Şimdi Ara

Akşam 7'den Sabah 7'ye 444'lü numaraları aramak artık ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demo11

Ben türktelekom kullanmıyorum ve kullananlarada karşıyım gelipte buraya türktelekomu kötülemek yerine neden kapattırmıyorsunuz.?? koyun lafını kullananlar siz kendiniz türktelokomu kullanıpta herkeze koyun demenizi çok yanlış buluyorum!ve çocukca davranış bunlar.

her ne kadar ayni fikirde olsamda ortada bir tekel gercegi var. normal kullanici interneti nerden alsin. 3g nin hali ortada. herkezde fiberoptik gibi alternatifler yokki benim gibi butun telekom hatlarini bir daha donmemek uzere kapatabilsinler. zaten bu tekel olmasa kimse yuzlerine bakmaz emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: demo11Ben türktelekom kullanmıyorum ve kullananlarada karşıyım gelipte buraya türktelekomu kötülemek yerine neden kapattırmıyorsunuz.?? koyun lafını kullananlar siz kendiniz türktelokomu kullanıpta herkeze koyun demenizi çok yanlış buluyorum!ve çocukca davranış bunlar.
    her ne kadar ayni fikirde olsamda ortada bir tekel gercegi var. normal kullanici interneti nerden alsin. 3g nin hali ortada. herkezde fiberoptik gibi alternatifler yokki benim gibi butun telekom hatlarini bir daha donmemek uzere kapatabilsinler. zaten bu tekel olmasa kimse yuzlerine bakmaz emin olun

Bende senin gibi düşünüyordum eskiden ama baktım olmuyor kapattırdım ve çok büyük bir yük kalktı üstümden ve şimdi 3g kullanıyorum bu bana yetiyor nedenmi çünkü ben artık internete doydum sizi bilemem ve bu doymam türktelekomdan kurtulmamı sağladı.

• Bu DH Misafiri adminlerin fake hesabı galiba kendileri söylemek istemedikleri şeyleri DH Misafiri hesabından söylüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 16 Temmuz 2012; 1:01:13 >
  • Turk Telekom mu bana uzak Allah'a yakın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Teşekkürler Türk Telekom. Türkiye'nin en büyük Teknoloji şirketiyle gurur duyuyoruz.

TTNet'ten eleman var burada .

arkadaş ironi yapmış başşak geçmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınan en düşük sabit ücret 23 tl. bunun karşılığında daha fazla hizmet sunmaları lazım.
    çevremde sadece son 7-8 ay içinde hattını iptal ettiren 4 abone var. daha öncesinde iptal ettirenleri saymıyorum bile. biz de 18 yıllık hattı 2 ay önce iptal ettik. günümüzde gsm şirketleri bu fiyata kat be kat daha fazla hizmet verirken hiç şansınız yok.
  • sanki adam akıllı 444 numara kaldı hepsini 0850 ye taşıdınız.. daha da taşınacak

• quote:

Teşekkürler Türk Telekom. Türkiye'nin en büyük Teknoloji şirketiyle gurur duyuyoruz.

Seni bulacam oğlum.Seni bulacam ha.
  • Akşam 7'den Sabah 7'ye gelen kampanya,reklam,ıvır zıvır için gelene gereksiz ottan buluttan aramalar bi kesilsin önce ondan sonra karşıyı aramayı bedava yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demo11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demo11Ben türktelekom kullanmıyorum ve kullananlarada karşıyım gelipte buraya türktelekomu kötülemek yerine neden kapattırmıyorsunuz.?? koyun lafını kullananlar siz kendiniz türktelokomu kullanıpta herkeze koyun demenizi çok yanlış buluyorum!ve çocukca davranış bunlar.
    Bende senin gibi düşünüyordum eskiden ama baktım olmuyor kapattırdım ve çok büyük bir yük kalktı üstümden ve şimdi 3g kullanıyorum bu bana yetiyor nedenmi çünkü ben artık internete doydum sizi bilemem ve bu doymam türktelekomdan kurtulmamı sağladı.

İnternete doydum diyen biriyle tartışmaya bile girmem. Bu bir ihtiyaç. Günlük bir alışkanlık. Nasıl bir kere yemek yiyince sonsuza kadar doyamıyorsan bu da öyle. Şunu bıraktım 3G kullanıyorum diyenlere gerçekten ne desem bilmiyorum. Gören de 20-30mbit sınırsız 3g kullanıyorsunuz sanacak. 4gb kotalarla internet kullanıyorsunuz. yağmurdan kaçıp doluya tutulmamızı öneriyorsunuz. akıl fikir dilerim size.

• quote:

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Seni bulacam oğlum.Seni bulacam ha.

• Elestirmek cok normal madem bir iyilik yapiyorsun tam yap denilebilir hakli bir elestiri olur. Ancak benim fikrim gercekten yerinde ve tuletici dusunulerek yapilmis bir adim. Cunku calisan biriyseniz ya is yerinden arama durumunuz olurki o da ya is yeri sabit hatti ya da cep telefonunuzdan olur bu durumda da turktelekomun sizin icin yapabilecegi pek bir sey kalmaz. Fakat eve geldiginiz de ki ortalama bu aksam 7 sularini bulur gayette ucretsiz olarak islerinizi gormenizi saglar benim kendi fikrim guzel bir uygulama oldugu yonunde.

• Arkadaşlar ev telefonundan cep telefonuna yapılan aramalardan ücret kesiliyor biliyorsunuz değil mi? Yeni mi başlamış daha önce de böylemiydi bilmiyorum ama son fatura detayımda bu ayrıntıyı farkettim. Bilmeyenlerin dikkatine !
  • yeni bir fatura süprızı yasamamak ıcın ev telefonundan ozel numaraları aramıyoruz. Cebe falanda kapalı zaten. En ıyısı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Arkadaşlar ev telefonundan cep telefonuna yapılan aramalardan ücret kesiliyor biliyorsunuz değil mi? Yeni mi başlamış daha önce de böylemiydi bilmiyorum ama son fatura detayımda bu ayrıntıyı farkettim. Bilmeyenlerin dikkatine !

kesiliyordu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Arkadaşlar ev telefonundan cep telefonuna yapılan aramalardan ücret kesiliyor biliyorsunuz değil mi? Yeni mi başlamış daha önce de böylemiydi bilmiyorum ama son fatura detayımda bu ayrıntıyı farkettim. Bilmeyenlerin dikkatine !

kesiliyordu zaten.

Bu reklam haberini uplamışsın vallahi sinirlendim gene şu konuyu görünce..
  • quote:

bu saatden sonra konustuguma para verseler evime sokmam.

• Bu olayın türktelekomla hiçbir alakası yok.
    BTK nın aldığı karar gereği 444 l numaralar paket hesabından düşülür.
    tüm operatörler için geçerlidir.
    örneğin vodafon veya türkcell de 10 liraya 1 hafta geçerli konuşma paketi satın alınca daha önceden 444 lü numaralar pakete dahil olmuyordu artık oluyor.
    yani kısaca telekomu yüceltmeye veya yermeye gerek yok
    konu linki burada:
    http://forum.donanimhaber.com/m_58259243/tm.htm
  • Arayıp millete söverler bedava.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.