Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
522.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barriss

arkadaşlar akp secmeni ile tartışmaya girmek gereksiz İŞTE SEÇMEN ORTADA bu zihniyete birşey anlatmak çok zor

Burda mesaj yazanların %90'ı seçmen falan değil. Bayır aşağı giden AKP'nin kiraladığı troller.
    Profilleri kapalı, standart cevaplar, sürekli bir yerlerden aldıkları hazır görüntüleri eklemeler.
    Dönüp dolaşıp 3-5 sayfada bir aynı mesajı atmalar. Adam bildiğin BOT. Hatta IRC botlarının birçoğu bunlardan daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Asıl sen hangi masal diyarından geldin biz onu merak ediyoruz...

Not: o günleri mumla arıyoruz mumla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hangi konuda?
    EKonomik olarak olmadığı kesin...

ANcak sizin fikirdaşlarınızın yönetimde hiç bir yerde olamamasından canınız sıkkın, o günleri arıyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modras

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Komik olma. 13 senedir ne yapıyordunuz? Yol yapmakla mı geçti bunca sene. Yumurtaya kapıya dayanında binlerce fabrika kuracaklarmış.
    Yemezler.

Birşey bilmeyenlerin bir şey takip etmeyenlerin lafları ..
    Biraz araştırın dayazın...

**Anadolu'nun 18 büyük ilinde, 2001'de 7 bin 703 fabrika varken bu sayı yüzde 139'luk artışla bugün 18 bin 381'e ulaştı. Önümüzdeki 5 yılda ise 15 şehirde 5 bine yakın yeni fabrika kurulması bekleniyor.

-Yazı 2011 e ait,

AKP Çok Fena Düşüyor..

*** EKSİ VEREN ARKADAŞLARA AKP NE YAPTI Kİ DEYİP KANDIRMAK LAZIM. GERÇEKLERE GELEMİYORLAR.

Gidip baktınmı o fabrikalardan kaç tanesi açık duruyor? git de bir bak bakalım.

Sen her gün fabrikaları geziyorsun da konusuyorsun.
    Fabrikalar hep kapandığından ihracat 132 milyar dolara çıktı...
    Sizleri kandırmak lazım ülke battı gitti öldük diye..
    Başka gerçeklere gelemezsiniz siz..

Aynen öyle fabrikalar kapandı diyorlar ihracat her yıl rekora koşmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Erdoğan'a tapıldığı için Erdoğan'dan nefret eden, Atatürk'e tapıldığı için Atatürk'ten nefret etmiyorsa bu onun iki yüzlülüğünü kanıtlar.

Buyrun:
     AKP Çok Fena Düşüyor..

Bunu da yalanlayın? Sizler neden ikiyüzlülüğü tercih ediyorsunuz?

Bir dergide birisi, birisi için .... çocuğu yazsa 10 tane de gazete de bu tekrar edilse sonra bu yazılanlar o kişinin yüzüne karşı da söylense o kişi ..... çocuğu mu olur.

Olursa neden olur, olmazsa neden olmaz bu (eminim ki yalandır) yazılmış diye Atatürk niye kötü adam olsun. Velev ki ben Atatürk'e tapıyorum ve onu tanrı yerine koyuyorum. Bu benim gühanım mı olur Atatürk'ün mü?

1940 lardan beridir bilinen bir gerçek ki uygulanmaya başlanmış : Toplumda önde gelen birisi için aşırı övgü dolu yazılar yayınlandığında, o kişi hakkında

1- Çok sevenler

2- Çok nefret edenler

ortaya çıkar.

Bu Atatürk için yapılmaya çalışılıyor ve amaç 2. maddenin gerçekleşmesidir. Bu gerçekleşip toplumu bir arada tutan harç bir şekilde parçalanmaya başlandığında o bina (toplum) kolay yıkılır. Bakınız eski Türk Devletleri

Bu başlığın sonucu

1- başlığı açan şahıs büyük ihtimalle ya İstihbarattan, ya malum parti organizasyonundan

2- Bu başlığa karışan DH liler fişlendi artık kim neci biliniyor.

3- Bu forumun ne kadar geniş bir kitleye ulaştığını bilen toplum mühendisliği ile alakalı kişiler hedeflerine ulaşmak üzere, kafa karıştırıp algı yönetimi ile gereksiz bilgiyi kafalara sokup şüphe yaratmayı ve oynanacak oyunlarla duruma milleti alıştırmayı amaçlıyorlar.

4- Tartışma ortamı yaratıp nefret duyan cumhuriyetçi insanların gazını almaya çalışıyorlar

5- Bunca yazılanlara karşı malum partiyi desteklemeyenler hala desteklemezken ve anti tez olarak gerek trol gerekse saf karşı partili ve bir kısmı cahil olan kesim tezleri çürütüldüğü halde sürekli kaynağı belirsiz iftiralar yayınlarken, eğitimli ve kaliteli kesimden hiç kimse çıkıp ta , evet malum partililer doğru söylüyor bende onlardan olayım demiyor.

6- Atatürk gibi gerçek dünya liderinin ışığı asla ve asla yokolmayacak, adı asla silinemeyecek. Çin işi kötü kopya ürünler gibi çakma kişiler her zaman kin ve nefretle anılacak, ülkeye verdikleri bu büyük zararın etkileri korkarım Cumhuriyetimizin 100. yılında doruğa ulaşacak.

• quote:

quote:

Hangi konuda?

ANcak sizin fikirdaşlarınızın yönetimde hiç bir yerde olamamasından canınız sıkkın, o günleri arıyorsunuzdur.

Alıntıları Göster
    akp nin günahına ortak olmayın arkadaşlar...

eminim ki çok büyük günah işlediler ve işlemeye de devam ediyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

%40'ın altını almaz kürtlerde barajı geçemeyeceği için yine tek başına iktidar olur.Ben mayıs da askere gidiyorum oy kullanamayacağım ama berber'de saç traşı olan bir hacı amcanın "anamı şey yapsa yine oyumu verrim" dediğini duydukdan sonra ne anketler inandırıcı nede oy düşmeleri.Tek gerçek var oda bunların tarikat gibi olduğu pramitin en üstünden en altına 20 milyonluk bir tarikat akp. Bu partinin kaymağını 100 bin kişi yiyor geriye kalan 19 milyon devletin üç beş kuruş önüne attığıyla idare edip haline şükrediyor.Bütün olup biten bundan ibaret boşuna heveslenmeyin yani gençler çalışıp paranızı kazanın dünya sadece türkiyeden ibaret değil başka ülkelere , refahı huzuru yüksek ülkelere göçüp hayatınızı kurtarın...

Alıntıları Göster
    Devran dönecek, umudumuz bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: RecepTayyipErdogan1

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Komik olma. 13 senedir ne yapıyordunuz? Yol yapmakla mı geçti bunca sene. Yumurtaya kapıya dayanında binlerce fabrika kuracaklarmış.
    Yemezler.

**Anadolu'nun 18 büyük ilinde, 2001'de 7 bin 703 fabrika varken bu sayı yüzde 139'luk artışla bugün 18 bin 381'e ulaştı. Önümüzdeki 5 yılda ise 15 şehirde 5 bine yakın yeni fabrika kurulması bekleniyor.

-Yazı 2011 e ait,

AKP Çok Fena Düşüyor..

*** EKSİ VEREN ARKADAŞLARA AKP NE YAPTI Kİ DEYİP KANDIRMAK LAZIM. GERÇEKLERE GELEMİYORLAR.

Doğru ben bilmiyorum tabi sen ve senin goygoycu şişırme takımın biliyor doğruları senin bugün tarım ülkesi ülkemizin prinç patates şeker buğday vs.. İthal edildiğinden haberin yok tabi sizin gibilere ben ne diyeyim.. Saman ithal ediliyor çıkmış fabrikadan ithalat dan bahsediyor bana ben içindeyim bu işlerin mümin kardeşim benim :)
    Ben yemem sizin yalanlarınızı ithalat diyor ya valla güleyim mi ağlayım mi bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta262 -- 25 Nisan 2015; 12:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortalık trollerden geçilmez oldu artık her seçimden önce böyle diyorlar sonra seçim akşamı kimse yok ortada
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar akp secmeni ile tartışmaya girmek gereksiz İŞTE SEÇMEN ORTADA bu zihniyete birşey anlatmak çok zor

Burda mesaj yazanların %90'ı seçmen falan değil. Bayır aşağı giden AKP'nin kiraladığı troller.
    Profilleri kapalı, standart cevaplar, sürekli bir yerlerden aldıkları hazır görüntüleri eklemeler.
    Dönüp dolaşıp 3-5 sayfada bir aynı mesajı atmalar. Adam bildiğin BOT. Hatta IRC botlarının birçoğu bunlardan daha iyidir.

Şu kendinizi her şeyi bilen havanızdan kurtulmadıkca.
    Gerçeklerle yüzleşmedikçe...
    Yine yuzde 48 civarında oyla hezimete ugrayacaksınız..
    Bir insan 1 gram gelişme göstermez mi ..İŞte ordata..

Akp seçmeni yine az çok birşey yapmış olanalra oy veriyor.
    Siz ne becerebilmiş kişilerin peşindesiniz onu düşünün..
    Hayatalrında hiç bir şey beceremeyen ve beceremeyecek KAPASİTESİZ olan KILICDAROGLU nun peşinden gidipde akp secmenine laf soylemek kadar enayilik olmaz.
    Sıradan bir chp secmeni gecse ondan 5 kat kapasitelidir.

Seçim akşamı %48 oyunuzu göreceğiz. Elektrikleri kesme gibi bir gaflete düşerseniz işte o zaman izleyin neler oluyor.
    Herşeyi bildiğini iddia eden bir tane CHP seçmeni yok ama sağdan soldan aldığı bilgilerle hiçbirşey okumadan buraya yapıştırmaktan öte bilgisi olmayan AKP seçmeni çok.

Kılıçdaroğlu siyasetçi olmayabilir ama bu onun dürüst olmadığını göstermez. Kapasitesiz derken şimdi ki SGK genel müdürüne kapasitesiz diyebiliyormusun?
    Kapasitesiz kelimesini niye kullanıyorsun diye sorsam SSK'yı örnek vereceksin ama 15 sene öncekinin 15 katını 1 senede zarar eden SGK için yorum yapmayıp konuyu değiştireceksin.

Siz AKP seçmeni değilsiniz kiralık trolsünüz. Çevremde fazlasıyla AKP seçmeni var. Hepsiyle oturup karşılıklı konuşup tartışabiliyoruz.
    En azından dinlemeyi hak vermeyi biliyorlar. Sizde bunun zerresi yok. Aldığınız paranın hakkını veriyorsunuz başka birşey değil.

• KK cumhurbaşkanlığını çankaya köşkü'ne taşıyacakmış aksarayi da odtü'ye verecekmiş...%55 AK seçmen sana bu zevki asla yaşatmayacak KK

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yemezler.

-Yazı 2011 e ait,

AKP Çok Fena Düşüyor..

Doğru ben bilmiyorum tabi sen ve senin goygoycu şişırme takımın biliyor doğruları senin bugün tarım ülkesi ülkemizin prinç patates şeker buğday vs.. İthal edildiğinden haberin yok tabi sizin gibilere ben ne diyeyim.. Saman ithal ediliyor çıkmış fabrikadan ithalat dan bahsediyor bana ben içindeyim bu işlerin mümin kardeşim benim :)
    Ben yemem sizin yalanlarınızı ithalat diyor ya valla güleyim mi ağlayım mi bilemedim

Biz pirinç üretimi yapmayan ülkeden pirinç ithal eden ülkeyiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yemezler.

-Yazı 2011 e ait,

AKP Çok Fena Düşüyor..

Alıntıları Göster
    Ek bir not..

Hala kendilerini çok akıllı zannedenlere..

Ak Parti %34 aldıgında.. Ülke batıyor bölünüyordu..
    %42 aldıgında da aynıydı
    %46 aldıgında da
    %52 de de...

Bakın siz aynı cumleleri kullanırken ak parti oyunu yuzde kaç artırmıs.. Nerdeyse sizin toplam oyunuz kadar artış sağlamış..
    Hala kendinizi akıllı AKseçmeni salak zannetmeyin..

AK Partinin yarısı bile akıllı olsa CHP nin tamamamına, MHP nin 2 katına denk gelir. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu kendinizi her şeyi bilen havanızdan kurtulmadıkca.
    Gerçeklerle yüzleşmedikçe...
    Yine yuzde 48 civarında oyla hezimete ugrayacaksınız..
    Bir insan 1 gram gelişme göstermez mi ..İŞte ordata..

Akp seçmeni yine az çok birşey yapmış olanalra oy veriyor.
    Siz ne becerebilmiş kişilerin peşindesiniz onu düşünün..
    Hayatalrında hiç bir şey beceremeyen ve beceremeyecek KAPASİTESİZ olan KILICDAROGLU nun peşinden gidipde akp secmenine laf soylemek kadar enayilik olmaz.
    Sıradan bir chp secmeni gecse ondan 5 kat kapasitelidir.

Seçim akşamı %48 oyunuzu göreceğiz. Elektrikleri kesme gibi bir gaflete düşerseniz işte o zaman izleyin neler oluyor.
    Herşeyi bildiğini iddia eden bir tane CHP seçmeni yok ama sağdan soldan aldığı bilgilerle hiçbirşey okumadan buraya yapıştırmaktan öte bilgisi olmayan AKP seçmeni çok.

Kılıçdaroğlu siyasetçi olmayabilir ama bu onun dürüst olmadığını göstermez. Kapasitesiz derken şimdi ki SGK genel müdürüne kapasitesiz diyebiliyormusun?
    Kapasitesiz kelimesini niye kullanıyorsun diye sorsam SSK'yı örnek vereceksin ama 15 sene öncekinin 15 katını 1 senede zarar eden SGK için yorum yapmayıp konuyu değiştireceksin.

Siz AKP seçmeni değilsiniz kiralık trolsünüz. Çevremde fazlasıyla AKP seçmeni var. Hepsiyle oturup karşılıklı konuşup tartışabiliyoruz.
    En azından dinlemeyi hak vermeyi biliyorlar. Sizde bunun zerresi yok. Aldığınız paranın hakkını veriyorsunuz başka birşey değil.

Ben akp trolüysem sen de chp trolüsün.
    Gerçekleri görün bu ülkede sizin 2 katınızız , her yazanı trol demeyi de bırakın da seviyeli tartısmayı öğrenmiş olun...

• Ama illa da yöneticilik yapmak istiyorsan KK gitte koyünün muhtarı ol

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

Adalet dersen onda,karizma dersen onda duruş dersen onda Allah özene bezene yaratmış Allah seni bize ve sevdiklerine bağışlasın amin
     AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

Bütün RTE düşmanlarını blokluyorum

Allah büyük önderimizi başımızdan eksik etmesin.

sana bir soru soracağım peygamber ilan edecek misiniz Tayyipi ? tayyip en fazla 1950-55 doğumlu dersek nasıl atanız ulu önderiniz oluyor artı kazandığı büyük savşlar nelerdir buda ikinci sorum cevaplar için teşekkür ederim malum biz master mezunu cahil insanlarınız

1) Tayyib babanın yeri ayrı peygamberin yeri ayrı

2) Bir insanı önder olması için yaşının büyük veya küçük olmasına gerek yok sayın üniversite mezunu bay çok bilmiş uğur kaldiki 1915'te yüce Atatürk 34 yaşındaydı ama yinede ona önder diyorduk kapiş.

Kurtuluş savaşı Sakarya meydan muharebesi Çanakkale zaferini kim kazandı.Biz Atatürke ulu önder diyorsak bize bir ülke kurup emanet ettiği için diyoruz...o olmasaydı şuan ırak suriye filistin gibi devletlerden bin beter olurduk.Gerçi Tayyip üzerinden yine bu ülkeyi bölmeye çalışıyorlar ama avuçlarını yalarlar biz daha ölmedik Türk gençliği dimdik ayakta

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE....

hüloooooooooooooggggggggggggggggggggggggg

sen sadece hz.tayyip e atam dersin hırsıza atam paşam kral dersin...

TAYYİP ERDOĞAN EN BÜYÜK YAHUDİ VE HIRSIZDIR....

Bunu o beyninze yerleştirin artık gidin kitap okuyun araştırın zaten araştırmalara göre AKEPE ye oy verenlerin %80 i ali okulu mezunuymuş eğitim seviyesi yükseldikçe AKEPE nin oyu düşüyor

sen ne biçimsin insansın 1ader 2 mesaj yukarda 55 60 yaşındaki biri nasıl atanız önderiniz olur dedin Bende Atatürk 34 yaşındaydı bu ülkeyi kurtarırken dedim şimdi döneklik yapıyorsun Tayyip atanız diyorsunuz.Atatürkçü görünüp Atatürk'e hakaret ettin fark etmiyorsun senin için önderler çok yaşlı olmalı değil mi.Kendini üniversite okuyunca bilgili sanan mehapeli kardeşim benim.Yazdığım cevaba karşılık veremeyince kıvırdın hemen.Bende senin gibileri ciddiye alıyorum 1ader.

sen benim yazdıklarımı nerenle okudun merak ediyorum anlayışına hayran kaldım desem yeridir

Verecek cevabın yoktu konuyu değiştirmeye çabalarına girdin.Hemen Tayyip hırsız Tayyip yahudiye döndü konu.Sen git bir üniversite daha oku mehapeli kardeşim.Tayyip okul masraflarını karşılar bir şeyler öğrenirsin en azından.

ben bir üniversite bitirip yüksek lisans yaptım yeter madem yardım etmeyi seviyor tayyip evde 4 tane ayakkabı kutusu var onları göndersem de içini parayla doldurup gönderseler olmaz mı ? dolar sterlin euro altın artık hangisi olursa farketmez

Bitirdiğiniz okullarla aydın kimseler mi oluyorsunuz?yok üni bitirmiş yok master yapmış bir başarın var doğru ama bunlarla övünecek kadar aciz olmamayı size öğretmemişler anlaşılan.

@Sunstorms ne gibi şüphelerin var cehapeli kardeşim

• quote:

quote:

Hangi konuda?

Alıntıları Göster
    Ya beyler hükümet şunları şunları yaptı o kadar senede diyorsunuz da, devletin başında bir eşek dahi olsaydı en az bunları yapardı zaten. Sene 2015 yahu artık, uyanın. 2002'de bizimle eşit olup da, şu an bizim fark attığımız bir ülke var mı? O zaman Brezilya hükümeti de süper, başbakanları dünya lideri. 2002'de de gelişmekte olan ülkeydi hala gelişmekte olan ülke. Aynı şeyin laciverti. Ama tabii biraz itibardan konuşalım. Bu hükümet, ülkenin itibarını uluslararası düzeyde beş paralık etmiştir arkadaşlar. En yakın örnek, soykırımı kabul etmeyen ülke kalmadı son bir haftadır. Eskiden çoğu ülke çekinirdi bunu kabul etmeye, Türkiye onlar için önemli bir yapıdaydı. Şu anki durumu görüyorsunuz. 3 milyonluk ülke için 80 milyonluk ülkeyi karşılarına alabilecek kadar rahatladılar. Türkiye artık bırakın Avrupa'yı Amerika'yı, Afrika ülkeleriyle yarışabilirse öpsün başına koysun. Bu ülke bitmiştir dostlar. Ama hala bu adamları savunanları görüyorum ve diyorum ki "su veren itfaiyenin hortumunu..."

• Konuyu cahiller basmış ben kaçar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepTayyipErdogan1

quote:

quote:

quote:

quote:

Yemezler.

-Yazı 2011 e ait,

AKP Çok Fena Düşüyor..

Aynen öyle fabrikalar kapandı diyorlar ihracat her yıl rekora koşmaya başladı

Çakma rte

1-Tarım bitti ithal tarım ürünü yiyoruz, buğday, mısır, başta olmak üzere Türkiye tarım ürünleri ithal eden bir ülke oldu. Sarmısak bile ithal geliyor. Saman dahi ithal

2-Yediğin tarım ürünlerinin çoğu gdo lu

3-Yaptığın ihracat içinde sanayi ve teknoloji ürünleri oranı % kaç ve yapılan ihracatın %60 ı ithal hammaddelerin Türkiye'de montajlanması/yarımamul kullanılması ile oluştuğu düşünüldüğünde dolar/euro artınca ihracatın yarar mı görür zarar mı?

4-Türk markaları birer ikişer satıldı. Hacı şakir sabunun bile artık yabancı firmanın elinde.

5-Üretim yapan küçük atölyeler bile fabrika adı altında ifade ediliyor. O nedenle fabrika kavramımız biraz geri kalmış bizim.

6-İhracat rekora koşarken, ithalat rekor üstüne rekor kırıyor bir de ithalat rekorlarını açıkla yanında yıllara göre oransal olarak ciddiyetini görelim.

7-Bankalar gibi ekonomiyi elinde tutan kuruluşların %70-80 i yabancı oldu 3-4 tane yerli banka var.

8- Parayı ver ipten adam alsınlar. Adalet rahmetli oldu.

9- 10 milyon tablet işi hala bitmedi ne oldu

10 Türk uçağı yapılıyor derken gören duyan 300 kişilik yolcu uçakları ile kıtalararası uçan savaş uçakları yapılıyor sanır. Yapılan maalesef 2 kişilik eğitim uçakları. O da THK gümbürtüye gitti yan yattı/battı.

11-Bahsedilen tank 10 yıla anca kullanıma girer o da girerse.

12- Uçak gemisinin bitmesi en az 20 yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1044ykp

KK cumhurbaşkanlığını çankaya köşkü'ne taşıyacakmış aksarayi da odtü'ye verecekmiş...%55 AK seçmen sana bu zevki asla yaşatmayacak KK

Orasi ilim yuvasi olmasin tek bir kisinin mali olarak devam etsin siz de zevkten dort kose olun.

• 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.