Şimdi Ara

AKRABAM CEMAATTE OGRETMENDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LUTFEN YARDIM EDIN Teyzem ve enistem ikiside aciga alindi benim asil sorum şudur 4 sene sonra devlette işe girmek istedigimde herhangi bir sıkıntı olur mu senin şu akraban cemaatte öğretmenmiş gibi bahaneyle bana engel olurlar mı lütfen yardım edin

Yanlış yere açtıysam veya böyle bir konu açmak yasaksa hiçbir türlü fikrim yok şimdiden özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senle ne alakası var teyzenin bişey olmaz
  • sende boyle seylere dahilsen olamazsin. ama yoksa bir baglantin dert etme

• Saçmalama hiçbir şey olmaz ne korkak adamlarsınız yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: zorbby

Hayir ben hayatimda abilere bile gitmedim veya cemaat dershanesine ama ne biliyim teyzem sonucta telefonla ariyodu konusuyoduk.
    Hapis cezası alanlar oluyor bu olaylar beni etkilemesini istemiyorum

parannoyaya bak puahahaahha
  • dostum olayin icinde olsan anlardiniz beni
    abim komiser yardimciligi sinavina giricek eger bu yuzden kazanamazsa yazarim size

• zorbby Z kullanıcısına yanıt
    Hocam bu alınmaları yakından takip ediyorum, bilgim var öncelikle teyzengile geçmiș olsun artık ne özel ne de kamuda öğretmenlik yapamazlar, onların durumu tabikide seni ilgilendirmez, ilgin yoksa onlarla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oncelikle gecmis olsun soruna gelirsek onlar sadece akaraban yani sana etki eden bisey olmaz

• Fıstıklı olsun.

• Kardesim sen bu bos laf yapan cücüklere bakma. Devlet polis alirken adi fetullah diye, 5 yil once fem dersanesine gitti diye adam eliyor.

Dikkat ediceksin artik ne yaptigina. 17-25 araliktan sonra bu adamlarla bir sekilde iliski kurmus, para yardimi yapmis herkes devletin gozunde teroristtir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi köpek gibi kovuldular işlerinden. Şimdi başları önde geziyolar insan içine çıkamıyorlar. Oh olsun beter olsunlar

• Olmaz

• Ne güzel olmuş kovulmuşlar teyzenler hem fetö ye çalış hemde devletin parasını ye.

Malum partide de hata var.

• Bizim mahallede bir arkadaşın dayısı cemaattendi, yedi sülalesini işten çıkardılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.