Şimdi Ara

Aklıma Takıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu sene istemedğim bir bölüme yerlestim seneye tekrar gireceğim obp yarı yarıya olacak seneye %obp ile gideceğim bir üniye

peki 3.sene ne olacak yine mi kesılecek puan 2.sene baska üniye gittiğim için

• quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

ben bu sene istemedğim bir bölüme yerlestim seneye tekrar gireceğim obp yarı yarıya olacak seneye %obp ile gideceğim bir üniye

seneye eğer yerleşmezsen bi yere 3. sene obpnin tekrar tamamı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

ben bu sene istemedğim bir bölüme yerlestim seneye tekrar gireceğim obp yarı yarıya olacak seneye %obp ile gideceğim bir üniye

hadi be kotüymüş bu

birde saçma yani emek hırsızı ÖSYM

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

hadi be kotüymüş bu

birde saçma yani emek hırsızı ÖSYM

Hayır tam tersi gayet mantıklı bi sistem bence. Okumayacağın üniversiteyi seçerek orayı okumak isteyen bi insanın önünü kesiyorsun. Bunun da bi cezası olmalı bence. Ayrıca üniversitede okuyor olsan bile 3. sene kesilmiyor yanlış anlaşılma olmasın. 3. sene kesilme durumu sadece seneye sınava girip bi yere yerleşirsen oluyor. Sınava girip yerleşemezsen veya hiç sınava girmeden 3. sene sınava girmek istersen herhangi bi kesinti yok.

• Istemedigin yeri yazmayacaksin, belki oraya girmek isteyen birinin onunu sen kestin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

Istemedigin yeri yazmayacaksin, belki oraya girmek isteyen birinin onunu sen kestin.

hocam gittiğim bölüm 2 yıllık ve 10 kontenjan boş kalmış neyin önünü kesmişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.