Şimdi Ara

AKP’li belediye Odatv yazarını(Türbanli) ve kardeşini “Ekrem İmamoğlu yazısı” nedeniyle işten çıkar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AKP’li belediye Odatv yazarını ve kardeşini “Ekrem İmamoğlu yazısı” nedeniyle işten çıkardı
    İstanbul’da AKP’li Bağcılar Belediyesi, belediyede engelliler için çalışmalar yapan yazarımız Ayşe Baykal ile kardeşi Hanife Baykal’ın işine son verdi...

    İstanbul’da AKP’li Bağcılar Belediyesi, belediyede engelliler için çalışmalar yapan yazarımız Ayşe Baykal ile kardeşi Hanife Baykal’ın işine son verdi.

    İki kardeş, Ayşe Baykal’ın Odatv’de yer alan Ekrem İmamoğlu’na dair yazısı nedeniyle işten çıkarıldı.

    Bu durumu sosyal medya hesabından paylaşan Ayşe Baykal, “Üzgünüm ve özür dilerim, kardeşim; hayatını alt üst ettiğim ve sevdiğin işinden ayrılmana sebep olduğum için” diyerek duyurdu.

    Baykal paylaşımında, “Bugün, Türkiye Beyazay Derneği İstanbul Şube Başkanı kardeşim Hanife aranarak benim kaleme aldığım ‘Ekrem İmamoğlu’na oy vermedim ama…’ başlıklı yazım ve Odatv yazarlığım gerekçe gösterilerek; projenin sonlandırıldığı bildirildi ve Hanife ile benim işime son verilerek protokolün iptal edildiği bildirildi” ifadelerini kullandı.

    İşte o mesajın tamamı:

    “Bundan altı yıl önce, kardeşim Hanife’nin engelli istihdamı ve projeleriyle ilgili ‘Birlikte bir şeyler yapalım’ teklifine karşılık ‘TAMAM’ demiştim. O gün bugündür, Türkiye Beyazay Derneği projesi kapsamında Bağcılar Belediyesi’ne bağlı Bağcılar Engelliler Sarayı’nda çalışıyorum.

    Birlikte güzel şeyler yaptık. 300’e yakın engellinin iş sahibi olmasına öncülük ederek, ülkemizde ilk engellilere yönelik resim yarışmasını yaptık. Engelli mahremiyetinden, erişilebilirliğine kadar uluslararası projeye imza attık. Hizmetlerimizin karşılığında aldığımız -asgari maaş dışında- bugüne kadar ne bir ihale ne de başka bir ücret talebimiz oldu belediyeden.

    İşimin dışında bağımsız ve gönüllü bir yazarım. Bana göre iki alanda insana dokunan güzel işlerdi. Ta ki bugüne kadar.

    Bugün, Türkiye Beyazay Derneği İstanbul Şube Başkanı kardeşim Hanife aranarak benim kaleme aldığım ‘Ekrem İmamoğlu’na oy vermedim ama…’ başlıklı yazım ve Odatv yazarlığım gerekçe gösterilerek; projenin sonlandırıldığı bildirildi ve Hanife ile benim işime son verilerek protokolün iptal edildiği bildirildi.

    Gerekçeyi haklı bulmasam da tek kelime etmezdim. Lakin Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın ‘Onları görmek istemiyorum, Engelliler Sarayı’na gelmesinler artık’ sözünü dişini tırnağına takarak bunca yıl çalışan kardeşim hak etmiyor. Her şeyin bir adabı var. Çalışmak istemiyorsanız bunu usulüne uygun bildirirsiniz. Çalışan olmamız onurumuz olmadığı anlamına gelmez.

    Ayrıca; Belediyeye bağlı kurumlar başkanların şahsi mülkü değildir.”



    AKP’li belediye Odatv yazarını(Türbanli) ve kardeşini “Ekrem İmamoğlu yazısı” nedeniyle işten çıkar

    odatv.com
    AKP’li belediye Odatv yazarını ve kardeşini “Ekrem İmamoğlu yazısı” nedeniyle işten çıkardı
    https://odatv.com/akpli-belediye-odatv-yazarini-ve-kardesini-ekrem-imamoglu-yazisi-nedeniyle-isten-cikardi-12051947.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 12 Mayıs 2019; 20:49:39 >







  • barı gunahı ramazanda yapmayın ya
  • Chp, engellilere yardımcı olmuş bu bayana mutlaka sahip çıkacaktır. Türbanı da propaganda malzemesi olarak kullanmaz. Kullansaydı mutlaka "türbanlı bacımızı işten attılar" derdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 12 Mayıs 2019; 21:6:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.