Şimdi Ara

aknelerimi bi türlü geçiremedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, forumda beni bilen bilir, bi kaç ay önce tipim nasıl ssli konusu falan açmıştım orada görmüşsünüzdür yüzümü. her neyse konuya geçeyim;

ben yaklaşık 1 seneye yakın akne problemi çekiyorum. bi artıyor bi azalıyor. ilk başta cildiye ye gittim ve doktor "yüzünü sıkmışsın ondan olmuş, geçer o" diyip beni yolladı direk. bi tane ne oldugu bilinmeyen bi krem yazdı. hiç bi halta yaramadı. sonra ben kendi tedavimle azaltmaya başladım. yüz yıkama köpükleri, temizleme mendilleri ve çay ağacı yağı gibi ürünler kullanıp, yüzümü temizliyordum + enginar ekstraktlı su içiyorum. karaciğerleri dengeliyormuş. geçenlerde dahiliyeye gittim ve tahlil yaptırdık. kolesterol düşük diğerleri normal çıktı. ultrason çekelim dedi. çektik ve onlarda hiç bi sıkıntı çıkmadı hepside normal değerlerinde diyordu. içten gelmiyorsa o zaman nereden geliyor bu sivilceler? pazartesiye tekrar cildiye randevu aldım fakat başka bi doktordan özellikle kadından aldım. bilmem ama kadın doktorlar bana karşı daha çok ilgileniyorlar gibime geliyor. benim ne yapmam gerekir. roaccutane falan yazarsa kullanmalı mıyım? hiç böyle durum geçirenler oldu mu? beni bi aydınlatırlarsa sevinirim.

• Az asıl çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forever DH kullanıcısına yanıt
    ben o işlerle meşgul değilim hocam. ayda max 2-3 kere yaparım.
  • Benim de var sivilce sorunum yaş 25 oldu genellikle alnımda çok çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay ağacı özü var sürüyorum geçiyor ama istersen doktıra da gidebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eşek sütü sabunu kullanıyorum ben gerçekten işe yaradı denedin mi hiç ?
  • yaş kaç ?
    benim 14 ten 18 e kadar hiç bir şekilde geçmedi.
    18 den sonra kendi kendine geçti artık pek çıkmıyor çıksa bile kayboluyor kısa sürede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsdd
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendim için söyleyeyim, az uyumak(ortalama 6 maks 7 saat) ve abur cubur tüketmemek bende sivilce falan bırakmıyor. ama çok uyumak (8-9 saat) veya abur cubur yiyince 1-2 güne kalmadan 3-4 tane çıkıyor bir şeyler. ekstra olarak spor yapmak da biraz etkiliyor iyi yönde ama ahım şahım değil.

edit: bir de çıkan sivilceleri sıkıyorum. uçları sarı olduğunda sıkma zamanı gelmiş demektir onun dışında ellemem. ucu sarı olduğunda sıkacaksın içindeki sarı şey çıkacak iyice, kan çıkmaya başladığında temizleyip bırakacaksın bu kadar. kısa zaman sonra da kendisi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 11 Ocak 2020; 16:33:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.