Şimdi Ara

Akrabalarindan fayda gören var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiyedeki akrabaların hiçbirini sevmem. Alayı para peşinde. Boş yalakalık... Bu saatten sonra kimseye benden fayda yok, kimseden de bir fayda beklemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evt bayramlarda gittiğimde harçlık topluyorum hala
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Cinsel sex ne abi 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akrabalarla aram çok iyi, şanslıyım bu konuda.

anne tarafım özellikle, anne ve babamdan farkları yok.

hep el üstünde tutuldum :)
  • Amcam beni her gördüğünde bi 100-200 ateşler

• Nedense halam , babamın kardeşi, hıc halalık etmedi hep soğuk du , sanki beni ve kardeşimi sevmiyor gibi , biz de ona uyuz oluyoruz

• Hiçbir yararı olmadı
    Zamanında dedem öldü dedeme bi tek biz bakıyorduk ölene kadar, öbürleri evinden kovdu, yemek vermedi, gece uyurken babam başında dikilirdi de amcam geldi dikileyim dedi 2 saat sonra adam ağzı kanıyor yatakdan düşmüş.
    Sonra bunların 4 ü ( halamlar amcam) geldide evinden hak idda etti aracımızı satıp da mahkemeden aldık evi sonra satmak zorunda kaldık.
    Amcam geldi 2 kere evin önüne birinde aracımızı resmen aldı gitti vermedi.
    Öbüründe geldi üstğnde çocuklarımın hakkı var dedi 200k mı ne senet yaptırttı gitti herla ödüyoruz onu.

Kısaca : bunların ben ta...

• Akraba ne oluyor :)

• Benim onlara, onların bana faydası yok ama coğrafya kaderdir işte görüşmek zorunda kalıyoruz bayramda, düğünde.

• Sosyal baskı yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Üniversiteye gidersin ve tatilde akrabalarla oturur çay içersin. Hal hatır soracaklarına içki, uyuşturucu, karı-kız sorarlar. Üniversitede filmlerdeki gibi karı-kız-içki-uyuşturucular falan hayal ediyorlar
  • yararı olanda var zarar verende var
    çok sevdiklerim de var işim olmaz dediklerim de
    sonuçta diğer tanıdıklarım gibi hepsi benim için iyisi de var kötüsü de
    ama çok sevdiğim bir laf var
    gölge etme aşka ihsan istemem diye
  • 1 amcam 2 dayım 3 halam var amca ve dayılarım adamın dibidir ama halalarımı hitlere vermek isterdim
  • Dayım karıya götürmüştü beni. O zaman 20-21'im. Turist gibi giyinip gittik mekana. Dayım bir garsonu çağırdı o da daha düzgün bir takım elbiseli birini. Konuştular fısır fısır. Sonra 2 karı geldi masaya. Dayı kulağıma 1 saatin var yiğen dedi. Oyhşş deyip üst kata çıktık. Dayım yandaki odayı aldı ama sesi duyuluyor.
    Karıyla muhabbet açtık konuşuyoz falan ben artık ilerlemek istedim. Karının bigboobslarına odaklanıp elimi uzattım ama karı bileğimi havada yakalayıp - Kusura bakma bu seans sadece sohbet amaçlı - dedi. Nasıl la öyle bir şey mi oluyoo dedim.-Evet ben 1 saatine 150 tl ama yandaki karı 1 saatine 400 tl alıyor- Neden dedim. Çünkü dayın o karıyı muhahaha dedi.
    Vayy ulan dayıı dedim
  • Fayda görmedim zarar gördüm. Benden kimse fayda yada zarar görmedi.

• akraba ne ya, tek bağımın ortak atadan gelmek olduğu, normalde olsa yüzüne tükürmeye tenezzül etmeyeceğim insanlar işte. çoğu akrabamı sevmem işin özeti.
  • teyzelerim halalarım dayılarım hepsi zengin hatrı sayılır kişiler ama şu fakire aylık bi 20 tl kontür parası yollamazlar
  • Hocam bu devir sana senden başka kimsenin faydası olmadığı devir. Akraba dediğin insanla aranda kan bağı var diye sevmek zorunda değilsin. Ben şahsen bayramdan bayrama merhaba merhabadan öteye gitmiyorum gerek yok. Mesafe iyidir, yoksa sonra her şeye karışma ve yorum yapma hakkı buluyorlar bir kere izin verirsen önünü alamıyorsun.

• Gebermelerinden zevk alirim çoğunun

Yapamazsin demeyin 2 tanesi geberdi aci ceke ceke iyi de oldu köpekler anneme babama saygısızlık edenleri asla affetmem

Akrabalarindan fayda gören var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 21 Mayıs 2020; 9:3:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Gebermelerinden zevk alirim çoğunun

Yapamazsin demeyin 2 tanesi geberdi aci ceke ceke iyi de oldu köpekler anneme babama saygısızlık edenleri asla affetmem

Kim bunlar hamza sen baya dolusun bu konuda
    Miras davasimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kim bunlar hamza sen baya dolusun bu konuda
    Miras davasimi

Alıntıları Göster
    Pm attim kanka

Çoğunu sana gazoz almak için boğazından isin kiliciyla keserim seni çoğu akrabamdan cok seviyom

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.