Şimdi Ara

AKPDEKİ KÜRTÇÜ YAPILANMAYA NE OLDU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi akpnin içinde bir barzanici iki hdp ye yakın iki kanat bulunuyordu,bunlar akpnin yüzde 80 ini oluşturup,13 yılda biten pkkyı canlandırıp,teröristlerin yollara mayın döşemesine göz yumup,peşmergeyi sınırdan halaylarla geçirip,askerleri içeri tıkmakla meşguldu,13 yıldır türkiyeyi yöneten bu iki gruba ne oldu?Sinsice hala barınıyorlar mı akpde?hdpden hesap soralım diyorsunuzda akpdeki bu gruplardan hesap sorulmayacak mı?

• Up.

Chp yi teröristlikle suçluyorsunuz ama size partinizin sloganıyla karşılık vereyim:

Onlar konuşur, akp yapar.

@asau hocam merhaba, üstteki arkadaş ne anlatıyor ben anlamadım şöyle saf birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chp teröristlikle suçluyoruz çünkü öyle bunu chp lilerde kabul ediyor

sezgin tanrıkuluda şöyle böyle evet

bu asau denen arkadaş ile alakalı bir kuyruk acısı var galiba her yerde asua mention u

böyle off çok kötü laf soktum hemen asua yu konuya çağıralım modu var
  • 'PKK terör örgütü değildir' diyordu bir AK vekil..
  • Dengir Mir Mehmet Fırat Akparti'nin kurucularından şimdi HDP vekili. Soruna daha iyi bir cevap alabilir misin bilmiyorum. Siyasetçiler oynar başlıklıdır. Neresi işine geliyorsa oraya giderler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

chp teröristlikle suçluyoruz çünkü öyle bunu chp lilerde kabul ediyor

sezgin tanrıkuluda şöyle böyle evet

bu asau denen arkadaş ile alakalı bir kuyruk acısı var galiba her yerde asua mention u

böyle off çok kötü laf soktum hemen asua yu konuya çağıralım modu var

Chp li birinin "arkadaş" demesi teröristçe

Teröristlerin mayın döşemesine, istedikleri yerden geçmesine izin vermek GÖRE BİLE izin vermek vatan hainliği değil mi kardeşim kime neyi anlatıyorsun? Sana diyorum ki chp sadece laf yaparken akp laftan ziyade eyleme döküyor terör desteğini. Eyleme dökeni de suçlayacak mısın bi zahmet?

Ayrıca asau ya kuyruk acım yok sadece anlatmasını istedim kendimi zeki görmüyor safım. Bir de ondan dinlemek istedim kardeşim o iyi bilir akpyi.

• Kate Austen kullanıcısına yanıt
    kesinlikle göz yumulmaması gerekiyordu

akp nin yaptığı en büyük hatalardan biri budur.

tatmin ve mutlu olmuşundur umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

kesinlikle göz yumulmaması gerekiyordu

akp nin yaptığı en büyük hatalardan biri budur.

tatmin ve mutlu olmuşundur umarım

Rica ediyorum. Gerçeklerin görülmesi adına harika bir adım attın. Teröre destek verenin adı sanı partisi ne olursa olsun haindir. Ama seçmen için aynı şeyden bahsedilebilir mi bu tartışmalı. Mesela chp nin bu haltlarını görüp buna rağmen chp ye oy atan kişi ile akp nin haltlarını görüp buna rağmen akp ye oy atan kişi arasında çok bir fark yok. Hdp? Hdp diye bir parti bir kaç yıla kadar yoktu bile. Nasıl varolduğu merak konusu.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 8 Mayıs 2020; 19:26:4 >
  • CHP = minyatür akp

CHP yönetimi akitin yayınladığı kasetle dizayn edildi

Üst akıl öyle istediği için AKP de CHP de , dolaylı yoldan MHP de kurdistan ın kurulması için hizmet ediyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.