Şimdi Ara

Akp Kongresi 24.03.2021 (Covid-19 Yer bulmaya Çalışıyor) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
13.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
374 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akepelilerle ilişkiyi kesmek için bir neden daha, potansiyel virüslü hepsi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ceza yiyenler kongreyi ornek gosterıp cezalarını ıptal edebılırler bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya esnafı, eğleniyor musunuz...

İlla başa gelince anlaşılıyor değil mi.. 🤷‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp Kongresi 24.03.2021  (Covid-19 Yer bulmaya Çalışıyor)

Yani tamamen kurallar dahilinde yapılıyor. Bu covid kuralları sadece Türkiyede vatandaş ve esnaf için. Akp Kongresi 24.03.2021  (Covid-19 Yer bulmaya Çalışıyor) 

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

ceza yiyenler kongreyi ornek gosterıp cezalarını ıptal edebılırler bence...

Zaten sürekli kestikleri cezanın sayısını kesilen tutarı belirtiyorlar. Ödeyenleri açıklasınlar ya! Kimse doğru düzgün ödemiyor çünkü!

• quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Yani tamamen kurallar dahilinde yapılıyor. Bu covid kuralları sadece Türkiyede vatandaş ve esnaf için.  

AKP'ye oy vermiş birisi olarak artık ciddi ciddi iğrenmeye başladım bunlardan. Tek kelimeyle "Yazıklar olsun, Allah'a havale ediyorum sizi" diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Akşam da sağlık bakanı Twitter dan tehlike büyüyor, mesafeye dikkat edin, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın diye tweet atacak.

Ülkenin hali tam bir komedi.
    Yazıp yazıp siliyorum söyleyecek o kadar şey var ki aslında.Ama sonra başımıza gelecekler malum.

Allah büyük

Türkiye = Açık hava tımarhanesi

• Şu virus olayı kan grubuyla alakalı bence. Kan grubu 0 (yani safkan) olana bulaşmadığı dün gibi aşikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞuÇılgınLaz

Şu virus olayı kan grubuyla alakalı bence. Kan grubu 0 (yani safkan) olana bulaşmadığı dün gibi aşikar.

Safkan nasıl oluyor bilmiyorum ama 0 - ile pozitif olarak katılmadığım bir cümle

• ŞuÇılgınLaz kullanıcısına yanıt
  • Kongrede Turk milleti diyen, Türk'lüge karşı ve Türk olmayan Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanımız var

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Evet... meydanda sandalye masa yakıp üzerinden atlıyoruz.... oynatmaya az kaldı doktorum nerede....

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Nasil bir yalakalık...Allah korusun böyle dönek liboslardan bizi

• bari maçlara da seyirci almaya başlasınlar, sinemaları ve tiyatroyu da açsınlar..

• Tebrik etmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 25 Mart 2021; 18:6:37 >
  • Halkın sağlığı pandemi sosyal mesafe ayan ve beyan görüldüğü üzere akp nin zerre umrunda değil önemli olan kendi çıkarları koltuk sevdaları !!!

• Daha anlayamadınız mı bunlara virüs bulaşmıyor🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

bu insanlar muhtemelen yakın illerden belki de ülkenin dört bir yanından taşındılar ve yarın geldikleri yerlere dönecekler.

korelasyondur, eğrilerdir cart curt uğraşmaya gerek yok. dört işlem bilen biri bu olayın vaka sayısında önemli artış yapacağını öngörebilir.

Oradakiler tek işlem yapabilse, orada olmazlar zaten. Dört işlem bilen adamın orada işi yok, olamaz.

• 6 sayfayı okudum, konuda akpli yok. Ne kadar ilginç değil mi? Mesela babus0606 nerede? Yoklar. Anladığım kadarıyla, onlar da insanmış. Bunu savunacak kadar yüzsüz değillermiş. Bu da ümit verici bence.

Konuya gelirsek, Corona yeteri kadar öldürücü olsa, bu manzaraya sevinmemiz gerekirdi. Tek sorun az öldürüyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.