Şimdi Ara

AKP Dönemi'nde Özelleştirilen Varlıklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
8.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0x1

    Özelleştirmek ile satmak farklı şeyler. Devlet istediği an el koyabilir bu mal varlıklarına. Son zamanlarda bunu çok görüyoruz. Ama yapılan şey doğru değil. Devletin üretim yapıp maliyeti düşürmesi gerek...

    Bunu bende duymustum ama tam anlamıyorum,nasıl istediği zaman canı istediği zamanmı? belli durumlardamı? bide bu kurumlar devletin tekelindeyken kar eden kurumlar neden ozelliştiriliyor onuda anlamıyorum,orn. telekom 2 yılda harcagını parayı amorti etmiş. bide herzaman soylediğim bişey kesinlikle katılıyorum üretim üretim üretim! çiftçiye,hayvancıya,sanayiciye yatırım yapmalı devlet. cari açığımız üzücü boyutlarda:(

    bunu yaparken aklıma/yanlıs hatırlamıyorsam) tayyip araba ürelerim hertürlü desteği veririm diye açıklamada bulunmustu işadamlarımıza ama hiç kimse el atmadı sanırım.




  • camiler yahudilere satip havra yapilsa bu ulkenin % 50si bunu savunur

    zaten cemaat yoktu derler

    bizi kiskanan dis mihraklarin oyunlari bunlar derler

    reis arkandayiz derler

    az bile satmislar ulkeyi satsinlar bize mustehak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arslan Yabgu kullanıcısına yanıt
    sorun şu onların yaptığını devletin yapmaya imkanı yok muydu ? bilmem ne kadar yol yaptık diye övünen devlet bi internet hattını çekemiyor muydu ? bunları kendisi yapıp uzun vadeli geliri kendisi alabilecekken neden satıyor ? kazancını ikiye üçe katladı demişsin doğru mudur orasını bilmiyorum açıkçası öyleyse de kullanıcılarını sömürerek katlamıştır.
  • Türkiye!
  • Ozellestirilme dunyanin heryerinde yapilir,komunist ulkeler haric.burada sorun yok.ancak ozellestirilmeyle elde edilen gelirler ulkenin önünü acacak.katma degeri yuksek sektorlere destekleme yonelik harcanmaliydi,tarim,hayvanciliga harcanmaliydi.zannedersem bu yapilamadi.insaatla,yol,koprulerle bir ulke gelisemez,sinirli gelisir ve gun gelir doyar ,siser piyasa.fransa,hollanda,isvicre,israil gibi ulkeler tarim ve hayvancilik,hayvan urunlerinde muthis gelirler elde ediyorlar.adamlarda yuzlerce cesit peynir var.biz ise bir kars kasarini ,kayseri pastirmaaini tanitamadik.urun yelpazemizi zenginlestiremedik.tum dunya 4.nesil endustriye hazirlaniyor.bu trenide kacirmak uzereyiz.acilen turkiyenin her tarafina yazilim,kodlama ,robotik teknolojilerle alakali liseler acmaliyiz.d iger liselerede programcilik,kodlama dersleri zorunlu olmali.aksi takdirde durum gercekten cok vahim olabilir.Otomobil ,cep telefonu gibi pazarlari kacirdik.4.nesil endustrilesmeyi yakalamamiz lazim.Almanya 10 onceden hazirliklara basladi bile.Bu yazida siyaset aramayin tamamen tarafsiz ulkemiz icin yorumladim.Gencler S iyasi cekismeleri ,birbiriniz kutuplastirmayi birakin.k endizi gelistirin.ulkemizin buna ihtiyaci var.z aman kaybediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesvettin -- 17 Ağustos 2017; 22:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oktay86 kullanıcısına yanıt
    Araplara yaptıkları ayrıcalıkları da ekleyin hocam.Araplara daha ucuz hizmet veriyorlar.
  • Arkadaş konuya odaklanıp cevap yazamıyorum ki. Kriptosu patlamış aleni ajan, Pkk sempatizanı ve Habur'dan gelen teröristlerin çadırda gönüllü avukatı Sezgin Tanrıkulu ile düşük profil arasında geçiyor olay. Bu kadar önemli ve dikkat çektirilmesi gereken konuyu pkklılara bırakmışlar. Cinali zaten kendi bile bilmiyordur neyin ne olduğunu. Kurcalama bas geç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hesvettin

    Ozellestirilme dunyanin heryerinde yapilir,komunist ulkeler haric.burada sorun yok.ancak ozellestirilmeyle elde edilen gelirler ulkenin önünü acacak.katma degeri yuksek sektorlere destekleme yonelik harcanmaliydi,tarim,hayvanciliga harcanmaliydi.zannedersem bu yapilamadi.insaatla,yol,koprulerle bir ulke gelisemez,sinirli gelisir ve gun gelir doyar ,siser piyasa.fransa,hollanda,isvicre,israil gibi ulkeler tarim ve hayvancilik,hayvan urunlerinde muthis gelirler elde ediyorlar.adamlarda yuzlerce cesit peynir var.biz ise bir kars kasarini ,kayseri pastirmaaini tanitamadik.urun yelpazemizi zenginlestiremedik.tum dunya 4.nesil endustriye hazirlaniyor.bu trenide kacirmak uzereyiz.acilen turkiyenin her tarafina yazilim,kodlama ,robotik teknolojilerle alakali liseler acmaliyiz.d iger liselerede programcilik,kodlama dersleri zorunlu olmali.aksi takdirde durum gercekten cok vahim olabilir.Otomobil ,cep telefonu gibi pazarlari kacirdik.4.nesil endustrilesmeyi yakalamamiz lazim.Almanya 10 onceden hazirliklara basladi bile.Bu yazida siyaset aramayin tamamen tarafsiz ulkemiz icin yorumladim.Gencler S iyasi cekismeleri ,birbiriniz kutuplastirmayi birakin.k endizi gelistirin.ulkemizin buna ihtiyaci var.z aman kaybediyoruz.
    ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelstina -- 18 Ağustos 2017; 21:16:31 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.