Şimdi Ara

Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kitabı yeni aldım daha okuymaya başlamadım okuyanlarınız varsa yorumlarınızı alabilirim.
     Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon

• konu 1 üstte bunu silinsin de oraya bekleriz ince eleyen arkadaşlardan beğenmeyen olmuş ama bana göre iyi gidiyor ben akşam okumaya başlayıp uyuyakalan sabah kalkıp okuyunca yine uyuyakalan biriyim beni bile bağladı 135 deyim
  • Bir ben miyim bu kitabı beğenmeyen ya? Felaket sıkıcıydı. Öyle böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Şuga -- 11 Aralık 2011; 23:00:42 >
  • 232. sayfadayım. Kendini tekrarlayan yerleri var ve hızlı ilerlemiyor gibi geldi bana. Sanırım almadan önce okuduğum yorumlardan beklentim çok yükseldi. İlerleyen sayfalarda bu sıradanlık ne olur bilmiyorum. Yinede okumaya değer.
  • Kitabı aldım fakat bi türlü başlayamadım neden bilemiyorum.. Güzel yorumlar almış okumak lazım mutlaka.
  • Fena kitap değil.Okunabilir.
  • Son 20 sayfam ,benim hoşuma gitti sürükleyiciydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konusu ne bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

konusu ne bunun

bir adama gelen mektup aklından bir sayı tutmasını istiyor tutunca küçük zarftan o sayı cıkıyor ve birbirini takip eden esrarengiz mesajlar , polisiyeli katilli bir kitap sorun bende midir bilmem cok akıcı bulmadım okuma yeteneği iyi olan arkadaslara sorun olmaz
  • Bana sanki
    YAZAR çok uzattığını düşünüp hızlıca bitirmesi gerektiğini düşünerek, sonlarda çok acele yazarak sonlandırmış gibi geldi
  • Gereksiz ayrıntı verilmiş ve konuyla bağlanamamış bir çok konu var, biraz kısa tutulsaydı kitap daha güzel olabilirdi, ama ben beğendim okunmaya değer yazarın bazı kusurlarını görmemek gerek ilk kitabı için oldukça başarılı bir performans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiegel

Bana sanki
    YAZAR çok uzattığını düşünüp hızlıca bitirmesi gerektiğini düşünerek, sonlarda çok acele yazarak sonlandırmış gibi geldi

300 deyim çok konuyu sapıtmış arada asıl konuya dönmese okunmazdı ama bir film falan çekilse bu senaryoya muazzam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

quote:

Orijinalden alıntı: spiegel

Bana sanki

300 deyim çok konuyu sapıtmış arada asıl konuya dönmese okunmazdı ama bir film falan çekilse bu senaryoya muazzam olur

Katılıyorum. güzel bir sinema filmi olurdu...
  • Kitap şu an yanımda bugün yarın başlar-bitiririm ben de.
  • hatırlamışken son 70 kaldı okuyayım bari şimdi
  • 130 sayfasını okudum da çok sıkıcı çok ağır ilerliyor, hiç de devam edesim gelmiyor açıkçası. Çok gereksiz ayrıntılarlar dolu betimlemlerden nefret eder oldum. Devam etsem mi yoksa bıraksam mı bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

130 sayfasını okudum da çok sıkıcı çok ağır ilerliyor, hiç de devam edesim gelmiyor açıkçası. Çok gereksiz ayrıntılarlar dolu betimlemlerden nefret eder oldum. Devam etsem mi yoksa bıraksam mı bilemedim.

İlerlerde olaylar dahada hızlanacak.Gereksiz betimlemeler var ama kitabın genelinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

130 sayfasını okudum da çok sıkıcı çok ağır ilerliyor, hiç de devam edesim gelmiyor açıkçası. Çok gereksiz ayrıntılarlar dolu betimlemlerden nefret eder oldum. Devam etsem mi yoksa bıraksam mı bilemedim.

İlerlerde olaylar dahada hızlanacak.Gereksiz betimlemeler var ama kitabın genelinde.

Bilemiyorum. Bi Olasılıksız bi Dijital Kale değil sürükleyicilik konusunda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

Bilemiyorum. Bi Olasılıksız bi Dijital Kale değil sürükleyicilik konusunda.

pek kitap okuyan biri değilim ama dikkat çekici olması lazım ben zor olsa da bitirdim bunu ama suan elimde aclık oyunları var bir başlayamadım daha güzel diyorlar ama dikkatimi çekmedi aklından bir sayı tut gibi

• şahsi görüşüm kitabın reklam sayesinde bu kadar popüler olduğu yönünde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.