Şimdi Ara

akordeon mikrofon sistemi yardım!!(akordion,akordiyon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler .Benim bir sorum olacaktı ben akordeon kullanıyorum ve sahnede mikrofon sıkıntısı yaşıyorum özellikle hareketli bass kısmında…bende düşündümki aleti kendim mikrofonlayım. condenser kapsullerden tiz kısmındaki kapagın altına koyacagım. bas kutusunun içinede koyacagım. vs… her neyse sistem aşagı yukarı bu fakat kullanacagım kapsüller çok önemli bu konuda kararsız kaldım. 2 çeşit kapsulunu buldum bu kapsullerden hangisi kullansam iyi olur?kafama (omni) yatıyor ama sahnede geri besleme,ötme yaparmı bilmiyorum. cardioid olanı bulmak sıkıntılı.Yani omni condenser mikrofonların sahne performansı nasıl ? monitörlerde problem yaratırmı yakın oldugum zaman? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akordionist -- 12 Kasım 2012; 2:22:46 >

• Hiç uğraşma bence... iki tane AKG C516 alırsın biri Solo diğeri Basslar için Bir tane AKG B 19L alırsın Ordan sesleri istedigin gibi yukseltıp alcaltırsın ;)
  • Üstadım çok doğru söylüyorsun en temizi bu zaten..ama birincisi bu mikrofonları alacak kadar param olsa öncelikle üstüne biraz daha kor supita akordeon alırım ;) ikincisi bahsettiğim sistem yurt dışında çok kullanılan bir sistem, sahnede aleti ses sistemine bağlarken hiçbirşey yapmana gerek yok gitar gibi tek jackla işi hallediyorsun.ayrıca sağdaki kapağın üzerine potanslar koyarak bass ve klavye volume dengesini ve ekolayzer ayarlarını kendin yapabiliyorsun... Ben sistemin Elektronik kısmını çözdüm ve şema şeklinde çizdim.Fakat mikrofon kapsullerinde kararsız kalmıştım onuda öğrendim ve ucuz aynı zamanda verimli birşey yapacağım fakat şu an hiç vaktim yok yazın girişeceğim bu işe..İlginiz için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.