Şimdi Ara

Aklımızdan Gitmeyen Film Replikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
15
Favori
22.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana sorarsanız Türk sinemasının en iyi filmlerinden biridir.Bu sahnede neresinden bakılırsa bakılsın usta işidir.Oyunculuklar,kelimelerin titizce seçimi,o hüzünlü atmosfer ve cümlelerin birbiriyle olan ahengi hepsi mükemmele yakın.Ve videonun sonuna doğru iki çift laf çıkıyor Haluk Bilginer'in ağzından.Ben yavaş yavaş tükeniyorum.Bu kadar mı güze olur bir sahne be kardeşim?

• güncel
  • Bu kafasız Orkların kuru gürültüsü değil. Bunlar Uruk-Hai. Zırhları kalın, kalkanlarıysa geniş. -Gimli
  • "Dünya'yı seyrederken öğrendiğim bir şey varsa insanların göründüğü gibi olmadıkları." Stardust
  • -neden ilk önce arka tarafa baktın?
    + Bayan,Nasıl çıkılcağını bilmediğim biryere asla girmem.

Ronin(1998)
  • -ben bu oyunu bozarım arkadaş
    -ona reddedemiyeceği bi teklif yapıcam
    bi de scarface de yazan'the world is yours'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guguk Kuşu - Jack Nicholsun (1975)

Baş Hemşire ile usta oyuncu arasında geçen diyalog.

Lütfen müziğin sesini kısar mısınız.. diye devam ediyor.

dk : 27 : 15
    http://www.izlebizle.net/guguk-kusu-turkce-dublaj-izle.html

tabi altyazı tavsiye ederim :)
  • Ölü Ozanlar Derneğinde ki meşhur söz : Carpe Diem
  • " Şizofreninin en kötü tarafı gerçekle gerçek dışını ayıramamaktır. Bir düşünün,
    tanıdığınız insanlar ve yerlerin, sizin için en önemli anların, ortadan kaybolmadığını,
    aslında ölmediğini ama zaten hiçbir zaman var olmadığını öğreniyorsunuz,
    bu nasıl bir cehennem olurdu? "
    A Beatiful Mind
  • Kısa ve öz :) Pek çok laf kadar şiirsel gelmez belki ama seyirciyi heyecanlandırır, coşku yaratır, fanatizm duygularını hortlatır

"We have to go back Kate" LOST
    "Başıma gelen en kötü şeysin" Marla Singer, Fight Club
    "You talking to me?" Taksi Şoförü
    "Yo, Adrian!" Rocky
    "My precious" Gollum
    "I feel the need... need for speed" Top Gun
    "Carpe diem" Ölü Ozanlar Derneği

Ve tabii ki Terminatör replikleri:
    "I'll be back"
    "Hasta la vista"
    "Talk to hand"
  • Tabanca filminden

Savaştan kaçınmak mümkün değildir, sadece düşmandan üstün olana kadar erteleriz.
    En büyük düşmanın, en son bakacağın yere saklanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Efsanedir yahu Yaşar usta

"bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl yakışmasın! sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. hıh, sen, büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi saim bey! sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm! ben, yaşar usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! dokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!"

Bir şeyi ne kadar çok öne sürersen oku çıkar.

bibitmedinizbi.

yat diyecegim ama yarın okulda yok tatildesiniz.

Senin yaşın kaç bakim bana okula git diyorsun .

Ayrıca ne alaka replik dediğinin bir ömrümü var belli bir seneden sonra öne sürülmemeyemi başlanmak zorunda.

Özenti olmayın kendi değerlerinize sahip çıkmayıda bilin .

Kafa yapından anladığım kadarıyla yaşı çok genç kanı kaynayan Hollywood hayranı bir gençsin .

Adam yaşar usta repliğine bozulmuş vah garibim

Dostum o elemanı takma. Post kasmak için midir birşeylere muhalefet olmak için midir, sürekli abuk sabuk mesajlar atıyor.

Konu ile alakalı,
    Run Forrest Run..
    Bond, James Bond.

"I'm the most complete fighter in the world." Uri Boyka-Undisputed
    "Ajan Smith: You're empty.
    Neo: So are you. " -The matrix
    "Bu ekipte her asker bana yüz nazi kafa derisi borçludur...Ve ben kellelerimi istiyorum!" -Aldo Raine- Inglourious Bastards
    "Only human" Ajan Smith

• Sahip oldukların sonunda sana sahip oluyor.

Fight Club - Tyler Durden

Hayat sürekli kızgın yaşanmayacak kadar kısadır.

American history x - Derek Vinyard

Her erkek kadın ve çocuk ölmeden önce çölü bir kez görmelidir. Kilometrelerce
    çevrende hiç bir şey olmaz. Sadece kum, kayalar, kaktüsler ve de masmavi gökyüzü.
    Tek bir canlı göremezsin. Sirenler çalmaz, araba alarmları da. Kimse sana korna
    çalmaz, sokaklara küfreden işeyen insanlar yoktur. Çölde sessizlik vardır.
    Çölde huzur vardır, çölde Tanrı vardır.

25th hour - James Brogan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bergov -- 31 Ağustos 2012; 0:10:44 >
  • ''Burada, yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum. Ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun!.. Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde,nefret ettiğimiz işlerde çalışıp, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız yada yerimiz yok. Ne büyük savaşı yaşadık nede büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. En büyük buhranımız hayatlarımız... Televizyonla büyürken milyoner film yıldızı yada rock yıldızı olacağımıza inandık ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz. Ve o yüzden çok çok kızgınız... ''

Fight Club (Tyler Durden)
  • Schindler's List
    Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan, güçlüsündür..
  • Son Samuray
    'İnis,çıkış,kaçış,kovalayıs...Günlerden bir gün ömrün sonu. Kusursuz.Muhtesem.'

Son Samuray
    İmparator: Bana onun nasil olduğunu anlat.
    Tom Cruise: Size onun nasil yaşadığını anlatacağım.
    Cok duygulandigim bir filmdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.

Tony Stark-İron Man
  • Sahip oldukların sonunda sana sahip oluyor. - Fight Clup
    Hayallerinin aşkıyla karşılaştığında zamanın durduğunu söylerler. Bu doğru; ama söylemedikleri bir şey var. Zaman tekrar akmaya başladığında aradaki farkı kapatmak için çok daha hızlı ilerler. - Big Fish
    Nehirdeki en büyük balık yakalanamadığı için büyüktür. - Big Fish
    Annem her zaman hayatın bir kutu çikolata gibi olduğunu söylerdi. içinde ne olduğunu asla bilemezsin. - Forrest Gump
    Koş Forrest Koş! - Forrest Gump
    Disiplin ve İncil. Burada, her ikisini de alacaksınız. Tanrı’ya güvenin. K.çlarınız bana ait. Shawshank’a hoşgeldiniz. - Esaretin Bedeli
    Umut tehlikelidir.Umut bi insanı deli edebilir. Bu iyi değildir. - Esaretin Bedeli
  • Herkes gibi bir kalıba doğdun. Tadını alamadığın, dokunamadığın, koklayamadığın bir hapse, aklın için bir hapis ne yazık ki, kimseye Matrix’in ne olduğu anlatılamaz. Kendin görmelisin. Bu, son fırsatın. Buradan sonra dönüş yok. Mavi hapı alırsan hikaye biter yatağında uyanır ve istediğin şeye inanırsın. Kırmızı hapı alırsan Mucize Ülkesi’nde kalırsın ve sana tavşan deliğinin ne kadar derin olduğunu gösteririm. Unutma sana gerçeği öneriyorum. O kadar. MATRIX

Here's Johnny! THE SHINING

Başlığı da hortlattık ama olsun
  • "Let everything that's been planned come true. Let them believe. And let them have a laugh at their passions. Because what they call passion actually is not some emotional energy, but just the friction between their souls and the outside world. And most important, let them believe in themselves. Let them be helpless like children, because weakness is a great thing, and strength is nothing. When a man is just born, he is weak and flexible. When he dies, he is hard and insensitive. When a tree is growing, it's tender and pliant. But when it's dry and hard, it dies. Hardness and strength are death's companions. Pliancy and weakness are expressions of the freshness of being. Because what has hardened will never win."

Tabi ki bu haliyle aklıma kalması imkansıza yakın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.