Şimdi Ara

akrabama xbox 360

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir akrabama hediye olarak xbox 360 almak istiyorum ve ucuz olması açısından yurtdışından almak istiyorum bu linkte xbox 360 şın fiyatı 200 dolar yani 360 tl sizce çok da ucuz değilmi yoksa bir bit yeniğimi var bu işin içinde aynı konsolu türkiyeden baktım 520 tl. sizce ben bu konsolu yurtdışından alsam bir sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UPDOWN BX -- 13 Eylül 2012; 14:22:56 >

• up
  • Yurtdışından gelecek konsol için öncelikle konsolun bölgesine dikkat etmelisin. Genelde Amerikadakiler NTSC oluyor. Bunun için çevirici aparatlar mevcut fakat orjinal oyun konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.

Ayrıca gümrükte sanırım 75 dolar sınır var. Gümrükte kalıcaktır.

Eğer baktın geliyor Microsoft'un Türkiyedeki dispiritörü olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96C8A0517 -- 13 Eylül 2012; 14:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trytobelove

Yurtdışından gelecek konsol için öncelikle konsolun bölgesine dikkat etmelisin. Genelde Amerikadakiler NTSC oluyor. Bunun için çevirici aparatlar mevcut fakat orjinal oyun konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.

Ayrıca gümrükte sanırım 75 dolar sınır var. Büyük ihtimalle gümrükte kalır.

yani sizce sorun mu olur
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

Yurtdışından gelecek konsol için öncelikle konsolun bölgesine dikkat etmelisin. Genelde Amerikadakiler NTSC oluyor. Bunun için çevirici aparatlar mevcut fakat orjinal oyun konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.

yani sizce sorun mu olur

Büyük ihtimalle kalıcaktır. Yurt dışından gidip alabilirsen yine gümrükte sıkıntı çıkacaktır. Çantada, bavulda biyerde gizlersen o başka...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

yani sizce sorun mu olur

Büyük ihtimalle kalıcaktır. Yurt dışından gidip alabilirsen yine gümrükte sıkıntı çıkacaktır. Çantada, bavulda biyerde gizlersen o başka...

cevap için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yurt disindan kendin alip getirmedigin surece sikinti cikacaktir ve burdan almadigin icin pisman olacaksin bende 4 gb lik slim makina al burdan daha kolay olur ve ucuz olur
  • ben almanyadan aldım konsolu bir sıkıntı çıkmıyor gümrükte kendin aldığın zaman sınır olmuyor
  • Şu birkaç dakikada bir up up diyerek konuyu yukarıya taşımakla elinize birşey geçtiğini mi sanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.