Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (1427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.560
Cevap
66
Favori
526.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14241425142614271428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spactacular

quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Mhp bence bu seçimin en kötü partisiydi. Ülkede zaten terör olayları baş göstermiş her gün şehitler veriliyor. Mhp elini taşın altına koyup koalisyona girmedi. Bu vatan için bazı şartlarından vazgeçebilirdi o da şu anlık için.

Bu mesaja artı verenler ne kafada ? Mhp akıllıca oynadı kardeş kimse hükümeti kuramak istemiyor şuan.Ak parti istisna onlar tek başına gelmek istiyor.Mhp ise nedenini sana açıklayayım buraları iyi oku dolar 3 lira oldu dev bir ekonomik kriz yaklaşıyor bu yüzden Mhp girmek istemiyor çünkü o ekonomik krizin sorumlusu akp ama suç o dönem iktidar olananın üstüne kalacak anladın ? Kimse bu akp nin yaptığı pisliklerin sonucu olan duruma girmek istemiyor.

Yok kardeş öyle değil malesef. Madem ülkeyi düşünüyordu, milliyetçiydi ülkeyi bu zor zamanlarda yalnız bırakmayıp hükümet oluşmasında yardım edecekti. Bunun dolarla ne alakası var anlamadım zaten hükümet kurulunca piyasalar normal hale gelecekti.

• MHP ne işe yarar ki.siyaset bazen elini taşın altına koyma bazen risk gerektirir.adamlar her şeye karşı.böyle siyasi parti olur mu.yaptığı tek şey ona buna akıl vermek.sıfır siyasi risk ile siyaset yaparsan halk gün gelir seni sıfırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülme komşuna gelir başına.

sıcaklar arttı diye melih başkan Angarayaa denizi tekrar getirmiş serinleyin..

AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor.. AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 23 Ağustos 2015; 15:53:20 >

• Bu adam seçimlerden önce demirtaş'ın eline sazı verip türkü çağırtıp pkk'yı türkiye'ye sempatik gösteren kime hizmet ettiği belli medya organında ki gazeteci bozuntusu değilmiydi.ama pardon sizin için ak parti karşı olsun ister pkk sempatizanı olsun farketmezdi dimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  AKP Çok Fena Düşüyor..
  • Judge Man kullanıcısına yanıt
    Helal sana. Bazen sadece düşmanlarına bakarak bir insanı sevebiliyorsun.
  • Karakoyunlar eksilemiş.
  • Ülke eyiye gidiyi dolar 3 lira , başkanlık gelse 1 dolar 1 lira olur mümin kardeşlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: temür

Saçma sapan konuşup durmayın. MHP ile hükümet kurmak istemeyen ve tek başıra iktidar olmak isteyen parti AKP idi. Madem AKP o kadar vatanseverdi MHP'nin 4 şartını( ekstra şart istek bile değil aslında)
    kabul etselerdi? Kendi çıkarları vatanın bekasından daha önemliydi AKP için. Bu yüzden terörist kankalarıyla seçim hükümeti kuruyorlar şuan.

Hayır saçma sapan bir durum yok. Akp nin vatanseverliğini savunmuyorum. Ama madem Mhp o kadar vatanseverdi gelseydi hükümete. Evet 4 şartı vardı biliyorum. Ama unutulmamalıdırki şartlar her zaman istenildiği gibi olmuyor. Benimde zoruma gidiyor seçim hükümetinde bazı kişilerin olması ama yapılacak bir şey yok
  • quote:

quote:

Saçma sapan konuşup durmayın. MHP ile hükümet kurmak istemeyen ve tek başıra iktidar olmak isteyen parti AKP idi. Madem AKP o kadar vatanseverdi MHP'nin 4 şartını( ekstra şart istek bile değil aslında)
    kabul etselerdi? Kendi çıkarları vatanın bekasından daha önemliydi AKP için. Bu yüzden terörist kankalarıyla seçim hükümeti kuruyorlar şuan.

Hayır saçma sapan bir durum yok. Akp nin vatanseverliğini savunmuyorum. Ama madem Mhp o kadar vatanseverdi gelseydi hükümete. Evet 4 şartı vardı biliyorum. Ama unutulmamalıdırki şartlar her zaman istenildiği gibi olmuyor. Benimde zoruma gidiyor seçim hükümetinde bazı kişilerin olması ama yapılacak bir şey yok

MHP nin istekleri şart bile değildi. Bir devlette olması gerekenlerdi. M<dem hırsızlık yoktu mhpnin şartlarını kabul etselerdi.bir hükümet kurulması için asgari şartlarda uzlaşılmasını gerektiğini en iyi ben bilirim çünkü genel seçimde heparın bağımsız adayına oy atmış ben burda milletin bekası için en uygun koalisyonun MHP ile olacağını gördüm. vatansever hiç bir kimse parti veya kuruluş o 4 maddeye hayır demezdi. Sonuç olarak akp ile hdp bir süredir ön sevişme yapıyorlardı şimdi asıl işe geçtiler seçim hükümetinde birleşerek.

• quote:

quote:

quote:

MHP nin istekleri şart bile değildi. Bir devlette olması gerekenlerdi. M<dem hırsızlık yoktu mhpnin şartlarını kabul etselerdi.bir hükümet kurulması için asgari şartlarda uzlaşılmasını gerektiğini en iyi ben bilirim çünkü genel seçimde heparın bağımsız adayına oy atmış ben burda milletin bekası için en uygun koalisyonun MHP ile olacağını gördüm. vatansever hiç bir kimse parti veya kuruluş o 4 maddeye hayır demezdi. Sonuç olarak akp ile hdp bir süredir ön sevişme yapıyorlardı şimdi asıl işe geçtiler seçim hükümetinde birleşerek.

Kılıçdaroğlu'nu bile zıvanadan çıkartan bir partiden bahsediyoruz.her türlü öneriye kapısını kapatan bir muhalefet partisi olabilir mi.ne dedi kılıçdaroğlu yarın halkın karşısına geçip hangi yüzle mhp oy isteyecek.

• Gerçek şu AKP asla koalisyonda yer almak istemedi hep tek başına iktidar özlemi ile yandı tutuşdu...o yaptığı güya koaslisyon görüşmelerri bile aslında hükümet kurmak amaçlı değil ülkeyi erken seçime ikna olacak bir parti ortağı bulma amacındaydı..amaçlı amaçız engeller çıkartıp,ortak hükümet kuracağı partilerin hassasiyetleri ile oynayarak aslında onlarla hükümet kurmak değil bilakis onların koalisyon hükümetine hayır demelerini canı gönülden arzu ediyordu,heleki sayın bahçeli ecevit ile koaliasyon kurmuş bir kişi neden üstelik elinde daha avantajlı bir durum varken bu hükümet ortaklığını reddetsin,heleki akp nin biz mhp nin şartlarını bile kabul ettik demeci tamamen bir iftiradır..AKP nin bu süreç zarfında ASIL AMACI MUHALEFETİN GÜYA HAYIR DEMELERİNİ SAĞLAMAK SONRADA UTANMADAN SIKILMADAN MİLLETE GİDEREK BAKIN BİZ ONLARIN HER İSTEDİKLERİNİ BİLE VERMEMİZE RAĞMEN ONLAR GENEDE HAYIR DEDİLER VE ÜLKEYİ BİLEREK ATEŞE ATTILAR söylemiylede görünüşte halkda evet yaw haklılar adamlar ülkeyi gerçekten sevmiyorlar eğer sevselerdi ülkeyi böyle bir günde zorda bırakmazlardı düşüncesini millete yerleştirip AKP nin tek başına iktidare gelmesini sağlayacak bir planın hemde ak partinin düzenlediği bu oyuna gelmeyelim kesinlikle aklı hür vicdanı hür aklı selimle kendi fikriyatımıza yakın partilere oylarımızı verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 24 Ağustos 2015; 5:01:36 >

• Konu sahibi fena dönmüş. AKP nin algı operasyonları böyle başarılı oluyor işte cahil insanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mry_82

quote:

quote:

quote:

Kılıçdaroğlu'nu bile zıvanadan çıkartan bir partiden bahsediyoruz.her türlü öneriye kapısını kapatan bir muhalefet partisi olabilir mi.ne dedi kılıçdaroğlu yarın halkın karşısına geçip hangi yüzle mhp oy isteyecek.

kılıçdaroğlu o sitemi azınlık hükümetine MHP yanaşmadı diye söyledi. MHP şimdi bir anlık iktidar için hdpninde içinde bulunduğu koalisyona evet deyip bir sonraki seçimde kemik oyu %15 i demi kaybetsin? Üstelik hdp hala terörist partisi. mecliste teröristle işbirliği yapmayan bir parti var diye seviniyor olmanız lazımdı.

• iwanthidan kullanıcısına yanıt
    hesabı çalınmış herhalde uzun ve düşünerek yazılan cümleler kurarken şimdi böyle basit cümleler kurmuş. beyinden anlaşılıyor.
  • Tüh be, çözüm süreci de ne havalı başlamıştı.

AKP Çok Fena Düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 24 Ağustos 2015; 10:15:54 >
  • AKP seçmeninin bir kısmı oyunu kendi iradesiyle vermiyor. Örnek vereyim benim anne tarafından bazı akrabalarım bir cemaatin üyesi(Gülen değil) Her zaman kendi iradeleriyle değil cemaatten gelen talimatlarla oylarını verdiler, bırakın oy vermeyi çocuklarına koyacakları isim bile Amerikadaki hocalarına soruluyor. AKP yokken boş atıyorlardı sonra parti kuruldu cemaatten talimatlar gelmeye başladı. Hem ekonomiden veya siyasetten ülke durumundan şikayet ediyorlar ama kendi iradeleri ile oy kullanmıyorlar. Siyaset bilimi okuyup master yapmış biri olarak onlarla nedense düzgün siyaset konuşamıyorum bile, fikirlerim bile ciddiye alınmıyor, eleştirdiğiniz şikayet ettiğiniz konuyu sizin oy verdiğiniz parti yaptı yaptı diyorum, oralı bile olmuyorlar. Yani uzun lafın kısası AKP'nin oylarının çok da düşeceğini sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mry_82

quote:

quote:

quote:

kılıçdaroğlu o sitemi azınlık hükümetine MHP yanaşmadı diye söyledi. MHP şimdi bir anlık iktidar için hdpninde içinde bulunduğu koalisyona evet deyip bir sonraki seçimde kemik oyu %15 i demi kaybetsin? Üstelik hdp hala terörist partisi. mecliste teröristle işbirliği yapmayan bir parti var diye seviniyor olmanız lazımdı.

Mhp'nin önüne hdp'siz bir çok seçenek kondu.hepsine kapıları kapadı.çözümsüzlüğün adresi oldu.erken seçimde görürsünüz bu tavrına karşı millet cezayı keser affetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

Recep Tayyip Erdoğan aynı Davosta yaptığı gibi tek kişilik tiyatro oyununu oynuyor....Herşey istediği gibi gidiyor gelen şehit haberlerinin AKP ye yaraması için çözüm sürecini bu halkın unutması gerek...AKP li vatandaşlar suçu MHP ye atmayın burada boşa salvolar yapmayın MHP sizinle koalisyon yapsaydı günahlarnıza ortak edecektiniz.MHP nin koalisyon şartları neydi neden kabul edilmedi bunu Davutoğlu yada AKP değil bizzat Erdoğan kabul etmedi biliyorsunuz ki Cumhurbaşkanı (Cumhurbaşkanı diyorum çünkü bizi temsil etmiyor ) ne derse AKP onu yapar bunu sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bilir.Velhasıl şuan oynanan oyun büyük ve inanıyorum ki Erdoğan koltuk için başkanlık için yapmayacağı şey yoktur.Ülkeyi ateşe bile atar....Boşuna 400 milletvekili verin bu iş sessiz sdasız bitsin demiyordu.Benim akıllı halkım bu cümle ve sonraki olanlardan AKP sorumludur MHP dik duruşunu göstermiş ve doğru olanı yapmıştır.Bunu göremiyorsanız ve hala AKP diyorsanızkusura bakmayın ama cahil bile olamazsınız

Yahu geçen yazmıştım gene yazayım.siyaset bazen elini taşın altına koyma bazen risk gerektirir.adamlar her şeye karşı.böyle siyasi parti olur mu.yaptığı tek şey ona buna akıl vermek.sıfır siyasi risk ile siyaset yaparsan halk gün gelir seni sıfırlar.hani matematik 0 etkisiz elemandır ya meclisin etkisiz elamanı mhp şu an için.

• 
Sayfa: önceki 14241425142614271428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.