Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
522.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykutx

Ak trollerin maaşı ne kadar bu seçimlerde?

maaş olarak 100 tane asgari ücret + sikorta + cennetten 7+3 konak + 1 ayakkabı kutusu dolusu prim + birer tane gemicik + mercedes s500 servis aracı ...

daha ne olsun
  • CHP artık ölü bir partidir ve kesinlikle oy atılmaz diyenler artılasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirtte Kemal Kılıçdaroğlunun, Kenan Evren gibi Kuranın istismarını yapıyor sözlerine çok ağır cevap vermiş, Sayın Kılıçdaroğlu, ben Kuran ile büyüdüm, Kuran ile yaşıyorum. Onu sen kendine söyle. Kendi şahsında Kuranın yerinin ne olduğu malum demişti. Erdoğanın sözlerine CHPden jet yanıt geldi.

CHPli İhsan Özkes Kuran ile büyüyüp, Kuran ile yaşadığını iddia eden birinin Kuranın hırsızlığı haram kıldığını, yolsuzluğu haram kıldığını, rüşveti haram kıldığını, kul hakkı yemeyi haram kıldığını, israfı haram kıldığını, baskıyı ve zulmü haram kıldığını bilmesi gerekmez mi? Ve Kuran ile yaşadığını iddia eden birinin tüm bu ilahi emirlere harfiyen uyması gerekmez mi? diye konuştu.

chp li kendini yorumlamış.

Yanlış anlamışsın bunları yapan akp ye diyor.

bana öyle gelmedi, aynı kendilerini anlatmış.

Yeni chp nin hırsızlığı,yolsuzluğu,rüşveti,kul hakkını yemesi için önce bir iktidar a gelmesi lâzım. Chp li İhsan Özkes bunları 13 yıldır iktidarda olana diyor. Sizse tek parti döneminde ki chp den bahsediyorsunuz.

farketmez "cinstir çeker, pistir kokar."
    adı chp olmuş,dsp olmuş farketmez.

Öyle değil işte. Sadece siz sürekli kılıçdaroğlu ssk yı batırdı dersiniz. Halbuki akp de sgk yı batırdı. Emekli maaşları var, işgörmezlerin maaşları var, dul yetim aylığı var. Var oğlu var. Bu bir kâr kurumu değil sizin anlayacağınız.

dediğin gibi görünmüyor. eskiden Ecevit maaş ödemek için depremde toplanan paralara el koymuştu, yatırım sıfırdı. kışın ortasında bez çadır dağıtmışlardı.
    şimdi depremde olsa hemen yardım yetişiyor. daha bir sosyal devlet var gibi. yemekler fokur fokur kazanlarda. sadece sığınmacılar için harcanan miktar bile yapılan bir çok yanlışa rağmen iyi yolda olduğu sonucunu çıkarmaya yeterli. art niyetli bakmamak kaydı ile.

hah tam da van depreminde gördük bunu ; mevcut iktidarın paraları duble yola harcadık kalmadı dediğini :) , tv programlarında bağış toplayarak depremzedelere yardım ettiklerini :) amma da hemen yardım yetişmiş ti o zaman :))

hangi kanalda izledin oda mı kalk mı? yurt mu?

http://www.internethaber.com/ankarada-deprem-etkisi-yaratan-sozler-380505h.htm
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19098600.asp
    http://www.milliyet.com.tr/bu-aciklama-deprem-etkisi-yaratti/siyaset/siyasetdetay/28.10.2011/1456359/default.htm

haber kaynakların yakıyor.

Bakın bir montaj buldum izleyin.

Hem de NTV bunu da beğenmezseniz ne yapayım artık???

https://www.youtube.com/watch?v=FQ9e_8UTppU

neyi bulmaya çalışıyorsun? Van'a ne yapıldı ne yapılmadı. bu sonuç üzerinden çıkarım yapman lazım.
    fonlar arası kullanım olması normal bir durum. araman gereken paranın olmayan yere komple aktarıp 98 de olduğu gibi hiç bir yardımın yerine ulaşmaması.

Yok hayır haberlerin yakıyor diyorsun ya sanki yalan söylüyormuşuz gibi onun için video verdim. O zmn bu cevabını ilk önce yazsaydın. Şimdi köşeye sıkışınca Normal diyorsun. Devlet o paraları bizden depremzedelere yardım için "geçici" olarak aldı. O zmn oraya aktar kaldı ki buna sadece sen inanıyorSun.sanki bunun dışında vergi vermiyoruz da bunu da oraya harcadık diyorlar. Diğer Vergiler ne oldu o zmn onlarda mı yola gitti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

CHP artık ölü bir partidir ve kesinlikle oy atılmaz diyenler artılasın

bir tarafını ( pantolonunu ) da yırtsan dalga geçilmeye eksiye boğulmaya mahkumsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akino

Bu başlığın benim için en güzel yanı Akp'lileri bloklamaya yardımcı olması oldu. Benim için hiçbir anlam ifade etmeyen bu insanlar 3 gün susuz kalsa bir yudum su vermem.

bence bu başlığın en güzel yanı aq trollerle doyasıya dalga geçiyorum

neden fark etmemişim bu başlığı daha önce ya gülmekten ölüyorum resmen

ya bunları ciddiye alıp ciddi ciddi mesaj yazanlar araştırma yapıp video link atanlar var. bu aq trollerin yarısı anasını kessen aq trollüğü bırakmaz çünkü mama kaplarının boşalmasını istemez diğer yarısı da ekmek parasına çalıştığından burda trollük yapar ama sandıkta aqp sembölüne bakıp bakıp söver sonra diğer partilere oy atar. kendi milletvekillerinden bile aqp ye oy atmayanları bilirim onun için sizde dalganızı geçin bu biçarelerle

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

He yavrum 50 milyon secmen senin cevrene gore oy veriyor demi? 18 sini gecende bi heves AKP nin inecegi hayallerini kuruyor. Sosyal medyada gaz vermekle kuru sıkmakla olmuyor bu isler.

Edit: Eksileyen muhalif grup, haziran gecesi bir yere kaçmazsiniz insallah yine? Malum 2 seçim aksamidir sizleri goremiyoruz forumda

Hocam sizide ne eksilemişler be :D
    Oyumuz Adalet ve Kalkınma Partisine Allah ın izniyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Bende Ankara'dayım, aynı yerde oturduğum arkadaşım 100 TL'ye yakın diyor ve evde 3 kişiler. Karısı ve çocuğu. 2 bina yanımda oturuyor.

Siz 5 kişi 40 lira öderken yanınızda ki arkadaşınızın 3 kişiyle 100 lira odemesi ne tuhaf değil mi? Neyse durum karışık bir düzensizlik var.

• quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

quote:

Orijinalden alıntı: koleksiyoner

quote:

Orijinalden alıntı: rondo311

Komünist bir partinin güçlü olduğu ülkede,patronlar işçileri istediği gibi işten atamaz!RESMi fuhuş açamaz!Maaşlarını düşüremez!Köleliği geri getiremez!Eğer sende ezilenleri düşünüyorsan burjuvazi nin partileri yerine proleteryanın partilerine atmalısın örneğin TÜrkiye komünist partisi.Kapitalist partilere oy yok.''Yağmur komünisttir,çünkü herkeze eşit yağar;rüzgar ise kapitalisttir,zayıf olanı yıkar.''Neden biri lüks otomobillerde gezsin diye diğeri çıplak olmak zorunda?AKP YE MHP YE OY VERMİYORUZ ve DÜNYADA 8 SAAT İŞ GÜNÜ MÜCADELESİNİ BİZ komünistler Solcular VERDİK,Herkes eşit olmalı. BİZ SEÇİMİMİZİ ÇOKTAN YAPTIK TEK YOL DEVRİM!TKP
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..
     AKP Çok Fena Düşüyor..

kardesim akp trolü olduğun anlaşıldı, buradan akp gelmezse anarşi gelecek aha bakın solcular aportta toplum mühendisliği yapmayın.

şeytanın aklına gelmeyecek işler, maaşlı troller komünist bayrağı yayınlıyor.

https://www.marxists.org/turkce/m-e/1848/manifest/kpm.htm yok akp yok chp yok mhp sen sosyalizmin seçimle geliceğine inanıyorsan zaten bence bi das kapitali oku bunlar burjuva partileridir ve şu linkteki komünist manifesto'yu. saçma ve bilgisiz yorumlar atmayın lütfen

seçimle geleceğine inanmıyorsan bu sayfada durma o zaman

akp trollüğü yapmak, toplum mğhendisliği yapmak için aynı komünist resimleri yapıştırıp duruyorsun

• yahu kardeşim ne eleştirdiniz ak saray'ı, diyanete alınan s500'ü anlamıyorum. Bu insanlar devlete en iyi şekilde hizmet etmek için o yaşlarına rağmen kendisini paralayan insanlar. Aynı zamanda türk halkını temsil diyorlar, koskoca cumhurbaşkanı elbette en güzelinden bir yerde kalacak, türkiye gibi islam dünyasının lider konumundaki insanın makam aracı s500 olmuş çok mu para allahını seversen?

sırf muhalefet olsun diye saçma şeylere bile itiraz eder oldunuz. Adam arabayı geri iade edeceğini açıkladı kapağı taktı naber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: koleksiyoner

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Orijinalden alıntı: dardanel16

Senin aslında deve ile gezmem lazım merco senin neyine papa nın bile makam arabası albea mış lafa gelince müslümanlık ta kül bırakmıyorsunuz ama
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Papa bile reno clio bizimkiler mercedes sls 500 Allahın huzuruna çıkarken konforlu gitmek istiyorlar.Tövbe tövbe banada bunu dedirttiler.

Tövbe tövbe diyeceğine seni zaten çarpan çarpmış Papa bile Renault Clio ile geliyorsa bir bak bakalım araştır biraz öğren öyle gel yaz buraya geçmiş sayfalarda buna cevap verildi..

Araştırma yapta Papa 'nın 2.5 milyon tl mi dolar mı ne değerinde makam aracı var mı yok mu gör öyle yazı yazmaya kalk, kalk ki rezil olma ekşi sözlükten çıkıp geliyorsunuz kendinizi bir şey sanıyorsunuz.. Ağlayan gençlik..

akp kazanırsa milyonluk mersolara seni de bindirip atta gezdirecek heralde ondan zıplıyon

aman düğmeleriyle çok kurcalayıp bozma :))))

Arkadaş benim derdim adam gibi eleştirilsin edeple eleştirilsin Turizm Bakanı 'na da Mercedes tahsis ediyorlar ama gündem olmuyor Diyanet İşleri Bakanlığı 'nda demek ki yıllarca Mercedes yokmuş ve gün gelmiş alınmış ama birileri rahatsız olmuş arkadaş neden Turizm Bakanlığı 'na alınırken ses çıkarmıyorsun demek ki konumuz din den yakaladık vurun abalıya vurabildiğiniz kadar..

Hadi geçtim bakanlara alına Mercedes 'leri ya çıkın bir bakın polis araçlarına otoyol polisi adı altında 60-65.000 tl 'ye akın Renault Fluence 2015 ve 50-55.000 tl değerinde Toyota Corolla 'lar alındı ve bir çok polis aracı Ford Connect 'ler ile yenilendi bunlar yukarıdan gelmedi bizim vergilerimiz demek ki bir yerlere sağlam gidiyor ülkenin devlet araçları bile çok iyi konuma gelmiş ülke erkanlarına alınan araçlar Mercedes 1 milyon tl olmuşmuş arkadaş burada ben çıkar ararım arkadaş yukarıdakiler aldılar mı laf et aşağıdakilere laf etme bundan 7-8 yıl çok geri gitmeyin AKP öncesi de demiyorum bakın bakalım ülkenin devlet araçları bugün lüks gösterişe sahip miydi işte bunlar ülkenin kalkındığını gösterir ülkenin büyüdüğünü gösterir ama göremiyorsunuz..

Size sadece şurada katılırım diğer ilk 10 'da olan ülkeler kendi ürettiği araçları devlet aracı yapıp kullanıyor vergi ile sömürerek değil ucuza mal ederek halkına hizmet ediyor bu bakınız bugün ABD 'deki Baltimore kentinde yakılan polis araçları ABD 'nin kendi üretimi Fransa 'ya bakınız Peugeot 'lar Citroen 'ler bizim ise üretim yok devlet yüksek vergi alarak üretmeden diğer ülkelerin ürettiği araçları lüksleştik olarak bize gösteriyor işte sizle burada hem fikir olurum ama yukarıdaki yazdıklarım da tamamen işinize öyle geldiği için yazdığınızı görüyorum kusura bakmayın tarafsız olamıyorsunuz belki bende olamıyorum ama eleştirmiyorum da siz hem tarafsız olamayıp üzerine kir atarak bir yere varmaya çalışıyorsunuz..

toyota corolla ve fluence lar neredeyse başlangıç seviyesi, ve olabilecek en uygun arabalar.

ha bunların vergiler yüzünden çok yüksek meblalara gelmesi hükümet yüzünden. size bu başlangıç seviyesi araçlar bile pahalı geliyorsa, vay polislerin altında bu var diyorsanız demek ki dikilen onca residencetan size bişey düşmemiş.

o salladığı kitapta bigün etten kemikten bi adam doğacak, onu saraylarda, mersolarda yaşatın yazmıyor. herseyi geçtim, eten kemikten, ne osmanlı ne peygamber soyu birinin bu kadar ulvileştirilip hala daha yuksek makam mevki doyumsuzluğu bile başka partiye oy vermek için yeter

• bu işler film çekmekle olmaz kardeşim, günümüz dünyasından en güzel, en özgür, en demokratik görüş merkez sağ'dır. sosyalizm diye yıllarını harcamış ülkeler batmış ve bitmiştir. Lütfen günümüzde ak parti gibi özgür demokratik bir merkez sağ varken diğer görüşleri savunma zahmetine girmeyelim. Çevremizdeki bütün arkadaşlarımızı bu özgürlüklerden mahrum kalmamak için ak partiye oy atması için temennide bulunalım bundan sonra lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

yahu kardeşim ne eleştirdiniz ak saray'ı, diyanete alınan s500'ü anlamıyorum. Bu insanlar devlete en iyi şekilde hizmet etmek için o yaşlarına rağmen kendisini paralayan insanlar. Aynı zamanda türk halkını temsil diyorlar, koskoca cumhurbaşkanı elbette en güzelinden bir yerde kalacak, türkiye gibi islam dünyasının lider konumundaki insanın makam aracı s500 olmuş çok mu para allahını seversen?

sırf muhalefet olsun diye saçma şeylere bile itiraz eder oldunuz. Adam arabayı geri iade edeceğini açıkladı kapağı taktı naber?

Yani deveeti yönetenler en lüks şekilde yaşasınlar.
    Ama emekliye 100 lira zam.... bu mudur?
  • ne kadar fakiri fukarası varsa ak partili kardeşim bu yadsınamaz bir gerçek türkiyede, ama nerde ciks tikican, elinde bmw anahtarı ile özel üniversitesine giden bir genç varsa neredeyse %90 chp'ye oy attığını söyleyebiliriz. keza tkp'li lerde de az para yok yani üniversiteden biliyoruz. Üstünde lacoste, altında converse kahrolsun kapitalizm diye bağırıp dururlar. ak parti'ye gönül vermiş adam eve 1kg bulgur götürse mutlu olur.

hadi şimdi gelde sözlerine inan?
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    o adam seni temsil ediyor, beni temsil ediyor bulunduğu konum itibari ile. s500 dediğin araç normal bir vatandaş için çok olabilir ama yarın o insanlar sallıyorum bir milyarder bir arap şeyhi ile buluşmasına fiat punto ile mi gitsin? intiba önemlidir. O arap zengini ülkene 1 milyar olarlık yatırım yapacak belkide ikili ilişkiler neticesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 5 Mayıs 2015; 10:20:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirtte Kemal Kılıçdaroğlunun, Kenan Evren gibi Kuranın istismarını yapıyor sözlerine çok ağır cevap vermiş, Sayın Kılıçdaroğlu, ben Kuran ile büyüdüm, Kuran ile yaşıyorum. Onu sen kendine söyle. Kendi şahsında Kuranın yerinin ne olduğu malum demişti. Erdoğanın sözlerine CHPden jet yanıt geldi.

CHPli İhsan Özkes Kuran ile büyüyüp, Kuran ile yaşadığını iddia eden birinin Kuranın hırsızlığı haram kıldığını, yolsuzluğu haram kıldığını, rüşveti haram kıldığını, kul hakkı yemeyi haram kıldığını, israfı haram kıldığını, baskıyı ve zulmü haram kıldığını bilmesi gerekmez mi? Ve Kuran ile yaşadığını iddia eden birinin tüm bu ilahi emirlere harfiyen uyması gerekmez mi? diye konuştu.

chp li kendini yorumlamış.

Yanlış anlamışsın bunları yapan akp ye diyor.

bana öyle gelmedi, aynı kendilerini anlatmış.

Yeni chp nin hırsızlığı,yolsuzluğu,rüşveti,kul hakkını yemesi için önce bir iktidar a gelmesi lâzım. Chp li İhsan Özkes bunları 13 yıldır iktidarda olana diyor. Sizse tek parti döneminde ki chp den bahsediyorsunuz.

farketmez "cinstir çeker, pistir kokar."
    adı chp olmuş,dsp olmuş farketmez.

Öyle değil işte. Sadece siz sürekli kılıçdaroğlu ssk yı batırdı dersiniz. Halbuki akp de sgk yı batırdı. Emekli maaşları var, işgörmezlerin maaşları var, dul yetim aylığı var. Var oğlu var. Bu bir kâr kurumu değil sizin anlayacağınız.

dediğin gibi görünmüyor. eskiden Ecevit maaş ödemek için depremde toplanan paralara el koymuştu, yatırım sıfırdı. kışın ortasında bez çadır dağıtmışlardı.
    şimdi depremde olsa hemen yardım yetişiyor. daha bir sosyal devlet var gibi. yemekler fokur fokur kazanlarda. sadece sığınmacılar için harcanan miktar bile yapılan bir çok yanlışa rağmen iyi yolda olduğu sonucunu çıkarmaya yeterli. art niyetli bakmamak kaydı ile.

hah tam da van depreminde gördük bunu ; mevcut iktidarın paraları duble yola harcadık kalmadı dediğini :) , tv programlarında bağış toplayarak depremzedelere yardım ettiklerini :) amma da hemen yardım yetişmiş ti o zaman :))

hangi kanalda izledin oda mı kalk mı? yurt mu?

http://www.internethaber.com/ankarada-deprem-etkisi-yaratan-sozler-380505h.htm
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19098600.asp
    http://www.milliyet.com.tr/bu-aciklama-deprem-etkisi-yaratti/siyaset/siyasetdetay/28.10.2011/1456359/default.htm

haber kaynakların yakıyor.

Bakın bir montaj buldum izleyin.

Hem de NTV bunu da beğenmezseniz ne yapayım artık???

https://www.youtube.com/watch?v=FQ9e_8UTppU

neyi bulmaya çalışıyorsun? Van'a ne yapıldı ne yapılmadı. bu sonuç üzerinden çıkarım yapman lazım.
    fonlar arası kullanım olması normal bir durum. araman gereken paranın olmayan yere komple aktarıp 98 de olduğu gibi hiç bir yardımın yerine ulaşmaması.

Yok hayır haberlerin yakıyor diyorsun ya sanki yalan söylüyormuşuz gibi onun için video verdim. O zmn bu cevabını ilk önce yazsaydın. Şimdi köşeye sıkışınca Normal diyorsun. Devlet o paraları bizden depremzedelere yardım için "geçici" olarak aldı. O zmn oraya aktar kaldı ki buna sadece sen inanıyorSun.sanki bunun dışında vergi vermiyoruz da bunu da oraya harcadık diyorlar. Diğer Vergiler ne oldu o zmn onlarda mı yola gitti?

milliyet ve Hürriyet'i haber kaynağı olarak gösterdiğin için direk es geçtim. NTV de görüntüyü izleyince yorum yaptım.
    kaynakların kullanımı ile ilgili devletten bilgi alma servisini kullanabilirsin. nereye ne kullanıldığını bilmem. yapılan işler için sağlanan harcamaları küçük görüyorsun.
    devlet her ay emekliler için sadece 15.000.000.000 ödeme yapıyor. 10 tane cumhurbaşkanlığı sarayı yani.
    sarayı eleştiren İngiliz-Alman Kemal, senede iki defa olmak üzere emeklilere 20 saray parası dağıtacak. görevi gereği, memleketin 13 yılındaki kazanımlarını yok decek.
    yapacak bir şey yok onunda karakteri satılmışlık.

fonlar arası kaynak kullanımı olayını bildiğim için yorum yazdım.

neyse art niyetli insanlara fazla bir şey anlatmaya gerek yok.

son söz olarak;
    devlet ve ana kutsaldır. ikisi' de Sol'a teslim edilemez.

• Hızla düşen AKP nin büyükşehir olmayan Osmaniye ili ile-ana muhalefet CHP nin Kayseri Büyükşehir mitingini yanyana ekliyorum.Kim düşüyor, kim yükseliyor bilinsin.
     AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

• günümüz dünyası kapital ise sende ona ayak uydurmak zorundasın. amerika işçileri veya ülkeleri sömürüp burdan kazandığı para ile arge yaparak elindeki ürünü geliştiriyor ve tekrar tekrar sana satıyorsa ve sende günümüz dünyası gereki bu ürünleri mecburen kullanmak zorunda kalıyorsan(telefon, bilgisayar vs.) sende o adamla rekabet etmek için en azından kendini geliştirecek kadar arge yapmalısın.

bunun içinde kaynak yaratmalısın, rekabetçi olacak büyük yatırımlar yapmalısın. Dolayısı ile ile batmak istemiyorsan mecburen sende kapital olacaksın, sömüreceksin bir yerlerden. Hadi yapalım asgari ücreti 5000tl, iş kuranların %80'i dükkanı kapatsın. Geriye kalanıda bir kaç sene içinde batsın ülkene ne yatırım kalsın, ne para, nede üretim.

çinde sosyalist bir ülke hesapta, ama kendi halkını sömüre sömüre dünyada 2.liğe oturdu mu? oturdu. Elde ettiği paraları argeye yatırdı şimdi kendi işlemcisinden tut, telefonuna, bilgisayarına kadar rekabetçi ürünler ortaya koyarak kendini sürekli geliştiriyor.

Bugün bir almanya neden dev olamadı? tabi ki de yüksek maliyetler yüzünden. Adamlar bırak büyümeyi ekonomik olarak küçülmediklerinde dua ediyorlar ki en iyi durumdaki avrupa ülkesi.

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Aynen bir düzensizlik var. 45-55 öderken çok tuhafıma gitti. Bence bu araştırılmalı.

• Akepeye dur de! Kurtulus HDP'de!
  • quote:

cumhurbaşkanına anırma kelimesini uygun görüyorsan, Atatürk te konuşmalarının çoğunda bağırarak konuşur.

Atatürk'e de mi bu şekilde hitap ediyorsun?

hep kendinizi Atatürk ile kıyaslayacak kadar omurgasız onursuz ve şerrefsiz olduğunuzu her zaman belirtmek zorunda değilsiniz biliyoruz siler haysiyetsizin önde gidenlerisiniz. Anıran Cumhur başkanı aynı senin yaptığın acıtasyon tiyatrosunu daha önce yaptı görmediğimiz bir durum değil.

Bu sarayda neyin nesi dendiğinde omurgasızca çıkıp anırarak Mustafa Kemal Atatürk zamanında da yoksulluk vardı ama ona bu anıt kabir dene yeri inşa ederlerken sorun yoktu da benim sarayımın olması mı zorunuza gitti diye daha o zamandan ne kadar vatan Per ver HAİNler olduğunuz belliydi. boşa tırmalama malum tarafın çanakçısı.

Bu arada o bayrak ne lan aklınca ne olduğunu belli etmişsin birde tarafsız tarafım diye mi dolanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 5 Mayıs 2015; 10:24:54 >

• 
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.