Şimdi Ara

AKP Çukurova İlçe Başkanlığı'na Ateş Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana'da AKP Çukurova İlçe Başkanlığı binasına 14 el ateş açıldı. Pompalı tüfekle binaya ateş açan bir kişi Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. DHA şüphelinin işlemlerinin sürdüğünü aktardı.

bbc news türkçe
    AKP Çukurova İlçe Başkanlığı'na ateş açılmasıyla ilgili şüpheli emniyete götürüldü - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/cn07lgprv89o

• Seçime giderken çok ilginç şeyler yaşanıyor ülkede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi muhalefet buna güzel tiyatro çeviriyorsunuz dese olur mu? Olmaz.

Ampülleşmeyin.

Bu bir rezalettir araştırıp bulunsun suçlulara ceza verilsim.

• Valla hocam kafamdan geçmiyor değil. Ama sonuçta ortada silahlı bir saldırı var, bunu söylemek akp lilerden farkli kılmaz beni diye bekleyip göreyim dedim. Malesef direk insanların kafasında bu şekilde birşey canlanması söz konusu akp olunca aslında çok normal. Ama ortada silah ve insan hayatı olduğu için önyargı yapmamak lazım. Şimdi birşey deriz münferit bir durum çıkar, veya bunalımda bir vatandaş çıkar, çünki o kadar insana hayatı zehir ettiler ki, altından ne çıkacak bilemiyorum.

Akp nin bunu kendi planladığını düşünemiyorum. Akp söz konusu ise bu mümkün olsa da mantık cercevesinde bakacak olursak ses getirmek için böyle bir oyuna girecekse bunu İstanbul il binasında yapardı.

• Senaryo çok kötü. Imdb Puanı 1.6

Çok önce taşındığı ve boş olduğu bilinen binaya ateş etmekle kalmamış, silahıda binanın önüne bırakmış. Üstüne polis arabasında ben CHP'liyim, Atatürkçüyüm, diyerek tiktok videosu çektirilmiş.

Yiyenlere afiyet olsun. Biz şerbetliyiz.

• Chp'ye yapılmadığı için tiyatro.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

"Deprem sonrası meydana gelen hasar nedeniyle daha önce boşaltıldığı bildirilen binanın olay sırasında cam ve tavanında delikler oluştu."

"Şüpheli, mermisi bittikten sonra yol tarafından ilerleyerek ilçe binasının kapısını zorlamış, kapının kapalı olduğunu görünce elindeki silahı da kapının üzerine bırakarak olay yerinden ayrılmıştır."

Sırf önceki olaylara "bakın bu da var he yerseniz" propagandası 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi ben bu eylemi gerçekleştirmiş olsam o polisler beni öyle konuşturacaklar öyle mi? Perişan ederler neden muhalifim çünkü.2016 nasıl tiyatro yılıysa bu da tiyatro.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt

bence değil.

ampülcüler hepsine tiyatro diyordu buna ne derler bilemem. 

• 2. Filmide hızlıca yapılıp gösterime girmiş. Bu sefer senaryo daha iyi. İmdb Puanı 2.2

Ensonhaberensonhaber
    AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim irtibat bürosuna saldırı girişimi
    https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/ak-partinin-bahcelievlerdeki-secim-irtibat-burosuna-saldiri-girisimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.