Şimdi Ara

akn ye karşı toplu iptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar burda bi çok çözüm yolları denendi yazılımsal olarak gördüğüm kadarı ile adam akıllı kesin ve kararlı bi çözüm bulunabilmiş deil.kaldı ki çözüm yolu bulunsa bile böle bi forumda açıklandıgında ona karşı önlem alınacağına eminim o yüzden benim düşüncem hep beraber üyelik iptaline gidelim
    bu konuda bi işletmeci olarak her zaman internete ihtiyacı olan biri olsamda tepki olarak bu arara uymaya hazırım bu konuda benimle aynı görüşte olan varsa bence bi başlangıç bi miat olsun oz aman bence ülke genelinde iptaller sözkonusu olursa bişeyler değişebilir

• ben pazartesi edeceğim zaten ama çok kişi rağbet gösterir mi bilemiyorum. Genelde bu tarz organizasyonlar tırt çıkıyor.
  • ay sonu telefon internet iptal.daha fazla akk ile uğraşamam dosya indirmek artık azap oldu.
  • Bu ayın 4 ünde iptal edp biri adsle geçtim 80 liraya 8 mb akksiz kullanıyorum
  • Bende öyle diyordum bu akk yüzünde ama sonra şunu anladım başka seçenegim yok ya daha fazla para ödiyecegim yada ttnetde kalıcam başka çarem yok eminim çok kişi benim gibidir başka seçenek olsa 1 dk düşünmem
  • İptal edip ne halt yiyeceğiz, internetsiz kalacağız durduk yere hiçbirşey olacağıda yok, bırakın bence bu toplu isyan aksiyonlarını ttnetin umrunda olmaz 100 abone kapatır 200 abone yapar günde.
  • Kardes bizim millet koyun dur..
    Ben akk nin ilk iygulandigi ay yirtindim sadece forumdakiler kapatsa 2ay fazla degil bize bakarak baska yerlerdende kapatan olucaktir

hatta dedimki her ilce den bir kisi organizator olsun
    orn:zeytinburnu toplu kapatma gunu 01,01,2011 gibi kimse cevap bile yazmadi

burdaki bilgili insanlar bile kapatsakmi kapatmasakmi diye dusunuyor
    insallah ttnet daha beter eder hepinizi cok ciddiyim bakalim daha nekadar geciricekler yani senin anlicagin her toplum hak ettigi gibi yonetilir bize mustehaktir

ben kapattirdim 3g kullaniyorum
    bizim toplumdan bi b.k olmaz toplanma gunu bile yapsalar 1000 kisi gelicem der 10 kisi gelir

Emin olun bu tarifeler bu yalan reklamlar yurt disinda olsaydi kimse kullanmazdi ve o sirket musteri pesinde kopek gibi kosardi
    fransada da bu kelime oyununu yaptilar limitsiz deyip kota falan koymuslar bir vatandas fransadaki telekom u mahkemeye veriyor
    ve mahkemeden soyle bir karar cikiyor
    ya limitsiz tarifesi olucak yada limitli akk li tarifeler olucak

yani kisacasi limitsiz diye millleti kandiramiyorsun yurt disinda
    ve oranin mahkemeleri bagimsiz satilik degil benim ulkemde 1 yada 2 mahkwme haric topu satilik
    Btk.ya sikayet yazdim sonuc yok donmediler bile
    bimer e yazdim umurlarinda olmadi
    internet arastirma komisyonundaki 14 millet vekiline yazdim kimse donmedi
    cumhur baskanligina bile yazdim
    kimse sallamigor yani
    ama sunu anladim bu ulkede yasanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 16 Haziran 2012; 23:59:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulunduğum bölgede fiber yok, sadece turk telekom altyapısını kullanan sağlayıcılar var yine ttnete para kazandırmış olacağım.
  • Herkes, kacak adsl kullananı şikayet etsin, buraya imzamı atıyorum !

3 ayda ne adil kullanım kalır nede bu fiyatlar, İnternet ucuzlar.

7 milyon normal abone, 3 milyon kacak adsl paylaşımı !

Bu işin başka çözümü yok malesef.

Forumda vardı Adam açık açık ben 6 kişiye İnternet satıyorum diye, daha ötesi varmı bu işin ?

Sen adil kullanım sıkıntısı çekiyorsun, kacak paylaşım yapan en pahalı paketi kullanıyor, birde bu işten para kazanıyor, kacak adsl kullandığı yetmiyor, cebinede para kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Herkes, kacak adsl kullananı şikayet etsin, buraya imzamı atıyorum !

Forumda vardı Adam açık açık ben 6 kişiye İnternet satıyorum diye, daha ötesi varmı bu işin ?

Sen adil kullanım sıkıntısı çekiyorsun, kacak paylaşım yapan en pahalı paketi kullanıyor, birde bu işten para kazanıyor, kacak adsl kullandığı yetmiyor, cebinede para kalıyor.

sen ttnet'in sözcüsümüsün ?

Banane kardeşim kaçak kulanan varsa bunun cezasını ben niye çekiyorum. Gitsin yakalasın ttnet

Ayrıca kimse internetini iptal ettirmesin, Her hafta gidip telekom binası önünde (adil kota istiyoruz tişörtleri giyerek) sessizce modem yakma prorestosu düzenlenebilir ... Böyle bir girişimi medyada görür , Sonuc alma şansı çok yüksek

Internetinizi iptal ettirirseniz kimsenin haberi bile olmaz , ve sonuç almanız çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wd10earx -- 17 Haziran 2012; 1:39:46 >

• quote:

Birkere 3 milyon kaçağı kim demişse sallamış.O herhalde her evde 1 den çok cihaz kullananı kaçak saymış.Yani sen aynı evde kardeşinle ayrı 2 bilgisayar kullanıyorsun diye kaçak sayılırsan ancak öyle 3 milyon çıkar.

Ayrıca tüm kaçak kullananlar bıraksa yine akk kalkmaz, akk yüksek hızlar çıktıktan sonra ortaya çıkan birşey haliyle devam eder.ttnetin niyeti iyi olsa akk koyar ama kotayı biraz daha fazla verebilirdi.Olay tamamen kendi maddi çıkarları.Kısacası savunulacak bir yanı yok ttnetin, o övünerek ben ortak kullanıyorum diyen arkadaş nekadar yanlışsa ttnet ondan 10 kat daha yanlış durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• (Burada aylarca yazışsanızda sonuç almanız kısa vadede çok zor )

Tamam güçlü bir tepki geliyor gelmesine ama medyaya çok fazla yansımıyor olay

İstanbul - Ankara - İzmir telekom binaları önünde aynı gün EŞ ZAMANLI modem yakma vs gibi bir protesto düzenlense, Adil Kota istiyoruz tişörtleri giyilse

BAK BAKALIM SESSİZ KALABİLİYORLARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wd10earx -- 17 Haziran 2012; 2:20:03 >
  • Hergun ben onlari ariyorum onlar beni ariyor. 1 MBit hizi saglayamiyoruz. Kac gundur !Mbit in 10 da 1 i olan 0,10MBit le cebellesip duruyoruz. Sinir oldugumuzda cabasi.
    En iyisi gazeyeleri arayip haber yapmalarini saglamak olabilir. Bu sayede siyasilerde gorur belki.
    Yoksa Musteri Hizmetleri mala baglamis ne soylesen tinlamiyorlar. Modemi resetliyorlar, simdi bak diyorlar. Aaaa biraz yukselmis, 5 dakika sonra gene 0,10 Mbit surunmeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wd10earx

quote:

Banane kardeşim kaçak kulanan varsa bunun cezasını ben niye çekiyorum. Gitsin yakalasın ttnet

Ayrıca kimse internetini iptal ettirmesin, Her hafta gidip telekom binası önünde (adil kota istiyoruz tişörtleri giyerek) sessizce modem yakma prorestosu düzenlenebilir ... Böyle bir girişimi medyada görür , Sonuc alma şansı çok yüksek

Internetinizi iptal ettirirseniz kimsenin haberi bile olmaz , ve sonuç almanız çok zor

Evet kacak kullananın cezasını sen çekiyorsun hala anlayamadınmı?

Sen burda istediğin kadar yaz, tepki göster, şikayet et, hiç birşey olmaz.

Kacak adsl kullanıcıları şuan, milyonlarca İnsanı açıkca sömürüyorlar.

Adil kota yaptılar belki önlem olur diye tam tersi oldu bu seferde en yüksek paketi aldılar, sorunlar ortada her geçen gün İnternet problemleri artıyor artmyada devam edecek.

İnterneti diyelimki herkes iptal etti, Ttnetten ayrıldı, firmada küçüldü yada hisselerini devrettiler.

Düzelecekmi sanıyorsunuz ?

Düzelmesini bırakın, çok daha kötü olacak, örnek smile yada uydunete geçtiniz, peşinizde aç kurt sürüsü gibi kacak adasl sömürücüleride gelecek.

1 seneye kalmadan yeni firmada aynen TTnetin yapığı uygulmaları gerçekleşterecek.

Öyle bir Ülkeyiz ki inanılmaz sorumsuzuz, Nasrettin Hoca fıkrasının gerçek örneği olduk, Hırsızın hiçmi suçu yok, fıkrası gerçek oldu.

Kacak adsl kullanıcıları Adam olmadıkça, sorun her geçen gün büyüyerek devam edecek.

Kabul edin yada etmeyin, sizler burda bağırırken, bana ne derken, kacak adsl kullanan en hızlı bedava İnternetle keyif yapacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wd10earx

quote:

Adil kota yaptılar belki önlem olur diye tam tersi oldu bu seferde en yüksek paketi aldılar, sorunlar ortada her geçen gün İnternet problemleri artıyor artmyada devam edecek.

İnterneti diyelimki herkes iptal etti, Ttnetten ayrıldı, firmada küçüldü yada hisselerini devrettiler.

Düzelmesini bırakın, çok daha kötü olacak, örnek smile yada uydunete geçtiniz, peşinizde aç kurt sürüsü gibi kacak adasl sömürücüleride gelecek.

1 seneye kalmadan yeni firmada aynen TTnetin yapığı uygulmaları gerçekleşterecek.

Öyle bir Ülkeyiz ki inanılmaz sorumsuzuz, Nasrettin Hoca fıkrasının gerçek örneği olduk, Hırsızın hiçmi suçu yok, fıkrası gerçek oldu.

Kacak adsl kullanıcıları Adam olmadıkça, sorun her geçen gün büyüyerek devam edecek.

Kabul edin yada etmeyin, sizler burda bağırırken, bana ne derken, kacak adsl kullanan en hızlı bedava İnternetle keyif yapacak.

Alıntıları Göster
    quote:

Kaçak kullanımı onaylamıyorum yanlış anlaşılmasın ama , kaçak kulanan adamın hiçbir zararı yokki ... Bir aboneye 8 mb tahsis edilmiş diyelim. Bu adam bu bağlantıyı 4 kişiyle kullanırsa her birine 2mb düşer .. Yani olan kendilerine olur

Burada ISS'nin bir tek dezavantajı var , Yeni abone sayısı azalabilir. İyide zaten elinde olan abonelerden yeteri derecede kar ediyorsun , Yeni abone alsan nolur almasan nolur ?

NOT:
    Sadece örnek vermek açısından bu şekilde yazedım, kaçağı tasvip etmiyorum. Herkes parasını verip kullanmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wd10earx -- 17 Haziran 2012; 4:04:33 >

• ya andy1 kardesım yazmıyım dıyorum zorla yazdırıyorsun

senın anlamadıgın bu ınternet paylasmayı pahalılıktan yapıyor ınsanlar.... bunu neden kabullenmek ıstemıyorsun da... halen o serefsız sırketı savunuyorsun

her etkı bir tepkıye yol acar bilirmısın.....

sen AB nın fiyat standartını ver hızını ver ınsanları memnun et bakalım ınternet paylasımı dıye bısey olucakmı?????

ama sen AB nin standart ının %20 sını bile veremıyorsun ama fiyatın ab standartının 3 katı.. boylece insanlar napıyor harcamalarını en asgarıye ındırıyor

ben ım anlamadıgım ingilterede fiyatlarına baktım 20mb hiz 100gb kota 10 euro yanı 23tl

bize yakın olan bulgarıstan ve romanya fiyatlara bak aklın gıder kendı kendıne dersın kı

ya arkadas bu hızlar bufıyatlar bu ulkelerde bukadar cuzı ıse

bzim turkıyeye gelene kadar ne oluyorda bu hız 20katı assagı ınıp fiyat 3 katı pahalanıyor bunu kendıne bı sor

arkadaslar hepınıze tavsıyemdır 16mbit sinirsiz ı alın ve 4 kısı paylasın

boylelıkle sunu anlıcaklar bız kalıtesız hızmet dusuk hız ve AB standartının 3 katı fiyat polıtıkası uyguladık yanı mılletı somurduk

vergı kacırdık devletı zarara ugrattık (devlet bizim arkamızda oldugu halde)

insanlara agır geldı fıyatlar .....kullanıcılarda ınternet ını paylastı yanı (etki=tepkı)

ama bizim mıllet koyun gıbıdır her zaman soylerım bizim ınsanımız kadar tamah kar saf ve temız ınsan yoktur bosver ugrasmayalım 5 kurus fazla verelım der buda en buyuk cahıllıktır........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 17 Haziran 2012; 12:43:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

ya andy1 kardesım yazmıyım dıyorum zorla yazdırıyorsun

senın anlamadıgın bu ınternet paylasmayı pahalılıktan yapıyor ınsanlar.... bunu neden kabullenmek ıstemıyorsun da... halen o serefsız sırketı savunuyorsun

her etkı bir tepkıye yol acar bilirmısın.....

sen AB nın fiyat standartını ver hızını ver ınsanları memnun et bakalım ınternet paylasımı dıye bısey olucakmı?????

ama sen AB nin standart ının %20 sını bile veremıyorsun ama fiyatın ab standartının 3 katı.. boylece insanlar napıyor harcamalarını en asgarıye ındırıyor

ben ım anlamadıgım ingilterede fiyatlarına baktım 20mb hiz 100gb kota 10 euro yanı 23tl

bize yakın olan bulgarıstan ve romanya fiyatlara bak aklın gıder kendı kendıne dersın kı

ya arkadas bu hızlar bufıyatlar bu ulkelerde bukadar cuzı ıse

bzim turkıyeye gelene kadar ne oluyorda bu hız 20katı assagı ınıp fiyat 3 katı pahalanıyor bunu kendıne bı sor

arkadaslar hepınıze tavsıyemdır 16mbit sinirsiz ı alın ve 4 kısı paylasın

boylelıkle sunu anlıcaklar bız kalıtesız hızmet dusuk hız ve AB standartının 3 katı fiyat polıtıkası uyguladık yanı mılletı somurduk

vergı kacırdık devletı zarara ugrattık (devlet bizim arkamızda oldugu halde)

insanlara agır geldı fıyatlar .....kullanıcılarda ınternet ını paylastı yanı (etki=tepkı)

ama bizim mıllet koyun gıbıdır her zaman soylerım bizim ınsanımız kadar tamah kar saf ve temız ınsan yoktur bosver ugrasmayalım 5 kurus fazla verelım der buda en buyuk cahıllıktır........

Dediklerini çoğuna katılmamla beraber şunu söyliyim demişsinki fiyatlar pahalı sen fiyatları aşşağıya çek hızları yükselt kimse ortak paylaşmaz ben buna katılmıyorum. Çünkü bizim türk halkı çok saçma sapan bi halktır karaktersiz bi milletiz. Kimse kusura bakmasın sen istersen 8 mb i 30 lira yap 16 mbi 50 lira yap adamlar 5 lira daha az vermek için bile 16 yı alır iki kişi bölüşür

• Çünkü bizim türk halkı çok saçma sapan bi halktır karaktersiz bi milletiz

bu yazdıgıına katılıyorum
  • sen ne saçmalıyosun kardeşim.işim gücüm yok bide kaçak adsl kullananları tespit edicem ttnet bana böyle geçirirken öylemi ? dahda teşvik ederim gitsin ttnet kendi halletsin.
    iyi yapıyolar dahada kaçak adsl nin artması umuduyla.
  • quote:

Arkadaşım sende kaçak adsl kaçak adsl ttnete müstehaktır bu fiyattan satarsa herkes kullanır bende bulsma paylaşacak kişi bende kullanırım.Nedir senin dersin anlayamadım ttnetin elemanı falanmısın bi ay ttnete düz giriyon bi ay savunuyon maaşını aldınmı adem oğlu badem bıyıklılardan?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.