Şimdi Ara

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
3
Favori
17.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasta hasta sinirlenemiyorumda benim yerime de tepki gösterin sövün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bunu devletin izni olmadan mı yapıyorlar sanıyorsunuz. Benim çaresizliğim devletin politikasına değil halkın kendi yararına olacak uygulamalarda bile birlik olamamasından kaynaklanıyor. Kraldan çok kralcıların olduğu bir devirde yaşıyoruz. Sen buradaki tepkiye bakıp herkesin bu uygulamaya karşı olduğunu düşünüyorsun ama pratikte senin koyacağın tepkiye karşı tepki firmalardan önce halktan gelir. Ben çok yoruldum artık sadece seyretmekle yetiniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanlar hakettikleri sekilde yonetilirlermis. Bunlari kendi basimiza bela eden biziz. Aylarca asgari ucreti tartisan milletvekilleri kendi ozluk haklari icinde bir gecede firesiz nasil da anlasiveriyorlar. Birbirinin bohazini sikiyor gorunen akp- mhp - chp - hdp nasil da bu konu olunca canciger kuzu sarmasi oluveriyor. Biz mazohist oldukca dudukleyen cok olur. Millet olarak birlik olup bu kan emicilerin hepsini defetmemiz lazim basimizdan.

• Dağ fare doğurmuştur... Bizden bir cacık olmaz...
  • benim yazdan kalma 24ay sözleşmem var. Bu sözleşmenin içinde cep telefonu, internet var. 79tl anlaşılmıştı, daha sonraki yeni gelenlere zam geldi ve 89tl oldu. Bana zam yapmamışlardı. Şimdi nasıl zam yapabilicekeler anlamadım ben, sözleşme bittikten sonra evet zamlı fiyattan yine geçirirler ama suan sözleşmesi olana nasıl zam yapılıcak
  • Adamların aklı fikri para. Çok sevgili operatörler. Sizlerinde giderleriniz var. Sizide anlamaya çalışıyorum ama şu yaptıklarınızdan sonra tek bir lafım olacak. O gökdelenlerdeki plazalardaki kendilerini her şeyi biz biliriz sizi biz yönetiriz diyen ağabeylerim. KEFENİN CEBİ YOK... Sizlerde biz gibi insanlarsınız ne olur azıcık bizi anlamaya çalışsanız...

• Yahu mafya karına kar katmak varken tüketiciyi düşünecek bir işe girer mi?

Hepsi mafya bunların, modern çağ mafyaları.

Devletin hakimiyet kuramadığı yerlerde istisnasız her toplumda böyle mafyalaşma eğilimleri görülür, boşuna nefes, zaman, enerji tüketmeyin.Beklentiyi en düşükte tutun her zaman için bu ülkede.

• Dünyanın asıl sorunu, namuslu insanların, en az namussuz insanlar kadar cesur olmamalarıdır. Herkes tepki göstersin ve hükümet ile bu kan emici ISS lere tepki göstersin.

• Sesimizi duyurmalıyız.

İnternet sağlayıcıları yıllarca ; alt yapı yatırımı yapamıyoruz izin vermiyorlar , alt yapının çoğu telekoma ait , mevcut hızları değiştiremiyoruz , hızları ve kotaları belirleyen btk vs vs ... 1 mayısa 1 gün kala görüldüğü üzere diğer internet sağlayıcıları doğruyu söylemiyor. zaman ilerledikçe , neler neler duyacağız
    kablonet tahaddütsüz ; 10 Mbps 25 GB 3 Mbps kullanıyorum. 8 yıldır kablonet kullanıyorum.
    bu yazdıkları nabız yoklamak değilde gerçekse , kabloneti iptal ettiririm.
    bütün devlet kuruluşlarına , basın organlarına ; ortak bir yazı belirleyip hergün 1 kere toplu mail atsak ?
    Bir khk ile alt limiti 10 mbps 7/24 sınırsız 20-30 tl diye kanun çıkarsalar , iktidara bedava pr olur ama nerdeeee ....
    birkez daha görüyoruz ki , halkın yararına birşey yapan yok ...
    Unutmadan yazayım , ben hep 50 liralık aldığım için , beni etkilemiyor. :)

• Şuraya bak ya resmen rezalet üniv bitse de kacsak su ülkeden muz cumhuriyetine döndü

• Ulan akn kalkıyor kalkıyor diye sevinip durduk halbuki elimizdekinden de olmuşuz hiç değilse eski sisteme dönün ayıptır be bu nedir ya

• quote:

Orijinalden alıntı: elephone

Yazık bu millete gelen vuruyor giden vuruyor. Artık şu siyasi görüşlerden kurtulup millet yararına olacak işlerde hep birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Milletimiz bir Kurtuluş Savaşı verdi sağcısı solcusu lazı çerkezi kürdü arabı herkes birlik oldu elinden ne geliyorsa yaptı. Bu ruhu kaybetmeye başladık ve bu ruhu tamamen kaybettiğimiz gün yok olduğumuz gün olacaktır.

Bu birlik ruhu kaybetmek üzere olan arkadaşların mutlaka izlemesini tavsiye ediyorum. Özellikle 1. dakikadan sonrasını.

Kollektivizm savundugum bisey ama kurtulus savasinda herkes birlik oldu diye bisey yok. Iyi tahminle kurtulus savasinda 150.000 asker kacagi vardi. Ki oncesinde birinci dunya savasinda 500.000 asker kacagi vardi. Ki bunlarin onemli bi kismi silahlariyla cetelere katildilar. Istiklal mahkemeleri de biraz da bu yuzden kuruldu. Birinci dunya savasinda diger ulkelerde kacak orani %1-2 iken osmanli ordusunda bu %20'yi buldu. Sakarya savasinda bile 12 askerfen biri kacmis. Bu isin faso fiso kismi. Ulke olarak destanla gaza gelmeyi seviyoruz. Birlik beraberlik butunluk masalina da bayiliyoruz. Ama gel gor ki yok oyle bisey. Bu topraklarda yasayan insanlar once benim cikarim diyor. Gercek aci. Ama gercekliginden bisey kaybetmiyor.

• Şu saatte deseler ki hadi her kes sabit İnterneti iptal etsin. İss ler 500-1000 lira arası para çeker cayma bedeli.

Normalde 12 ay üzeri taahhüt yasak olmasına rağmen Btk nin buna ses çıkarmama nedeni de bu. Toplu internet iptalleri in önüne geçmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Ben bu mevzudan hiçbir şey anlamadım Allah' ını seven yardım etsin. Duyuruda okunacak şekilde büyümüyor

Akkli tarifeleri kaldırıp yerine kotalı koydular kotayı aşınca gb başına 1 tl alacak çakallar

En ucuz limitsiz tarife 25 mbps 90 lira

Allah belalarını versin. Zaten taahhütsüz kullanıyordum, çok fazla şikayet var ama bende turknete geçip şansımı denicem o zaman.

https://twitter.com/atillasirdar/status/858389112788746240

• Guzel kardesim paylastigin sey bir belgesel yada tarih ile alakali bir gorus degil "dizi"!!

Elma armut kel mahmut
  • Kotamız da Ak'landı. Artık ölsem gam yemem(!)

• beni cuma günü ttnet aradı bizim buralara fiber döşenmeye başladı ben 16 mb adsl hızını kullanıyorum ve 100 gb kotası var 5 tl fazla vereceğim vdsl modem hediyesi ile 24 mb 150 gb kota dolumundada 8mb olacak dendi arkadaşlar fiyatlar yükselecektir elbet ama mesela ben 67 tl ödeyeceğim 24 mb 150 gb doldumu 8 mb + vdsl modem hediye 2 yıl tahaütlü
    peki dedim neden 25 mb yok o zaman 16 ya düşecekti hızım şu anda 24 veriliyor bölgenize lakin ileride üst paketler açılırsa buna geçebileceksiniz dendi ben araştırayım o zaman pazartesi size dönüş yapalım dediler kabul ettim ttnet elindeki müşterilerine 2 yıl söz alarak güzel indirimler yapabiliyor.
    hatta birçok kişi indirimli kullanıyordur zate kimse o fiyatlardan kullanmıyordur sadece 2 yıl kalma sözü alıyorlar ben 100 tl lik interneti 62 tl ye kullanıyordum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaksisheytan -- 30 Nisan 2017; 4:43:57 >
  • limitsizim kullanıcısına yanıt
    yav devlet buna el atarmı, ne kadar fazla ödersek o kadar vergi artar. onların işine geliyor.

• En hafif sistemi ve bataryayı en az yoran internet tarayıcısı hangisi sizce android için

• Bu ulkede bu forumda
    dun ıtıbarı ıle bunları yazan adam var

"İnternet lükstür
    Türkiye'de insanlar avrupadan daha rahat yaşıyorlar"

"Herkes yalanı bıraksın,başka şeyler için daha yüksek hız istiyorsunuz. "

"Avrupa'dan 40 TL daha uygun fiyatla internet kullanıyorsun."

"Ancak aramızda hain çok,beğenmiyorlar lafta hiçbir şeyi.İnternet lükstür,ihtiyaç değildir.O yüzden lüks bir hizmeti 60 liraya aldığına şükür edeceğin yerde kendi ülkeni küçük görüyorsun,milletini eziyorsun.Yanlış bir tutum içindesin."

"Ne kazığı?60 liraya sınırsız internet kullanırken kazık yediğinizi mi düşünüyorsunuz?İstediğiniz nedir herkes size bedava mı çalışsın?Azıcık şükretmeyi öğrenin.Yazık. "

"Dışarıda 10 liraya satıyorlarsa,ona göre kazanıyor.

Türkiye,yüksek gelirli insanların arttığı bir ülke.Burada para çok kazanılıyor ve Dolar karşısında paramız değerli değil.Düşmanlarımız çok.İnternet gibi hizmetler bizim üretimimiz değil.Ayrıca ihtiyaç da değil,lükse bu kadar takılıyorsun şu anda.Çünkü bu ülkede keyfin yerinde.Avrupa'da gençler çalışmaktan başlarını kaldıramıyorlar bu konular ile zaman harcayamıyorlar.Rahat burada gençlik,işsizlikten bunlara sarıyor. "

"En rahat,işsiz güçsüz dolanan gençlik bizde.Çünkü aile iyi para kazanıyor,çocuğa veriyor.O çocuklar da gelip burada konu açıp daha hızlı internet dileniyorlar.Neden?Daha fazla saçmalık indirebilsin,daha fazla zarar ziyan iş yapabilsin diye.Kim interneti bilimsel bir amaçla kullanmış,kullanırsa da neyine yetmemiş bu hızlar?Oyun için,+18 içerik için istiyorsunuz bu hızları bunu herkes biliyor.Bu mantık Avrupa'da yok.Orada gençler deli gibi çalışıyorlar başlarını kaldıramıyorlar.Halinize şükredin. "

şimdi bu yazana ne denenebılır
    kendı ıcınızde dıyorsunuz bazen (pire için yorgan yakma durumu)
    sımdı ben karsı cıkacagım ben dırenecegım benım sayemde bunları yazanda daha ıyı hızmet alacak ve daha ucuza alacak.

şimdi bunları yazan sahıs ile nasıl birlik olunur
    gercekten soyleyeyınde bıleyım

Benım yasım 36
    diyelim ki bu yasamı kadar agzımda salya akıtarak yasadım bılmıyorum
    hakkaten anlatında ben ve benım gıbıler ogrensın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.