Şimdi Ara

akşam akşam yarıldım(Facebook içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kimse gülmedi galiba
  • Müzik:Arabesk Rap

HELL YEAH Bu da bizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Kimse gülmedi galiba

yokla iyimiş
  • bir dh lıya yakışmadı bu

fake görmüyon mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladerunner4153

bir dh lıya yakışmadı bu

fake görmüyon mu

Fake değil
  • Benim anlamadığım son nesil türbanlıların başındaki örtüyü neden yukarıya doğru üçgen gibi yapıyorlar. Yeni bir akım mı bu yoksa, birbirleriyle iletişime geçmek için anten vazifesi mi görüyor? Ne iğrenç mide bulandırıcı bir örtme şekli bu! Zaten Allah rızası için değil bir moda,akım veyahut kendilerine yakıştırdıkları için örtünüyorlar. Asıl ironi tanıdığım bu tip sıkma başların %90 üzeri namaz kılmıyor. Birileri çıkıp insanların örtüsüne,inancına karışma diyebilir ama kimse benim inancımla böyle oynamaya hakkı yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alnında özenle oluşturduğu eşkenar üçgenin bir köşe noktası kadar aklı olsaydı, İmam Hatip'in herhangi bir "tarz" olmadığını algılayabilirdi.

•  akşam akşam yarıldım(Facebook içerir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Benim anlamadığım son nesil türbanlıların başındaki örtüyü neden yukarıya doğru üçgen gibi yapıyorlar. Yeni bir akım mı bu yoksa, birbirleriyle iletişime geçmek için anten vazifesi mi görüyor? Ne iğrenç mide bulandırıcı bir örtme şekli bu! Zaten Allah rızası için değil bir moda,akım veyahut kendilerine yakıştırdıkları için örtünüyorlar. Asıl ironi tanıdığım bu tip sıkma başların %90 üzeri namaz kılmıyor. Birileri çıkıp insanların örtüsüne,inancına karışma diyebilir ama kimse benim inancımla böyle oynamaya hakkı yoktur.

illuminati!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geekrocks -- 12 Mayıs 2012; 22:57:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geekrocks
    illuminati!!!!

Ben de zaman zaman şaka yolu acaba İlluminati örgütüne mi tabiler diye söylemeden edemiyorum. Midi etek giyen mi dersin,full makyaj yapan mı dersin, okulda erkek arkadaşıyla sevişen mi dersin... Sanki gizli bir örgüt bunları piyasaya sürmüş. Sonradan ortaya çıktılar.
  • arabesk rap dinleyen kız benim için baştan kaybetmiştir.
  • Bu olayı yıllar önce ünide okuduğum sırada şahit olmuştum. Böyle tipler midemi bulandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 12 Mayıs 2012; 23:47:04 >
  • illuminati x2..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.