Şimdi Ara

Akplileri tebrik ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darbeyi önlemek için canınızı ortaya koydunuz. Sopalarla, silahlarla askere doğru yürüdünüz. Arada masum erlere de vuruldu ama sinirden diyelim.
    Siz olmasaydınız belki de bu olaylar çok ciddi yerlere gelecekti. O yüzden bu ülkeyi sizlere bırakıp gitmeyi düşünüyorum.

Ne yazık ki artık kendimi bu milletten görmüyorum. Ben hep Atatürkçü, çağdaş, modern bir Türk toplumu hayal ederken bugün sokaklarda gördüğüm durum çok farklıydı. Ve gerçekten kendimi çok yabancı hissettim. Sanki arapların arasında yada ışıd kampında gibi..(hakaret olarak algılamayın samimi bir şekilde söylüyorum)

Ama sonuçta demokrasi bu değil mi, kim nasıl isterse öyle yaşar. Halk isterse şeriatta gelir..
    O yüzden sizi eleştirmiyorum aksine artık saygı duyuyorum. Ülkenize, İslam davanıza bağlılığınızdan eminim.

En yakın zaman da yurt dışına gideceğim. Hem size yük olmayacağım hem de kendim dert, sıkıntı etmeyeceğim.

• he he kesin gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: easypeasy

he he kesin gidersin

Hangi görüşteniz bilmiyorum ama konuyu samimi bir şekilde açtım. hemen gitmek mümkün değil tabi ki ama şartları ayarlamaya çalışacağım.
  • Burdan daha güzel ülke bulamayacaksın, birlikte mutlu olacağız, akpli bizler Atatürke sonsuz saygılıyız, minnettarız, ancak onun ideallerini bu gün Erdoğan gerçekleştirebiliyor, şeriat tehlikesini fetö getirecekti, demokrasiyi daha ileri taşıdık 15 haziran da. endişen olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke şeriat gelse de,şöyle yaşamın her alanını baştan aşağı bir şekillendirse.Şeriat isteyenlerde rahatlar,biz de rahatlarız.
  • İlk defa bende taktir ettim darbeye anti demokrat yaklaşıma karşı durmalarını

Ama bu süreçten sonra şeriat bekleyen var...Onlara söyleyeceğim şey rüyadan uyanmaları...
  • Ben de öyle. 6 ayım kaldı burada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redditten nefret ediyorum
    9 ay önce açıldı
    İddia Ediyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sela ile çıktılar yola , tekbir ile bozkurt işaretleri yaparak masum erleri dövdüler. Keşke dövmekle kalsaydı buna bile razı kaldık. Masum erlerimiz öldürüldü. Yetmedi cesetleri köprüden atıldı.(izlediğim videolar doğruysa eğer) Türk halkı bu gece yaşananları hiçbir zaman unutmayacak. Ülkede olan bir dolu rezalete ses çıkarmayan AKP seçmeni Tayyip Erdoğan'ın bir sözüyle sokaklara döküldü. İsterdim ki birileri emir vermeden de ülkede yanlış giden her şeye böyle tepki verselerdi. Mesela Habur rezaletine.
  • Her kesimden insanlar gitti sonuçta, belki öyle gözüktü senin açından
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Burdan daha güzel ülke bulamayacaksın, birlikte mutlu olacağız, akpli bizler Atatürke sonsuz saygılıyız, minnettarız, ancak onun ideallerini bu gün Erdoğan gerçekleştirebiliyor, şeriat tehlikesini fetö getirecekti, demokrasiyi daha ileri taşıdık 15 haziran da. endişen olmasın.

Haklısınız belki de hocam, bilmiyorum. bu ülkede kim vatan sever kim terörist karar veremiyorum. karşı olduğum ideoloji bu vatan için sokaklardaysa belki de ben yanlışımdır. bu ülkede yaşayacaksam fikirlerimi gözden geçirmem gerekiyor. yada hiç fazlalık yapmayıp gitmek..
  • şöyle bir düşüncem var.insanlar kendi görüşlerine daha yakın insanlarla yaşamalılar bence.bu insanların tercihi budur ben saygı duyuyorum bu şekilde yönetilmek isteyebilirler.ama senin benim gibi insanların görmek istediği manzara bu değil.toplum olarak birbirimize farklı görüşlere tahammülümüz yok bir yerde illaki patlak veriyor yani.ben gidemiyorum maalesef imkanım yok ama senin imkanın varsa elbette değerlendir.insan dünyaya bir defa geliyor onu da dilediğince yaşamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cberge

şöyle bir düşüncem var.insanlar kendi görüşlerine daha yakın insanlarla yaşamalılar bence.bu insanların tercihi budur ben saygı duyuyorum bu şekilde yönetilmek isteyebilirler.ama senin benim gibi insanların görmek istediği manzara bu değil.toplum olarak birbirimize farklı görüşlere tahammülümüz yok bir yerde illaki patlak veriyor yani.ben gidemiyorum maalesef imkanım yok ama senin imkanın varsa elbette değerlendir.insan dünyaya bir defa geliyor onu da dilediğince yaşamalı.

Haklısınız hocam. İnsanlar mutluyken boş yere kendimizi üzmeye, stres olmaya gerek yok. İmkan yaratmak için çalışacağım :)
  • burda arkadaşlarında bulduğun samimiyeti başka ülkede bulamazsın. o da bu ülkede doğup bu ülkenin dilini öğrendiğin için. onun dışında bu ülkenin + bir şeyi yok. ben de en kısa zamanda mümkün olursa gitmek istiyorum. kardeş olması gereken insanlar başkalarına düşman olması gerekenler birbirine düşman oldu. çok can yakıcı bi durum
  • Konun başı ankaradan bahsediyor ortası ekvatorlardan sonuna doğru afrika havaları seziyorum tipi ted saçmalıkları..
  • gideceğin yer daha mı iyi ?
  • neyse değmez senin açtığın konuya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 16 Temmuz 2016; 21:21:54 >
  • Mersinde yarısı ülkücü kardeşlerimiz di siz ne içiyorsunuz

• Dünyada burdan daha güzel ülke bulamazsın yalanına inanma.. demokraside dünyada 98. İnsan haklarında afrika ülkelerinden bir tık üstteyiz. Boş yere inanma kardeşim imkanın varsa bu yobaz sürüsüyle birlikte yaşamamaya bak. Bizde birşeyler ayarladık evliliğimizi falan yurt dısında yapıp orada biryere yerleşeceğiz. Bu ülke 20 yaşında tüyü bitmemiş emir kulu kendi askerini vatan haini ilan etti üstelik tankların içinde kimseye tek kurşun sıkmamış ve teslim olmuşken kafalarını kesti.. burada daha fazla yaşanmaz kardeşim. Kaç kurtar kendini.. 1 dakika bile durman hata..

• quote:

Burdan daha güzel ülke bulamayacaksın, birlikte mutlu olacağız, akpli bizler Atatürke sonsuz saygılıyız, minnettarız, ancak onun ideallerini bu gün Erdoğan gerçekleştirebiliyor, şeriat tehlikesini fetö getirecekti, demokrasiyi daha ileri taşıdık 15 haziran da. endişen olmasın.

İçten mi yazdın?

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

İçten mi yazdın?

evet gerçek

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.