bunun kolunu niye taş çalıyon lan burası warrock tere değil diyip ensesine şaplağı bi yapıştırdım bayıldı bu ondan sonra diğer arkadaşlar da taş çalanın ensesine vururken beni durdurmaya çalışıyorlardı onlara da şaplağı bastım üstelerine basarak geçtim sonra arkamı döndüm bi daha benim önümde düşmeyeceksiniz lan dedim tekmeledim bunları bu sırada arkadaşın annesi geldi ama çok sinirliydim birinin ensesine şaplak atmam lazımdı bu teyze olamayacağına göre sinirden kendi enseme şaplağı attım. Gerisini hatırlamıyorum uyandığımda evdeydim başımda kardeşim bekliyordu herhalde bayılmışım eve getirmişler beni.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

[simage]http://img24.resimup.net/di/ER02.png[/simage]

Çok geç.
  • Bu çok csb yazıyo uyuz etti. blok atarım birazdan bakalım güzel yazıyo bazen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batak Nasıl Oynanır..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.