Şimdi Ara

Akk KAlkmıyor KANITLI 1 Ocak 2019 dümeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler akk icin aciklama turktelekom faturalarının altında yaziyor ttnet kullananlar fatura detaylarindan gorebilir 2019 da insanlari btk nin ve oporatorlerin nasil kandircagini akk kesinlikle kalkmiyor
    Akk KAlkmıyor KANITLI 1 Ocak 2019 dümeni

HATIRLATMA !
    Ödenmemiş borcunuz bulunmamaktadır. Teşekkür ederiz.
    Faturanızın son ödeme tarihinden sonra ödenmesi halinde, son ödeme tarihinden itibaren gecikme faizi aylık % 2 oranında uygulanır. Gecikme faizi günlük olarak hesaplanır.
    Hesap Numaranız ile otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
    SİZE ÖZEL
    Değerli müşterimiz,
    Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun düzenlemesi kapsamında 31.12.2018 tarihi itibarıyla AKN uygulamasına son verilecektir.
    Bu sebeple, 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren, kullanmakta olduğunuz 50 Mbps'ye kadar 150 GB AKN'li internet paketiniz mevcut tarifenizden daha avantajlı olacak şekilde HİPERNET(50 Mbps'ye Kadar)150GB paketine dönüştürülecek ve ücretsiz 35 Mbps hızında ek paket otomatik olarak tanımlanacaktır. Yeni bir kampanya katılımı yapana kadar söz konusu internet paketi aboneliğiniz ve ücretsiz ek kota paketiniz devam edecektir. Mevcut paketinizde adil kullanım noktasına geldiğinizde 16 Mbps'e düşen internet hızınız, yeni paketinizin kotası dolduğunda, tanımlanan ek paket ile 35 Mbps hızında devam edecektir.
    İnternet erişimine tarife paket hızı ile devam etmek için ek paketler satın alabilir, paket değiştirerek yüksek GB' lı veya full limitsiz paketlere geçiş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8ACFFCAF -- 22 Kasım 2018; 20:1:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emin değilim ama benim bildiğim de 2019'da önce kademeli olarak, yıl sonuna doğru tamamen kalkacağıydı. öyle okumuştum ama yanılıyor da olabilirim.
  • günaydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ista1907

emin değilim ama benim bildiğim de 2019'da önce kademeli olarak, yıl sonuna doğru tamamen kalkacağıydı. öyle okumuştum ama yanılıyor da olabilirim.
    Sonuç olarak mevcut taahhütler adı değişse de AKN'li olarak taahhütlerini tamamlayacak sonrasında zaten yeni tarifelerden devam edecekler. Köy kurnazlığı yapıp yıl sonuna doğru akn'li taahhüt yaparak akn'li fiyatına sınırsız internet hayali kuranlar bu işe çok bozuldu. Ama hayali bile güzeldi valla...
  • Forum iki haftadır yıkılıyor zaten bu yüzden .

• Mağara soğuk muydu kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili dostlar;

Aynı yazıyı tüm ttnet kullanıcılarına göndermişler.

Ttnet Türkiye CUMHURİYE tinin kanunlarını tanımıyoruz diyor.

Ttnet BTK ( üst kuruldur sözü kesindir ) ama üst kuruluda tanımıyoruz diyorlar.
    Mutlaka siyasilerden de güç alıyorlardır.

Burada asıl kimden güç aldıklarının hiç önemi yok. Tel güç bizleriz yani müşteriler.
    Bizler sessiz olursak tepemize daha çok çıkacaklar. Bizleri aptal yerine koymaya devam edecekler.

Ben kendimce sürekli olarak sosyal medyadan aptal olmadığımı yazıyorum, gerekiyorsa mahkemeye de versinler.

2016 yılında alınmış kesin karar var.
    24 aylık sözleşmem var. bu sözleşmeyi kendi lehlerine çevirerek bir değişiklik yapamazlar ( benim imzam olmadan )
    Bu iş mahkemelere gider. Zaten yargı full dolu, bunların sebbeiyle iyice kilit olacak.

https://sikayet.btk.gov.tr/

BTK şikayet sayfasına hergün bir şikayet yazmaya başladım.
    Bilinçli olan kullanıcılar bunların kayıtlara geçtiğini çok iyi bilir ve telekom eksi alır, takipe takılır.
    buraya hergün bir şikayet atın.
    yılbaşına kadar bu ahlak yoksunu eşkiya kurum BTK kararlarına kesinlikle uyar ama bizler ses çıkarmazsak tepemize daha çok çıkar..

Lütfen olaya ciddiyetle yaklaşalım. Olay kahvehane muhabbetinde kalırsa kaybeden hep biz olacağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/akk-kalkiyor-kota-geri-geliyor-faturalarinizi-kontrol-edin--135714635

ilk açılan konuyu bir inceleyin isterseniz.

• Mağara soğuk mu kardeş
  • Bugün benide aradılar, müthiş bir tarife yaptık, sizlerle paylaşmak istiyoruz dediler. Nedir dedim, normalde (16mbps, 100gb akk, sonrasındaki hız 5mbpsdi) kullanıyordum, aylık 60tl gelyordu. yeni önerdikleri tarife (16mbps, 150gb sınırlı,sınır geçilince 8mbps ek paketli tarifeyi önerdiler,aylık 70tl. Ya bu insanları ne sanıyor, kendilerini ne sanıyorlar anlamış değilim.
    Dedim, hani BTK AKKnin kaldırılacağını, insani olmadığını söyledi,bazı firmalar buna çoktan riayet etti siz niye böyle davranıyorsunuz dedim. Eveledi,geveledi, efendim akk kalkacak ama onun yerine kota gelecek.Üstelik fiyatlarda daha yüksek olacaktır. Yani size tarifenizde 100gb aşıldıktan sonra normalde kota başına ek ücret alınması gerekirken bu durumda biz yine hız düşürüp ek ücrete gitmemeye karar aldık dedi. Bende dedim Allah razı olsun,sonra kapattım.

Anladığım kadarıyla Akk kaldıracaklar, başka seçenekleri yok çünkü devlet bu uygulamayı istemiyoruz diyor,karşısında duramazlar ama bu sefer ya fiyatları hayvani boyutta getirecekler ya kota koyacaklar ve aşınca ücrete tabi olunacak.Devlet isme, kampanyaya Akk, Bkk, Ckk bakmamalı. Yurtdışındaki ISSler nasıl uygun fiyata uygun tarife veriyorsa sizde aynısını yapacaksınız,yurtdışına oranla biraz daha pahallı internet olabilir ama bu kadar bir fiyatı olmaz diyip rest çekmelidir. Yahu devletin karşısında sadece özel firmalar var. Ama arkasında memnun olacak, güven kazanacak ve destekleyecek koskoca halk var. Mevcut hükümetin taraftarı değilim ama böyle adil ve halkın yararına bir adım atabilirse herkes için çok yararlı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: -SKYNET-

Bugün benide aradılar, müthiş bir tarife yaptık, sizlerle paylaşmak istiyoruz dediler. Nedir dedim, normalde (16mbps, 100gb akk, sonrasındaki hız 5mbpsdi) kullanıyordum, aylık 60tl gelyordu. yeni önerdikleri tarife (16mbps, 150gb sınırlı,sınır geçilince 8mbps ek paketli tarifeyi önerdiler,aylık 70tl. Ya bu insanları ne sanıyor, kendilerini ne sanıyorlar anlamış değilim.
    Dedim, hani BTK AKKnin kaldırılacağını, insani olmadığını söyledi,bazı firmalar buna çoktan riayet etti siz niye böyle davranıyorsunuz dedim. Eveledi,geveledi, efendim akk kalkacak ama onun yerine kota gelecek.Üstelik fiyatlarda daha yüksek olacaktır. Yani size tarifenizde 100gb aşıldıktan sonra normalde kota başına ek ücret alınması gerekirken bu durumda biz yine hız düşürüp ek ücrete gitmemeye karar aldık dedi. Bende dedim Allah razı olsun,sonra kapattım.

Anladığım kadarıyla Akk kaldıracaklar, başka seçenekleri yok çünkü devlet bu uygulamayı istemiyoruz diyor,karşısında duramazlar ama bu sefer ya fiyatları hayvani boyutta getirecekler ya kota koyacaklar ve aşınca ücrete tabi olunacak.Devlet isme, kampanyaya Akk, Bkk, Ckk bakmamalı. Yurtdışındaki ISSler nasıl uygun fiyata uygun tarife veriyorsa sizde aynısını yapacaksınız,yurtdışına oranla biraz daha pahallı internet olabilir ama bu kadar bir fiyatı olmaz diyip rest çekmelidir. Yahu devletin karşısında sadece özel firmalar var. Ama arkasında memnun olacak, güven kazanacak ve destekleyecek koskoca halk var. Mevcut hükümetin taraftarı değilim ama böyle adil ve halkın yararına bir adım atabilirse herkes için çok yararlı olacaktır.
    peki gece 2-8 arası kullanım bu sınırdan yiyecek miymiş yoksa önceki gibi o ara sınırsız mı

• taahhüt ocak 25 te doluyor hattı taşıyacağım netspeed bekle beni
  • AFT_37 A kullanıcısına yanıt
    Hic bir bilgi yok reis😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    😂😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.