Şimdi Ara

AKREDİTASYONU OLAN AMA SIRALAMASI KÖTÜ OLAN DEVLET TIPLAR NELERDİR YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hedefimi iyice düşürdüm o yüzden soruyom, soru başlıkta

• Erzurum atatürk tıp , Elazığ fırat tıp , diyarbakır dicle tıp , malatya inönü tıp, ktü tıp. Konumları yüzünden puanları düşük ancak yılların fakülteleri ve çok kaliteli eğitim verilen yerler . (Elazığ diyarbakır ve malatya deprem sebebiyle ciddi etkilenen yerler ktü ya da atatürk daha seçilesi duruyor )
  • hocam yök atlastan baksana yıldızlılar akredite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.tepdad.org.tr
    Akredite Eğitim Programlarının Güncel Listesi
    http://www.tepdad.org.tr/akredite-egitim-programlarinin-guncel-listesi

www.tepdad.org.tr
    Akreditasyon Sürecindeki Programların Güncel Listesi
    http://www.tepdad.org.tr/akreditasyon-surecindeki-programlarin-guncel-listesi
  • Erzurum atatürk tıp , Elazığ fırat tıp , diyarbakır dicle tıp , malatya inönü tıp, ktü tıp. Konumları yüzünden puanları düşük ancak yılların fakülteleri ve çok kaliteli eğitim verilen yerler . (Elazığ diyarbakır ve malatya deprem sebebiyle ciddi etkilenen yerler ktü ya da atatürk daha seçilesi duruyor )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elazığ diyarkabır, malatyanın sıralaması çok düşecek diye alternatiflerim arasında teşekkür ederim hocam, zaten 10 il içinde yaşıyorum

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Allahını sevim senin

• DİCLE TIP tavsiye ederim👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aleksey Ivanovich kullanıcısına yanıt

diyarbakırdaki evler hep 5+2 6+3 7+1 olduğu için pek uygun ev bulamadım hocam o yüzden barınma sıkıntılı

• Zonguldak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakultesi akredite biri olarak konusuyorum tıpta akredite olsan bile yurt disi icin bir artısı olmuyor

• Akredite olmasa bile RAHATLIKLA her ülkede iş bulabiliyoruz değil mi DEGERLİ HOCAM

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkiyedeki tip egitimi dunyada ilk 2de falan diyolar. ben su ana kadar usmle plab veya almanya acisindan hazirlanip da basarisiz olan gormedim sn. doktorum.

bizden bile almanyaya giden var hatta yt kanalı var almanyada bir doktor gibi bisi sanirim.

kendisi de oyle cok caliskan biri degilmis vasat alti bi ogrenciymis kendisi soyluyordu...

siirt tıp> all dememdeki asil sebep bu zaten... tip fakultesine adim attiginiz anda plab vs gibi sınavlar tusa gore cıtır cerez kaldıgı icin pek zorlanmıyor insanlar genelde...

edit: all derken top uni top muhendislikler haric tutulmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 1 Mart 2023; 16:41:22 >
  • Erzurum Atatürk tıp ing. deki 5.yilim 3.sinifim.
    Basta godzillanim memleketi burada universite mi olur aluminyum derdim içeri girince alışıyorsun. Ankara ya da Istanbulda olsa sıralaması ilk 3k de kapatabilecek bir potansiyele sahip.
    Sehir halki %100 yobaz olmasi ve batiya kiyasla guzel kiz potansiyeli dusuk olmasi handikaplari.
    Usmle sınavlarına hazırlanıyorum suanda da.
    Tıp okuyorsaniz ingilizce okuyun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • depremden 3 hafta sonra açtığım konu  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.