İlan detayları: slm arkadaşlar arac sorunsüzdur deheşeni yok. boyo lokal boya vardir 3 parca ici ve dişı pıril piril gözüm gibi bakıyorum aracda tesat vardir on cam dahil olmak uzere filimlı . ekzos vardir sis zenon va kilima hava yaslı sürucu . her aksamı calışiyo saygilarla fotoda belli herşey..
İlan sahibi Türkçe'yi nerede öğrenmiş çok merak ediyorum.
Alttan darbe almıştır hava yastığı açmıştır perte çıkmıştır..
Benim kendi aracımdada pert kaydı var ama değişen tek bir parçası bile yok :)
Boyalarda çizikten dolayı o da 2 parça. Birini ben boyattım zaten
Alttan darbe alan bir aracın alt takımlarının zarar gören parçaları değişmez mi ? En azından açılan hava yastıkları değişir değil mi ? O zaman bu aracın değişeni var
quote:
Orijinalden alıntı: Berk Erden
Alttan darbe alan bir aracın alt takımlarının zarar gören parçaları değişmez mi ? En azından açılan hava yastıkları değişir değil mi ? O zaman bu aracın değişeni var
Ona asla lafım yok..
Benim demek istediğim " değişen yok " tabiri genelde kaporta anlamında kullanıyor halkımız :) Bende dahil
Yoksa benim aracın beyni sıfırıyla değişti bir kaç parça ile birlikte..
Ona asla lafım yok..
Benim demek istediğim " değişen yok " tabiri genelde kaporta anlamında kullanıyor halkımız :) Bende dahil
Yoksa benim aracın beyni sıfırıyla değişti bir kaç parça ile birlikte..
İşte galericiler malesef sizin gibi olmuyor çıkma çakma vs parçalar takıyorlar
İki ilan arasındaki farkı bulun...Fiyatta maşallah
İlanı vermiştir. Satılmayınca da kendisi de unutmuştur ya da silindiğini düşünmüştür, yeniden ilan vermiştir. Fiyatta 300 lira fark ediyor zaten. Onu da muhtemelen "23.800'den açarım 23.500'e bırakırım" diye düşünmüştür.
İlan detayları: slm arkadaşlar arac sorunsüzdur deheşeni yok. boyo lokal boya vardir 3 parca ici ve dişı pıril piril gözüm gibi bakıyorum aracda tesat vardir on cam dahil olmak uzere filimlı . ekzos vardir sis zenon va kilima hava yaslı sürucu . her aksamı calışiyo saygilarla fotoda belli herşey..
İlan sahibi Türkçe'yi nerede öğrenmiş çok merak ediyorum.
Yalnız araba da çok çok özel kimse de olmayan bir özellik daha varmış "eksoz vardir"
İlanı vermiştir. Satılmayınca da kendisi de unutmuştur ya da silindiğini düşünmüştür, yeniden ilan vermiştir. Fiyatta 300 lira fark ediyor zaten. Onu da muhtemelen "23.800'den açarım 23.500'e bırakırım" diye düşünmüştür.
Kestamitin dediği gibi plakalarda farklı
quote:
Orijinalden alıntı: sayaras
Bu da plakayı saklamak için farklı bir tarz, "Gizli mi alırdınız, açık mı? Bizde her ikisi de mevcut, buyrun"