Şimdi Ara

akor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinizde hangi parçaların(türkçe-yabancı) akorları varrr???? bana yazar mısınız?

• sen Bayaa bi müziğe merak sarmışSın anLaşıLan:)
  • yıllardırrrr.... eğer isterseniz bende de birkaç akor mewcut.(takas hesaaaabı..)
  • bende dolu elektro gitar tab'ı var..lazım olursa!
  • elektro gitar da olur. da, bi liste yapıp yazsan nasıl olur. mesela bendekiler:
    Duman-herşeyi yak
    Düş sokağı-sevdan bir ateş
    F.D.-dipteyim sondayım
    Haluk Levent-deli gönlüm
    Haluk Laevent-ela gözlü
    Kargo-renkerin içinde
    Kenan Doğulu-kurşun adres sormazki
    Levent Yüksel-med-cezir
    Metallica-unforgiven
    Sertab Erener-yanarım
    Sezen Aksu-İstanbul Olalı
    Sezen Aksu-Kaybolan yıllar
    Tarkan-kış güneşi
    Teoman-İstanbul da sonbahar
    Teoman-kardelen
    Teoman-kupa kızı sinek valesi
    bunlar sadece akor için. tabları da daha soora yazacam.....
  • bendekiler sırf yabancı..iron maiaden,metallica,megadeth,scorpions,gunsnroses....vs.vs.vs
  • hangi parçaları ama???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    notaları ezberleyemiyorum
    4 yıl önce açıldı
    bas gitar çalmak
    14 yıl önce açıldı
    Mızıka Notaları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by odut</i>
    <br />bendekiler sırf yabancı..iron maiaden,metallica,megadeth,scorpions,gunsnroses....vs.vs.vs
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Iron Maiden'la megadeth'in scan edilmiş tabları mı var yoksa notepadde yazılmış tabları mı? Eğer scan edilmiş tablar ise senden nası alabiliriz veya nerden bulabilriz? ben bi ara megadeth'in scan edilmş tablarını aradım baya ama bulamadım ne yazı ki..
  • yok notepad şeklinde.şarkıları yazmıyacağım kusura bakma bayağı var çünkü
  • yahu bunlar sayılı değilki böyle internette zaten binlercesi dolu lazım olanı girip saniyesinde buluyosun.

elektro çalan warsa ve taba ihtiyacı warsa guitarpro programını kullansın derim.www.guitar-pro.com dan indirebilirsiniz.

www.mysongbook.com danda istediğiniz şarkının guitarpro dosyasını indirebiliosunuz.arşivi baya geniş.zaten orda tipler war forumda adamlar diyo ne parça varsa isim verin çıkaralım tabını.daha aradığım bulamadığım tab olmadı.bi tek anathema nınkileri bulamadım hiçbiyerde.

way be başka gitaristler de warmış burda :)
  • yanlız bi sorun war internetten akor tab falan bulurken en doğrusunu bulmak için baya bi dosya indirip tek tek incelemek gerekiyo :) farklı farklı onlarca war yarısı sallama
  • evet doğru söylüyosun.adam farklı perdeden girdiği gibi bi de yanlış çıkartıyo komik oluyo haliyle..ben hep tabcrawler'dan çekiyodum.
  • akor ve tablar için arama motorlarından yararlanılabilir. tabi oradakilerin hepsi dooru değil. ama zaten önüne gelince anlarsın hangisinin yanlış hangisinin doğru olduğunu (kulağin varsa) :)
  • Walla notepad olanlardan şimdye kadar %100 uyanıyla karşılaşmadım uzun bi süredir de bakmıyorum.En iyi tabları scan edilmiş halde oluyo ama onları da internetten bulmak zor, bi tek Metallica'nin scan edilmiş tablarını bulmuştum, Dream Theater'da vardı ama kaldırmışlar, yararlanmak isteyen olursa;

http://playmet.adamek.sk/metallica.html
  • ben sana dj akorlari vereyim
  • yada googleden arayabilirsin:)
  • en babası kendin çıkarmak.kastırır biraz ama yapabilirsen mükemmel.
  • dj akorları mı?
  • arat google da ne istiyosan kolayca ulaşacağına eminim...
  • ama tüm parçalar yok. araştırmadan sormam zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.