Şimdi Ara

aklimda deli sorular/tavsiyeniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar uzatmadan butce,amac ve bilmediklerimi sorayim,yardimci olursanız sevinirim,vaktim var acil alim yapmayacagim.

1.butce max 2000
    2.ebat 40 yada 46 inc arasi
    3.3d sart degil ama smart led tv ariyorum

Simdi bu durumda tv araken forumdaki 100lerce mesaji okudum.

Philipsler genelde goruntu guzel fakat net ve wifi sikinti,lg ler ucuz guzel ama oarca pahali,ve uzun filmleri ya acmior yada full ekran yapmiyor.samsunglar bulutlanma sikintili,sonyler daha dusuk donanimi daha pahaliya satiyor sikintilarina cokca denk geldim.

Soyle bir tv istiyorum,youtube ve flash diskten attigim bazen 2 saat uzeri fullhd videolari sorunsuz oynatabilecek.

Ve kalan kisimda menu gecisi kanal hizi uygulama sayisi azligi gibi yonlerden adami adigina bin pisman etmeyecek.

Boyle bir tv yokmu cokmu sey istiyorum.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 23 Eylül 2014; 4:28:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada kaynamasin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer öyle bir tv olsaydı inana böyle bir forumda bu başlıklar olmazdı. her markanın tvlerinde bazı sorunlar göze çarpıyor önemli olan saydıgın sorunlardan kaçı senin için önemli düzeyde ve dayanılamaz veya katlanılamaz bence buna göre seçim yapmalısın

bence sen samsung alsan pişman olmassın bulutlanma olmayan güzel bir cihaz denk gelirsede deme senin keyfine olmadı eger gözüne batmaz ise güzel güzel kullanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.