Şimdi Ara

AKP, İYİP, Deva ve CHP ile Kürt Çalıştayı Yapması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jahrein ortaya çıkardığı başka rezillik.

Jahrein ⚙️twitter
    “16- Gelin size hiçkimsenin bahsetmediği benim araştırdığım bir konuyu anlatayım: DPI (Democratic Press Institute) AB, İrlanda ve özellikle Norveç & İsviçre tarafından fonlanan bir kuruluş. Türkiye'de AKP, İYİP, Deva ve CHP ile Kürt açılımı konuşuyorlar.”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1571129073992368128?s=20&t=EpLUVkKM-gVjw8EZJhxqtw

• Dedikleri doğru falan değil daha demokratik bir anayasa ve ülke ile Kürt sorununun da aşılması için think thank yapmışlar.

Pkk ile görüşüp Apo'yu çıkarmak ya da megri megri ile alakasız şeyler.

Şu çakma milliyetçi taklidi yapan akp'li başlıklarına atlamayın Allah aşkına ya. İki saniyenizi alır okumak.

Yapmasalar mıydı? Bırakın bu ucuz milliyetçi numaralarını. Üç kuruş para verilip foruma gönderilen elemanlar bütün gün böyle boş beleş konular açıyor.

Görüşme yapma, herhangi bir iletişim olmasın nereye varacak bu iş? Cevap yok. İnkar etmekle, yok saymakla ve askeri yöntemlerle hiçbirşey çözülemedi.

• Dedikleri ne derece doğru bilemiyorum ama CHP'nin yeni bir açılım sürecini tasarladığı çoktan belliydi. AKP devrildiğinde ikinci açılım süreci yaşanacak yalnız AKP devrilmezse HDP'siz açılım süreci yaşanacak. HDP Türk siyasetini esir aldı.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Bu sefer bombaları güneydoğuda değil, batıda toprağın altına gömerlerse şaşırmam.

• İbb seçiminde bu yazdığını çook söyleyip korku pompaladılar.

sonuç yine de kaybettiler. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet bu kadarını da yapacaklarını düşünememişti. Daha dün 9 pkk'lı Mersin belediyesinde tutuklandı.

• Ben düşündüm konusunu da açtım linç yedim

Kürt sorunu nasıl çözülecek bilmiyorum adamlar imkan bulsa hepimizi öldürecek kadar kin dolmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇALIŞTAY NEDİR ?

Belli bir konuda, çeşitli konuşmacıların katılımıyla düzenlenen, bilimsel ağırlıklı toplantı.

Burada sonun olan nedir? Çok bir şey olmuş gibi paylaşmış Jahrein ama. Ne var yani içinde kürtçe var diye toplantı bile yapılamıyacak mı?

Not: Mesela ne olmuş sonuç ne çıkmış karar mı almışlar? Ülkeyi mi yıkacaklarmış çalıştaylar ile? Ayrı dil ayrı bayrak ayrı toprak mı istenmiş bu çalıştaylarda? ( Ayrıca bilimsel tartışma yeri ise onu bile isteyebilir konuşabilirler bence silah kullanmadıktan zor kullanmadıktan sonra fikrini söyleyebilir . Tabii isteyenin bir yüzü kara :) Bakalım verecek olan varmı... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 17 Eylül 2022; 18:58:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal bir ülkede olsak bu tweet zincirinden sonra CHP diye bir parti kalmazdı.

Dedikleri doğru falan değil daha demokratik bir anayasa ve ülke ile Kürt sorununun da aşılması için think thank yapmışlar.

Pkk ile görüşüp Apo'yu çıkarmak ya da megri megri ile alakasız şeyler.

Şu çakma milliyetçi taklidi yapan akp'li başlıklarına atlamayın Allah aşkına ya. İki saniyenizi alır okumak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Eylül 2022; 18:46:3 >
  • Yapmasalar mıydı? Bırakın bu ucuz milliyetçi numaralarını. Üç kuruş para verilip foruma gönderilen elemanlar bütün gün böyle boş beleş konular açıyor.

Görüşme yapma, herhangi bir iletişim olmasın nereye varacak bu iş? Cevap yok. İnkar etmekle, yok saymakla ve askeri yöntemlerle hiçbirşey çözülemedi.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Think thanktaki isimler şaibeli isimler. Neden gizli kapaklı yapılıyor bu işler? Neyse. Şu seçim süreci atlatılsın. Tiranlık yıkılsın. Bakalım neler konuşulacak. Ben eminim ki bu konu mecliste tartışılacak. Ha bu daha iyi tabii. Gizli kapaklı olacağına mecliste tartışılsın bu işler.

Ne gizlisi ya gizli olsa Jahrein nereden bilecek.

Son derece normal çalışmaları böyle böyle size yedirmeye çalışıyorlar. Kürt kelimesi geçsin yeter. Bu arada hangi isimler şaibeli imiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Eylül 2022; 19:9:41 >

Ben jahreyn midir ne karın ağrısıdır o ismi ciddiye almıyorum. Bu toplantının basına yansıdığını duymadım. Kimler şaibeli dersen şunlar şaibeli = Oral Çalışlar, Nagehan Alçı, Ali Bayramoğlu, Fuat Keyman, Kezban Hatemi. Bunlar yalnızca fotoğraftaki benim tanıdığım Cumhuriyet'e ihanet eden isimler. Anlaşılan yeni dönemde de bunlar baş köşelerinde oturacak. Bu isimler şaibeli isimler. Bu varlıklarla yan yana dahi gelinmemeli.

Hepsi basından isimler zaten basbayağı yansımış yani.

5 para etmez isimler o doğruda bunların bir şey başlatacak ne halleri ne güçleri var. Şaibeli deyince ben pkk taraftarı tayfa gibi anladım. Liberal takılan yarı akp'li tipler sıfır etki ile think thank tarzı bir şey yapmış işte.

Yeni dönemde zaten 1 senede yokolur giderler havuz medyasının işi bitince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Eylül 2022; 19:28:3 >
  • Cahreyn kim?

suriyeliler afganlar geldi milletin kürtlerle derdi bile kalmadı da niyeyse son dönemlerde birileri kürt kürt diye ortaya atmaya calısıyor

• Kürt sorunu diye bir şey yok, özel şeyler istemesinler, kanunlar herkese aynı fırsatı tanıyor, "Kürt sorunu" diyerek siz çıkartıyorsunuz sorunu, kanunlar önünde suç işleyen varsa kolluk kuvvetleri ve adalet kurumları gerekeni yapar...

Siz neyin müzakeresini yapıyorsunuz? neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Bir bitin artık bir bitin... Savaş mı istiyorsunuz? Rahatlık mı batıyor acaba? Aklı başında genç kürtler de artık diğer eski kafalar gibi algı oyunlarına gelmeyecekler ve kendilerini boş yere harcatmayacaklar diye umuyorum...

Türkiye'de bir sürü etnik grup varken sadece "Kürt" kelimesinin ileri çıkması diğer etnik gruplara haksızlıktır ve kabul edilemez, "Kürt sorunu" diye bir şey yok, herkes dümenine baksın, işini yapsın kardeşim. 6 lı masanında canı cehenneme, iktidar kadar bunlarda rahatsızlık veriyor. halka dokunur gram hareketleri yok, ne beş para etmez insanlarmış ya, bir de bunlara ümit bağladıydık bir ara resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 18 Eylül 2022; 8:53:20 >

• demek ki iyi partinin hdp tepkisi pek samimi degilmis.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.