Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala akp ye destek verenler var hayret ediyorum , hiçbir başarısı olmayan bir partiyi nasıl destekliyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Bu açıklamalar erdoğan döneminde yapılan açıklamalar değil. Bu yazdığım herşey o zaman yapılan olaylar.. Gerçi inanmanızı beklemem zaten benim yaptığım bir saçmalık.. Neyse ulaşabildiği kadar kişiye ulaşırsa hiç yoktan bir fayda olur ve millet ezbere bir şekilde 'KK SSK'yı batırdı' demez artık..

Üstelik verilecek tek cevabın bile yok ve direk konuyu yolsuzluklara çekiyorsun. Niye çekiyorsun ki arkadaş ? Şuan cemaatin tüm haberleri sizin yanlaşlığınızı yapıyor o zaman cemaatin şimdiki yaptığı bütün haberler yalan. Yolsuzlukta yalan. Ses kaydından başka bir delilin var mı ? Yada o paraların niye toplandığı hakkında en ufak bir delilin var mı? O paraların nerelere harcandığı hakkında en ufak bir delilin var mı ?

O zaman bunlarada inanma arkadaş. Nasılsa hala ispat edilemedi..

Ben sizin gibi sabit firkirli degilim ki kilicdaroglu icin sonuna kadar gidilsin yargilansin ve cezasini ceksin ama siz kendi partiniz icin aynisini diyebiliyor musunuz?

Ayrica tapelerden bahsetmedim, devlet ihalelerinde 1 lirayi 5 liraya peskes cekme, butun ihaleleri yandasa verme gibi olaylar yok diyebiliyor musun? Bir cok sayistas raporu da mevcuttur ozellikle ulastirma sektoru icin.

Tapelere gelirsek aslinda bir cogunuz icten gercek oldugunu da biliyorsunuz, bakanlar savunmalarinda ne dedi? Bu konusmalar gercek degildir demediler tam tersi konusmalardaki laflari uzerinden savunma yaptilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar lütfen biraz gerçekçi olalım fazla uzağa gitmeyelim tahliye olayı. Bildiğiniz gibi bi futbol maçında ana hakem ve iki yardımcı hakem olur hakem golü veriyor iki yardimci hakem de veriyor fakat top toplayıcı gol değil dediği için gol geçerli sayilmiyor...(!)

• serenissimo kullanıcısına yanıt
    Kuran'da onların kalpleri mühürlenmiştir yazar belki bilirsiniz.

Onların dünyevi menfaatleri herşeyden önce gelir.

Onlar yaşayan ölü gibidirler ve yapacak bir şey yoktur.
  • Peki nerede bu medeniyet hala göremedik :))

Ha eğer orayı burayı açmaksa medeniyet, Mehmet Akif'in güzel bir cevabı var size zaten. Bilmiyorsan Google'a yaz o bulur sana :)

13 yıldır AKP iktidarda ve o medeni dediğiniz ülkelerdeki bir çok şeyi sayemizde gördünüz. Buna da bir bahane bularak gelip 'tabiki yapacak' dediniz. 'işi ne, o yüzden seçildi' tarzı söylemlerde bulundunuz. Bu adam olmasaydı en fazla göreceğin şey 13 yıl önce olanlardı..

Çok medenisiniz var ya hastayım size :)
  • Akp kurnaz müteahhide benziyor;

Binayı emaneten yapmış,

Boya,badana,cila tamam,

Cart city,curt home,zart park

Fiyakalı isim koymuş

Gümbür gümbür reklam yapmış

Kazık fiyata satıyor

Binada oturmaya başlıyorsun;

Camdan rüzgar giriyor,

Su tesisatı patlıyor,

Kapı kolları elinde kalıyor,

Gürültü olduğu gibi içeride

Durumu anlatıyorsun ;

Yapacağım,olacak,olmuş bil

Ha bugün ha yarın

Sıfıra sıfır elde sıfır

Sonunda yalanlardan bıkıp

Kendi cebinden yaptırıyorsun

Durum aynen böyle

• KnghtER kullanıcısına yanıt
    Bu konuşmalar gerçektirde demediler.. Tek dedikleri şey bu ses kayıtları değiştirilmiştir. Bizi dinlediler diye zaten kendileri de diyorlar..

Üstelik bende sabit fikirli değilim buna emin ol. O yazdıklarımı KK'yı sonuna kadar savunan sabit fikirliler için yazdım.. SSK müdürüyken kendi akrabalarından kimlerin devlet kademelerine yerleştirildiğini meclisin ortasında Ahmet DAVUTOĞLU yüzüne karşı söylüyor ama oda inkar edemiyor. Bunları niye görmezden geliyorsunuz da devamlı AKP şöyle diyorsunuz ? Bu bir sabit fikirliliktir. Ne kadar inkar etsende sabit fikirliliktir..
  • Orijinalden alıntı: uzay as

Orijinalden alıntı: Noob Gamer

Orijinalden alıntı: uzay as

selamlar..bu kadar halktan kopuk olmanıza hiçbir anlam veremıyorum..muhalefete söyluyorum bu kara haber tellalıgınız yenı degılkı 12 senedır her secımde yaptıgınız sey..fakat mıllet gercekten uyanmıs durumda anadoluda vesayete karsı muthıs bır uyanma var..bu bılınc sızı bıtırır.gelelım o kara senaryolarınıza ben sizinle iddaya girmek istiyorum.mesela i7 4790k sına..eger %45 altı akp alırsa benle ıddıya girene onu alacagım %45 ve ustu alırsa siz bana alırsınız..sınır yok sadece cesaretlı,muhalefete bukadar ınanan fakat halkını hıc tanımayan sizlerden buyrun teklıf beklıyorum...

Ben varim.Noterden gereklo belgeleri cikaralim.Beles 4790k alirim.Akp yine calisiyor hulooogggggggg

bizim sözumuz sözdur arkadas..biz sizin gibi 90 yıl mılletı kandırmakkı sımdı ınandırmak ıcın sizin gibi noter tasdıkı ısteyelım..sizin iç dıs butun aga babalarınız bırlestı 13 partınız bırlestı aldıgınız oy ortada..ıddamız ıddadır özelden bana telını at bende atıcam..gorelım bakalım boyunuzun olcusunu sozunuzde ne kadar durdugunuzu..

90 yıl kim yöneterek kandırmış?

• quote:

Peki nerede bu medeniyet hala göremedik :))

Ha eğer orayı burayı açmaksa medeniyet, Mehmet Akif'in güzel bir cevabı var size zaten. Bilmiyorsan Google'a yaz o bulur sana :)

13 yıldır AKP iktidarda ve o medeni dediğiniz ülkelerdeki bir çok şeyi sayemizde gördünüz. Buna da bir bahane bularak gelip 'tabiki yapacak' dediniz. 'işi ne, o yüzden seçildi' tarzı söylemlerde bulundunuz. Bu adam olmasaydı en fazla göreceğin şey 13 yıl önce olanlardı..

Çok medenisiniz var ya hastayım size :)

ne alaka orayı burayı açmak nedir medeniyet biliyor musun

uçak tren metro
    okul hastane
    bilim sanat kültür
  • Dur iki AkTroll ağlatayım

28 Nisan 2015 Seçim Anketi (Gezici Araştırma Şirketi)

AKP 38.1
    CHP 28.5
    MHP 18.0
    HDP 11.0
    Milli İttifak (SP ve BBP) 4.1
    Diğerleri 0.3

http://www.taraf.com.tr/politika/akpnin-kabusu-bu-anket-olacak-rekor-dusus-chp-yukseliste-hdp-kilpayi/
  • izleyelim arkadaşlar, Facebook vs. gibi sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşın görsün halk gerçekleri!!

https://www.youtube.com/watch?v=sHwNSIauBME
    https://www.youtube.com/watch?v=CD3z6ipqylM
    https://www.youtube.com/watch?v=lroHjx8ZT74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 28 Nisan 2015; 20:07:16 >

• quote:

Biz yaparız siz sadece konuşursunuz :)

Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır :)

Elbet bir gün gözlerinizdeki o perde kalkacak ve sizde göreceksiniz ama ondan sonra da iş işten geçecek :) Ülke tarihinde yapılmayan şeyleri senin beğenmediğin insanlar yaptı.. Demir ağlarla ördük ana yurdu ve örmeyede devam edeceğiz. Sen şimdi karadenizle akdenizi bir birine bağlayacak demir yolu projesinden de bir habersindir. Biz yaparız ve yapacağız siz ise izleyeceksiniz :)

bence 10 küsur senedir sizin yaptıklarınız yeterli :) , sıra yaptıklarınızın hesabını vermeye geldi diye düşünüyorum. :) imam hatipler elbette kapanacak :) , türban denen ucube kıyafet elbette kaldırılacak :) , ezan tekrar Türkçe okunacak :) şüpheniz olmasın. bu ülke sizin istediğiniz gibi geriye ve hurafelere doğru değil :) , ileriye ve aydınlığa doğru yol alacak :) , sizin çağdışı fikirlerinizi empoze etmeye çalıştığınız dönem ise bir yol kazası olarak hatırlanacak :) , o kadar , :) daha fazlasının hayalini kurmayınız lütfen. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 28 Nisan 2015; 20:15:07 >

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Tayyip çok demokrat değil de, masanın üstüne fanus içerisinde koymasalar iyiymiş. Gerçi bu biraz diktatörlükten çok Demirel'in kafasıyla alakalı bir durum.
  • uçak: Şu anda neredeyse bütün şehirlere uçakla gidebiliyorsun..
    Tren: Bir çok tren yolu yapıldı, hızlı trenler yapıldı ve Türkiye'nin her yerine yapılacak.. Akdeniz ve Karadeniz'i bir birine bağlayacak tren yolundan haberin bile yoktur senin.
    Metro: Ankaraya 3 yeni hat açıldı ve 4.sü de geliyor. Gecikmelide olsa. Bir çok şehirde zaten mevcut ve hala yapımı ve açılışı olan bir çok metro hattı var.
    AKP döneminde 170 binden fazla yeni derslik açılmıştır ve her ile bir üniversite yapılmıştır.
    Bilim'e gelince; bilime aktarılan bütçe 2002 yılından sonra 7 kat arttırılmıştır. Dünyada bir ilklerin arasında olan kol ve yüz nakli Türkiye'de yapılmıştır. Bu yeterli herhalde..
    Sanat'a gelince; hangi sanatçı bu kadar rahat etmiştir bilmiyorum. Hangi dönemde yani. Her biri çıkıp atıp tutabiliyor. Büyük ve Yüksek miktarda para alıyorlar. Bir sürü imkanları var.
    Kültüre gelince: İnsanlar kültürlensin, okusunlar diye kaç tane yeni kütüphane açıldı biliyor musun ?

Başka sorun ?

• quote:

Hemen deniyorum :)

EDİT: 2 mesaj eskisini gösteriyor reyiz. Çok gereksiz tartışıyoruz şuan :)

Göstermiyor yahu. Adama laf da anlatamıyoruz iyi mi. Ben alıntı yaparak cevaplıyorum hep, o yüzden sen cevap olarak 1 öncesini gördüğünde benim alıntılarım eskiyi gösteriyor. Hey Allah'ım ya. Uğraştığımız adamlara bak.
  • Yazdıklarınızı detaylı olarak okudum ve bende sizin gibi AKP nin politikalarını hiç beğenmiyorum. Bir açılımdır tutturdular neyi açıyoruz kimse bilmiyor. Vatandaşa sorsak açılım ne diye kimse bir yorum yapamaz. Türküm demeye korkar olduk, biz Türk kelimisini kullanınca faşist, ırkçı oluyoruz ama onlar Kürtüm dediklerinde halkların kardeşliği oluyor. Ayrıca bu yolsuzluk yapan bakanları korumaları, yargılamamaları bunun yanında yıllardır kol kol oldukları her yere soktukları cemaat adamlarıyla şimdi ne olduysa ters düşmeleri vb. gibi gibi. Kılıçdaroğlunun tarzını ve vaatlerini samimi buluyorum elbette ama CHP nin içinde de çok farklı yapılanmalar olduğunu düşünüyorum. Bakınız; Sezgin Tanrıkulu ve Hüseyin Aygün, bu iki şahsın içlerinde ve özlerinde Türkiyeyi sevdiklerini ve gerçekten CHP li olduklarına inanmıyorum. Bu yüzden büyük ihtimalle MHP yi destekleyeceğim.

• Arkadaşlar TKP ve AKP arasında kaldım, kime veriyim sizce?
  • serenissimo kullanıcısına yanıt
    Biz mi hayal kuruyoruz ? ahahahaha :) Biz hayal kurmayız ve istediğimizi yaparız. Kimseye de hesap vermeyiz :) Gerçi bu hayalleriniz yine 7 Haziran gecesi sönüp gidecek ama yapacak bir şey yok :)

Sizin inadınıza her yere camii, her yere imam hatip açmaya devam edeceğiz. Nasılsa enayi parası :) Siz verin biz yapalım :)

Adam geriye götürüyor demiş :) Çok hayalcisiniz çooookkkkk :) Ben şuan 25 yaşındayım ve Alalhın izniyle 60 yıl yaşasam daha 35 yıl bu iktidardayız. Sizde ancak böyle hayaller felan kurarsınız :)
  • quote:

uçak: Şu anda neredeyse bütün şehirlere uçakla gidebiliyorsun..
    Tren: Bir çok tren yolu yapıldı, hızlı trenler yapıldı ve Türkiye'nin her yerine yapılacak.. Akdeniz ve Karadeniz'i bir birine bağlayacak tren yolundan haberin bile yoktur senin.
    Metro: Ankaraya 3 yeni hat açıldı ve 4.sü de geliyor. Gecikmelide olsa. Bir çok şehirde zaten mevcut ve hala yapımı ve açılışı olan bir çok metro hattı var.
    AKP döneminde 170 binden fazla yeni derslik açılmıştır ve her ile bir üniversite yapılmıştır.
    Bilim'e gelince; bilime aktarılan bütçe 2002 yılından sonra 7 kat arttırılmıştır. Dünyada bir ilklerin arasında olan kol ve yüz nakli Türkiye'de yapılmıştır. Bu yeterli herhalde..
    Sanat'a gelince; hangi sanatçı bu kadar rahat etmiştir bilmiyorum. Hangi dönemde yani. Her biri çıkıp atıp tutabiliyor. Büyük ve Yüksek miktarda para alıyorlar. Bir sürü imkanları var.
    Kültüre gelince: İnsanlar kültürlensin, okusunlar diye kaç tane yeni kütüphane açıldı biliyor musun ?

Başka sorun ?

maalesef Türkiye Cumhuriyetinde , kültürü de , eğitimi de yokolma aşamasına getirdiniz , üniversite sayısı arttı ama mezunlar tın tın , bomboş ; bu mu başarı ? boşveriniz , kandırmayınız lütfen insanları.

• Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    35 az bile kardeş

en zevkli olanıda bunları geçtim çocuklarını da yöneteceğiz bunlar gibi yersiz tatsız tuzsuz muhalefet yapacaklar.. babadan oğlula nesil der geçeriz
  • 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.