www.gitarakor.com www.gitaristan.com(classic gitar tablarıda var bach falan) www.akorlar.com Ayrıca Powertab diye bir program varwww.powertabs.net ten indirebileceğin ptb uzantılı dosyaları ve mid uzantılı dosyaları notalarıyla tablarıyla sesleriyle varsa lyrics leriyle birlikte açabilirsiniz.çok kullanışlı free bir program.gitaristan sitesinde tablar bölümünde bu program var sanırım..
BEYLER BI Amator olarak soruyorum: bunun acıklamasını yaparmsınız yane su E,B,D,A,0,7 nedır?
EBGDAE gitarın en ince telinden en kalınına doğru sıralı harfleri(yani en üstteki E çizgisi en ince tel oluyo).teller üzerindeki numaralar basılacak olan perde numaralarıdır.0 ise hicbir perdeye basılmayacağıını gösterir.bir yerde 7 0 diye gösteriyo bu en alt telin(E) 7. perdesiyle en üst telin(E) aynı anda çalınması demek..soldan başlayarak sırayla gösterilen tellere basıyorsun işte..bu tablar nothing else matters'ın sanırım. bence bu konularda fazla bilgin yoksa daha basitleriyle başla derim..
yaklaşık 3500 taneee yerli parça var. ankaradayım. ıcq :143878009
bu arada merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. cocukluğumdan beri müzikle ilgileniyorum 5 senedir akustik gitar çalıyorum ama bıraktım .:))))) şu anda elektro çalıyorum. doğru yolu bulduğuma eminim :) buradaki arkadaşlarımla bildiklerimi paylaşmak yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum. bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler herkese kocaman bir MERHABA
swissair ya hoja bende bı electoro alcam daha once classıc vardı bana gıtarlarla ilgili temel neler bilmem gerektıgını acıklarmısn veya ıcq ımzada yazıo gel konuşalım oke:))simdiden saol
scan edilmiş diyince tam olarak ne demek istiosunuz yani?
kağıttan scannerla taranmış hali işte..
damla her zaman beklerim. formuma yazmışssın bu arada teşekkür ederim. ama gerçekten var yalan yok 3 senede biriktirdim ve hala devam ediyorum ama eskisi kadar değil. b çoğu arkadaşlarda kaldı 1000 taneden fazla da dağıttım kopyası gelmedi geri oyle gitti. bi aralar çok ilgilenmiştim ama artık gerek kalmadı :)
eğer ankarada olan arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olabilirim. ıcq yu yukarıda yazmıştım tekrar vereyim 143878009 şimdiden tşkler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme