Şimdi Ara

Akşam 7 den Sabah 7 ye artık KALICI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom’un 2010 başından bu yana müşterilerine sunduğu akşam 7’den sabah 7’ye bedava konuşma imkanı hiç bitmeyecek! Türk Telekom müşterilerinin yüzü hep gülecek!

01 Ocak 2012 tarihi itibariyle, ev telefonundan yapılan şehir içi ve şehirler arası aramalar akşam 7 sabah 7 saatleri arasında artık hep bedava! Üstelik başvuru, koşul, taahhüt yok!

Türk Telekom’un yaklaşık 13 milyon bireysel müşterisi, ev telefonundan yapacakları şehiriçi ve şehirlerarası görüşmelerini akşam 7 sabah 7 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek. Bedava dakikalardan faydalanabilen tarifeleri görmek için tıklayınız.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan “Müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunma vizyonumuz ve müşteri odaklı yaklaşımımız doğrultusunda 2010 yılında bireysel müşterilerimize akşam 7’den sabah 7’ye Bedava Kampanyası’nı sunduk. Kampanyamız müşterilerimizden yoğun ilgi gördü ve beğenilerini kazandı. Nisan ayında 2011 yılı sonuna kadar uzatma kararı aldığımız kampanyamızdan 2011 yılında ayda 9 milyondan fazla Türk Telekom müşterisi yararlandı. Türk Telekom olarak müşterilerimizin sesini dinledik ve onların beklentileri doğrultusunda büyük beğeni kazanan bu kampanyayı kalıcı hale getirdik. Tüm müşterilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

• Vodafone Efsane Tarife sağolsun sabit hat ve 444'ler 24 saat sınırsız..
  • Şu 444'lü numaralar için hiç değilse 50-100 dk. versinler. Kol gibi giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Şu 444'lü numaralar için hiç değilse 50-100 dk. versinler. Kol gibi giriyor.

Bunu bende anlamıyorum

iŞ Avantajlara 444 dahil paketlere ama ev avantajlara yok
  • Daha bugün TEB'i aradım 20 dk. bağlanmaya çalıştım hem bağlanamadığımla kaldım, hem 3 TL fatura girdi. Yine bu ay Garanti ve Akbank ile görüştüm yine 10'ar dk.'da onlar sürdü. TTNet, TT, Kargolar derken al sana fatura.
    İnternet yüzünden abonelik alıyoruz birde mislini ödüyoruz.
  • Ben bunlara rağmen hem telefonu hem adsl kapattırdım. Sabit tel akşam bedava olmasına rağmen hiç kullanmıyordum. Sırf internet için telefon parasıda ödüyordum. Şu an taraftar modem aldım. Maliyetim yarı yarıya düştü.
  • arkadaşlar bu işde bi çakallık yok dimi bizim 212 liden karşı 216 lı akrabamı arıyorum her akşam ama içimde de bi şüphe düştü doğrusu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

arkadaşlar bu işde bi çakallık yok dimi bizim 212 liden karşı 216 lı akrabamı arıyorum her akşam ama içimde de bi şüphe düştü doğrusu..

İstanbul-Mersin şeklinde ayda en az 100 dk. konuşuyoruz faturada sorun yok.
  • nerdeyse 1 aydır cepleri de beleş arıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

nerdeyse 1 aydır cepleri de beleş arıyorum ben

O nasıl oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu işde bi çakallık yok dimi bizim 212 liden karşı 216 lı akrabamı arıyorum her akşam ama içimde de bi şüphe düştü doğrusu..

aylık 100 dk kotamı var?varsa benim haberim yok budurumdan nasıl öğreniyorsun kaç dk kullandığını,100dk aşmış olablirim bu ay
  • quote:

quote:

quote:

aylık 100 dk kotamı var?varsa benim haberim yok budurumdan nasıl öğreniyorsun kaç dk kullandığını,100dk aşmış olablirim bu ay

Kota yok yahu. Ben örnek olarak kendimi gösterdim. Karşılıklı arıyoruz ayda 100-150 dk. falan konuşuyoruzdur. Faturada bi sorun yok. Tek giren 444'lü numaralar.

• PTT lerin önündeki ya da asker ocaklarindaki kredili telefonlarda ücretsiz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 1 Ocak 2012; 14:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

PTT lerin önündeki ya da asker ocaklarindaki kredili telefonlarda ücretsiz mi?

Doğru tespit ve askerlerde faydalanmalı diyorum.
    En azından bu tip yerlerde arama başına max.10 dk verilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

nerdeyse 1 aydır cepleri de beleş arıyorum ben

O nasıl oluyor

tt kampanya yapmıştı,katılan ilk 15bin kişiye 22:00den sabah 20:00 ye cep telefonları beleşti ama 31 aralık itibariyle son buldu
  • Fazlasıyla bunun ücretini alıyorlar milletten,konuş konuşma enaz 20 TL geliyor birde utanmadan bedava diyorlar reklam yapıyorlar
    Göz göre göre kandırmaca bu nasıl bir iştir
  • quote:

1 yıldır konuşuyorum hiçbir sıkıntı yok
  • 20 Tl zaten sabit ücret konuşmasanda alıyorlar senden o parayı.şu hale bakın konuşmadığımız telefon görüşmesinin bile ödemesini yapıyoruz artık dünyada bizden başka saf yerine konulup her şeye para veren bir millet daha var mıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 29 Ocak 2012; 1:19:13 >
  • bunu kapatsa yine müşteri kaybedecek. tek çareleri bu sanırım.
  • Akşam 7 sabah 7 kampanyasında süre sınırlaması varmı peki,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.