Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Secime az kaldi. Yaklasik 1,5 ay sonra hersey belli olacak. Bu secim ayni fb-gs macina benziyor. Fb ozellikle kadikoyke nasil her mac gsyi yeniyorsa ak partide her secimde rakiplerini adeta silindir gibi ezip geciyor. İktidarda olan her parti yipranir dogal olarak. Ama ak parti her seferinde zaferle ayriliyor.
    Yani sonuc simdiden belli 13 yildir oldugu gibi. Tek merak ettigim konu ak partinin milletvekili sayisi. Acaba 330'u gecip anayasaya hazirlayip referanduma goturebilecekmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

şimdi ben sana ne yazarsam sen dinlemeyceksin , çünkü maaşlı çalışansın herhalde , görevini yapıyorsun sen de ,ekmek parası...
    http://www.subuohaber.com/gundem/500-ak-trol-sinavsiz-ise-alindi-h21653.html

diğer arkadaşlar bilgilensin diye yazayım ben
    Erdoğan, Kılıçdaroğlu gibi kasetle lider olmadı dedin , Erdoğan da şiirle hapis yatıp gelmedi mi?
    Erdoğan'a karşı olanları yazmışsın , bi Zaman demişsin bi ABD... ne alaka şimdi bunlar, akrabalarından falan da sayaydın Tayyipi sevmeyen , ya da bakkal manav... sırf liste uzun görünsün diye herşeyi eklemişsin. Hem ABD karşı derken ?? Bi ülkenin üssünün olduğu yere karşı çıkar mı ABD , az biraz akıllı olun

Çok zekisin ya, akrabalarımı da saymamı istemişsin. Senin zihnin zaten o kadar küçük şeyleri kaldırıyor. ABD nasıl kendi üssü olan bir ülkeye karşı çıkar? Daha dün obama'nın soykırım yerine felaket sözcüğü kullanım sadece bununla yetinmeyip soykırıma resmen sahip çıkması ve Türkiye'nin bunu kabul etmesinin gerektiğini söylemesi sanırım senin saçma sapan söylemlerini yalanlıyor. Siz hep yalanlarla konuşuyorsunuz, iftira atıyorsunuz. Normaldir yani bu yazdıklarınız

Bu nasıl bir tartışma düzeyi allasen. Biri diyor "hobarey" öteki diyor "dombıra".

ABD'nin dönem dönem daha fazla gözönünde tuttuğu ülkeler vardır. Hepsiyle farklı dönemlerde sıkıfıkılık işine girer, çünkü hükümetlerle değişmeyen bir devlet politikaları vardır, istikrarlıdırlar.

Rambo_FT 'nin RTE karşıtı dediği ABD'nin bayraktarlığını yaptığı Arap Baharı süresince RTE Libya'yı, Tunus'u, Mısır'ı gezdi, bu kan revan Batı tetikli kaoslara birinci elden destek verdi. Yani ABD istedi, RTE geziniverdi.

Desteksiz atıyorsunuz, ya olayları yorumlama kapasiteniz dar, ya da miyopsunuz, burnunuzun önünden ötesini göremiyorsunuz.

Ki politika cühelâ veya miyoplara göre değildir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Eğer bu konuda Ak Partiye kin güdenler dedikodularla, ispatlanmamış bilgilerle konuşuyorsa üstadın bu sözünü hatırlamak gerekir:

Ak Parti karşıtları iftiralarla, Ak Parti destekçileri icraatlarla gelir.

Türkiye'de birkaç saat elektrik gitti:
    - "Türk olmaktan nefret ediyorum" diyerek ırkını satan,
    - Amerikaya "Gitmek için para biriktiriyorum" diyenlere ek olarak;

Savcının öldürülmesiyle ilgili
    - Amerikada olsaydı rehine %100 kurtarılırdı diyen kişilerin Ak Partinin icraatlarını hiç dillendirmemesi, kabul etmemesi ve hatta karşı olması kadar doğal bir şey yoktur. Siyaseti ağzına emzik yapıp en yakın arkadaşıyla hatta ailesiyle arasını bozan mı dersin, siyasi partiyi hayatının merkezine koyan mı dersin ne dersen var bu kin güdenlerde.

Ülkesini en küçük bir olumsuzlukta satanların destekledikleri partinin her seçimde hezimete uğraması Türkiye'nin yararınadır.

ülkesini satan lafını kullanmaya ne hakkın var ? bu ülkeyi sizin o övdüğünüz akp parsel parsel satmadı mı zaten ?

Atatürk'te musulu satmıştı. O satınca "ihtiyacımız var!" ama Erdoğan satınca "sattı!" oluyor. Normaldir bu ikiyüzlülük, tam size göre

Atatürk Musul'u mu satmıştı ?

Kardeş, şu an oturduğun koltuğun bulunduğu toprağın bağımsızlığına önderlik etmiş adamdan bahsediyorsun, iyi misin sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

Bu kadar bilmiş konuşuyorsunda hic araştirdin mi acaba ? KKnin SSKnin basinda oldugu zamanlarda Suleyman Demirel ne yapti ? Cahilliginizi her yerde gostermeyin lutfen.Buraya da gelip bilgiçlik taslamayin

Evet araştırdım, Demirel "Kim ne veriyorsa 5 fazlası" demişti. Eski dönemleri yaşamadım ama senin gibi nankörlük etmem. Gerçi sizler elektrik gittiğinde "Amerikaya gitmek için para biriktiriyorum", "Türk olmaktan nefret ediyorum" diyen kesimsiniz, nankörlüğünüz her alanda meşhur

Yazık size, ülkenizi sevin, yapılanları görün. Liderinizin hırsızlığını başka konulara girerek örtmeyin hırsızseverler sizi

Hay ağzın bal yesin, RTE ve avânesi olan hırsızları nasıl da kolluyorlar ya.

Evet Erdoğan tam bir hırsız. Hem de kalp hırsızı

Senin gibi sahtekâr yalancı ve iftiracı gibi değil Erdoğan. Fethullag Gülen'in sözlerine ve yaptığı işlere saygı duyduğunuz kadar ülkenin yararına çalışanlara saygı duysaydınız ülke daha yaşanabilir bir yer olurdu. Şimdi sen İtrail'e vatanım diyorsundur. Çünkü ülkenin zararına çalışan ve darbe girişimleriyle ülkeyi milyarlarca lira zarara uğratan FETÖ'ye destek verdiyorsun. YAZIK!

• quote:

quote:

quote:

şimdi ben sana ne yazarsam sen dinlemeyceksin , çünkü maaşlı çalışansın herhalde , görevini yapıyorsun sen de ,ekmek parası...

Erdoğan, Kılıçdaroğlu gibi kasetle lider olmadı dedin , Erdoğan da şiirle hapis yatıp gelmedi mi?
    Erdoğan'a karşı olanları yazmışsın , bi Zaman demişsin bi ABD... ne alaka şimdi bunlar, akrabalarından falan da sayaydın Tayyipi sevmeyen , ya da bakkal manav... sırf liste uzun görünsün diye herşeyi eklemişsin. Hem ABD karşı derken ?? Bi ülkenin üssünün olduğu yere karşı çıkar mı ABD , az biraz akıllı olun

Çok zekisin ya, akrabalarımı da saymamı istemişsin. Senin zihnin zaten o kadar küçük şeyleri kaldırıyor. ABD nasıl kendi üssü olan bir ülkeye karşı çıkar? Daha dün obama'nın soykırım yerine felaket sözcüğü kullanım sadece bununla yetinmeyip soykırıma resmen sahip çıkması ve Türkiye'nin bunu kabul etmesinin gerektiğini söylemesi sanırım senin saçma sapan söylemlerini yalanlıyor. Siz hep yalanlarla konuşuyorsunuz, iftira atıyorsunuz. Normaldir yani bu yazdıklarınız

Bu nasıl bir tartışma düzeyi allasen. Biri diyor "hobarey" öteki diyor "dombıra".

ABD'nin dönem dönem daha fazla gözönünde tuttuğu ülkeler vardır. Hepsiyle farklı dönemlerde sıkıfıkılık işine girer, çünkü hükümetlerle değişmeyen bir devlet politikaları vardır, istikrarlıdırlar.

Rambo_FT 'nin RTE karşıtı dediği ABD'nin bayraktarlığını yaptığı Arap Baharı süresince RTE Libya'yı, Tunus'u, Mısır'ı gezdi, bu kan revan Batı tetikli kaoslara birinci elden destek verdi. Yani ABD istedi, RTE geziniverdi.

Desteksiz atıyorsunuz, ya olayları yorumlama kapasiteniz dar, ya da miyopsunuz, burnunuzun önünden ötesini göremiyorsunuz.

Senin boş salladığın ortada. Bu sözlerini kanıtlayacak belgelerin var mı? Hemen şimdi burada Erdoağan'ın ABD için çalışan ajan olduğunu kanıtlamak zorundasın belgeleriyle. Yoksa zaten iftiracı olduğunu biliyorum

• CHP'lilerin süper lideri yine döktürmüş:

C.başkanlık sarayını Başbakan'ın yetkisinde olduğunu sanıyor
  • CHP ve yaşanacak Türkiye?Babamız anlatsın size yaşanacak Türkiye'yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

Bu kadar bilmiş konuşuyorsunda hic araştirdin mi acaba ? KKnin SSKnin basinda oldugu zamanlarda Suleyman Demirel ne yapti ? Cahilliginizi her yerde gostermeyin lutfen.Buraya da gelip bilgiçlik taslamayin

Evet araştırdım, Demirel "Kim ne veriyorsa 5 fazlası" demişti. Eski dönemleri yaşamadım ama senin gibi nankörlük etmem. Gerçi sizler elektrik gittiğinde "Amerikaya gitmek için para biriktiriyorum", "Türk olmaktan nefret ediyorum" diyen kesimsiniz, nankörlüğünüz her alanda meşhur

Yazık size, ülkenizi sevin, yapılanları görün. Liderinizin hırsızlığını başka konulara girerek örtmeyin hırsızseverler sizi

Hay ağzın bal yesin, RTE ve avânesi olan hırsızları nasıl da kolluyorlar ya.

Evet Erdoğan tam bir hırsız. Hem de kalp hırsızı

Senin gibi sahtekâr yalancı ve iftiracı gibi değil Erdoğan. Fethullag Gülen'in sözlerine ve yaptığı işlere saygı duyduğunuz kadar ülkenin yararına çalışanlara saygı duysaydınız ülke daha yaşanabilir bir yer olurdu. Şimdi sen İtrail'e vatanım diyorsundur. Çünkü ülkenin zararına çalışan ve darbe girişimleriyle ülkeyi milyarlarca lira zarara uğratan FETÖ'ye destek verdiyorsun. YAZIK!

Ya bu böyle karşındakine "sahtekar yalancı iftiracı" diyerek olacak şey değil.

Söylediklerimin yalan olduğunu ispat edersin, sonra böyle hakaret etmeye yüzün olur.

Bir de 2013'e kadar kolkola kucak kucağa beraber içine ettiniz memleketin. Öyle konuşma Fetoşun hakkında, gücüne gider. Dün kankaydınız çünkü.

FETO'ya en büyük desteği siz verdiniz. Bugün emekli edilmiş onca askerin sorumlusu sizlersiniz. Yıllarca yok yere içeriye tıkılmış masum insanları, sizin kapılarını açtığınız yerlere doluşan Feto savcıları mahkûm etti.

Kalkmış bana Fetocu diyor. Hani senin hırsızbaşının bir lâfı var, onun ağzıyla konuşayım sana:

"ULAN HEPİNİZ ORADAYDINIZ BE"

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin boş salladığın ortada. Bu sözlerini kanıtlayacak belgelerin var mı? Hemen şimdi burada Erdoağan'ın ABD için çalışan ajan olduğunu kanıtlamak zorundasın belgeleriyle. Yoksa zaten iftiracı olduğunu biliyorum

RTE, ABD ajanı mı dedim ben, n'oluyor lan ahahahah

Gardaş, cehâletin lens mi ?

• Aslında komik olur K.K Başbakan olsa R.T.E bunla top gibi oynar

• AKP % 47
    CHP % 24
    MHP % 17
    HDP % 9

Seçim akşamı sonuçlar bu bence ( Forumun çoğunun CHP'li olmasının etkisi altında kalmadan tarafsız olarak yaptığım tahminlerdir)
  • AKP'lilerdeki seviye

"KK başbagan olursa RTE bunlan top gibin oynar"

Kilitleyin konuyu, bunlar dışarı kaçamasın ):
  • Mecliste çoğunluğu alırsa tek bir yasa çıkarmasına bakar, Cumhurbaşkanlık makamı Türkiye'de bir temsil makamıdır. Böyle durumda Tayyip Erdoğan bunu engelleyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

bekleyin düşer

düşmesini beklemek yerine iktidara talip olan partilerin yükselmesi için ne yaptıklarını, neden daha fazla oy alacaklarını söylesenize.

muhalefette kadro yok, vizyon yok, gerçekçi projeler ve çözüm alternatifleri yok, halkın değerleri ile barışmak yok.
    varsa yoksa hakaret, küfür, yalan, kara çalma, şiddete davet vs.vs.

tek umut akp oy kaybetsin, iktidar yorgunluğu olsun, kendi içinde bölünsün vs.vs. ama muhalefet kendiliğinden adam gibi oy alamasın.

çok beklersiniz akp nin düşmesini

Helal

• Bazen yükselmek için bazılarının sırtına basmak gerek. R.T.E feto ilişkisi bundan ibaret. Karşısında maşa olmayan bi muhalefet olsaydı da fetoyu hiç kullanmasaydı. Dünyada tekdir CHP muhalefeti memlekete hiç bir faydası olmadığı gibi iktidarı sürekli baltalayan hiç bir hareketini desteklemeyen.

• yav ultra zeka , İsrail de soykırımı kabul etmedi , dostumuz mu oluyor hem adamın Türkler kadar ermenilere de ihtiyacı var, kendi ülkesinde o kadar ermeni işadamı (birçoğu mafya) var , iki taraf oynuyor işte, yarın öbür gün Türkiye ile ilgili güzel birşey söyler, toparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

CHP ve yaşanacak Türkiye?Babamız anlatsın size yaşanacak Türkiye'yi

Ne güzel yahu, zamanında gazeteler manşetten cesurca hükümeti eleştirebiliyormuş. Helal olsun.

Bu özgürlük sayesinde zaten 94 yerel seçiminde İstanbul'u RP almış meselâ. Halk uyanmış, bakmış çalışmıyor Nurettin Sözen, çekmişler fişini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Bazen yükselmek için bazılarının sırtına basmak gerek. R.T.E feto ilişkisi bundan ibaret. Karşısında maşa olmayan bi muhalefet olsaydı da fetoyu hiç kullanmasaydı. Dünyada tekdir CHP muhalefeti memlekete hiç bir faydası olmadığı gibi iktidarı sürekli baltalayan hiç bir hareketini desteklemeyen.

Yahu şimdi de maşa mı oldu Feto. Bu kadar kötü bir adamı maşa olarak kullanabilmeyi uygun gören adamdan korkarım ben. Daha fazla yükselmek için neler yapar kimbilir.

Dünya politikasına girmeden önce bir ön eleme sorusu sorayım, kolay olsun: ABD'de kaç parti vardır cankuş?

Bir de muhalefet olayını çok yanlış anlamışsınız siz. Her muhalefet, iktidarı istediği için, iktidarı eleştirebileceği konuları ön plana çıkarır. Muhalefet iktidarı koşulsuz destekler mi yahu neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?

AKP dediğin parti sırf CHP teklif etti diye, işine yarayan yasayı dahi otomatikman reddeden bir öbek. Ne hakla CHP'ye lavlav ediyorsunuz ki?

Zaten tef elinizde, davul elinizde. CHP destek verse nolur vermese nolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı halk işte bu özelliklerinden sevdi çünkü onu her yönden kendi insanı olarak görüyor

• Akp ye oy verenler şaşıyorum aklınıza hala ona buna çamur atıp yapılanları örtmeye çalışıyorsunuz yazık neyi neyle savunuyorsunuz geçmişi gelecekle ülke tarihinin en büyük yolsuzlukları talanı bu insanlar tarafından yapıldı herşey ortada hiç birinden de aklanmadınız tayyip in konuşma kaydını bile harf harf montajmışlar denildi bunada inandınız aferim size siz hala ona buna çamur atın gidin koyun gibi oy vermeye devam edin takım tutar gibi parti tutun ülkemi? aman boş ver biz baştayız zaten dersiniz geçersiniz aferim
    Tarihe hırsız olarak geçtiniz bile istediğiniz kadar oy alın o leke üzerinizden asla çıkmayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.