Şimdi Ara

AKŞAM AKŞAM AĞLATTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.rerererarara.net/ daha çocuktum o vardı büyüdüm yine o var iyiki bizim camiamıza ait bir kişi oldun seni çok seviyorum canım benim

• Bir an terim öldü sandım ALLAH gecinden versin.
  • iyice abarttınız yahu..
  • ulan bu parça zaten her seferinde ağzıma ediyor benim yapmayın etmeyin bu saatte
  • terim goztepe ankaragucunu falan calistirirken galatasaray ona sahip cikip buralara getirmistir bu camiayi kac defa yuzustu birakti gitti 5 milyon euro icin milli takimin basina gecti kaprisleri burnunun dikine gitmesi teknik hatalar vs artik bardagi tasirdi cok sevindim gittigine hic de aglamiyorum gayet mutluyum arda 1 bu adam 2
  • İmdi yürek yurtunur.

Not:Beni bi gülme aldı.
  • Şarkının ortalarında Fuat Ergin girecek sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johannes Gutenberg

terim goztepe ankaragucunu falan calistirirken galatasaray ona sahip cikip buralara getirmistir bu camiayi kac defa yuzustu birakti gitti 5 milyon euro icin milli takimin basina gecti kaprisleri burnunun dikine gitmesi teknik hatalar vs artik bardagi tasirdi cok sevindim gittigine hic de aglamiyorum gayet mutluyum arda 1 bu adam 2

5 milyon avro için ne zaman gitti?
  • Güldüm abi ya şu haliniz harbi kötü bu kadar bağlı olmayın
  • Beyler şarkının adı ne?
  • CL de ardı ardına galibiyet geldiğinde veya ligde tekrar şampiyon olduğumuz da ünal başgggaaaaan diye salya sümük sevinç gözyaşları dökecek olanlar da şimdi ünal aysala atıp tutanlar.

Ayrıca ünal aysal da tökezlediğinde ona da tekme atıp başka ismin arkadasından gidecek olanlarda bunlar.

Unuttukları ise onlar isim arkasından koşarken Galatasaray adı altında yaşamaya çalışan az insan var.

Şurada iyi oldu Terim gitsin diyenlerin %90 ı ünal aysalı da sevmiyor ya da en kötü yorum yapmıyordur iyi yönden ama olumsuz eleştiri de yapmıyordur.Ben dahil birçok kimse Ünal aysala bazıları gibi tapmıyoruz .

Galatasaray adını kim kendi çıkarı için kullanıyorsa kapı açıktır her zaman buyursun çıksınlar.İsterse imparator olsun başında isminin isterse iki günlük yönetici olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Beyler şarkının adı ne?

ağla sevdam
  • Sinirlerim bozuldu ya, dakikalardır gülüyorum şu durumumuza.
  • Konusu varmış bir de ben açtım görmeden. Çok fena hüzünlendim. En son ne zaman bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Beyler şarkının adı ne?

ağla sevdam

Eyvallah hocam sevdim şarkıyı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Beyler şarkının adı ne?

ağla sevdam

Eyvallah hocam sevdim şarkıyı.

bugünde iyi gidiyor indirdim bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.