Şimdi Ara

AKK imza kampanyası destek olalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kampanyayı ben başlatmadım ama burada paylaşayım bari bir işe yarayayım dedim. TIKLAYIN

• Tüm dünya oy versede değişmez.
  • Abi mağranın kralı ya bunu bizim forum başlattı zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çocuk hala imza toplamaya mı çalışıyor Biz ne dedik kuru gürültü yapıyor çocuğun teki imza sayısı artınca popi sandı kendini diye. Bırak 200.000'i 1 milyar imza toplasa bir cacık çıkmaz bu arkadaştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 21 Ağustos 2015; 1:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez

• Şu veledin kampanyası değil mi bu

• Olmuyacam gidin gerçek Sınırsız ALIN.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arkadaşı her görünce sinirleniyorum yolda görsem döverim
  • Ahaha yinemi bu o kadar oy toplamış hala vıdı vıdı.. Bi cacık olmaz bu veletten millette boşa umutlandı.

• Hala radyo faks diyo bi de.

• akk gider adamlar akkyi kaldırdık diye 20mbpsyi 3 katı fiyatına satarlar görürsünüz
  • tanıtım videosundaki uslubu çok saçma bulan bi ben miyim?
  • kampanya-ı veled

• Bana mi sinirleniyorsunuz? İlk kez paylastim.gene mi bu cocuk falan yazmissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Bana mi sinirleniyorsunuz? İlk kez paylastim.gene mi bu cocuk falan yazmissiniz

Sen olayi bilmiyorsun tabii

Linkine bakmadim fakat yorumlara gore konusursam;

Linkte paylastigin kisi ilk olarak konu disinda akk kaldirilsin diye konu acmisti. Kisa surede forumun da destegi ile 100 bin gibi bir imzaya ulasti fakat yeterli hukuksal bilgisi olmayisindan ve 17 yasinda bir genc olusundan kendinden yasca buyuk kisilerin onerilerini dikkate almayip kendi kafasina gore hareket etmeye devam etti. Kampanya icin gerekli adimlari atmadigindan, kendisinin resit olmayisindan ve dil bilgisinde eksik olusu gibi bir cok nedenlersen bu isleri bilen birine devretmesi onerildigi halde ben yaparim ederim seklindeki hareketleri ve oneri verenlere hakaret edisi yuzunden konusu falan kaldirildi. Cocukta baska yollarla bunu surdurmeye calisti Goruyoruz ki bir arpa boyu yol ilerlememis

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Bana mi sinirleniyorsunuz? İlk kez paylastim.gene mi bu cocuk falan yazmissiniz

Sen olayi bilmiyorsun tabii

Linkine bakmadim fakat yorumlara gore konusursam;

Linkte paylastigin kisi ilk olarak konu disinda akk kaldirilsin diye konu acmisti. Kisa surede forumun da destegi ile 100 bin gibi bir imzaya ulasti fakat yeterli hukuksal bilgisi olmayisindan ve 17 yasinda bir genc olusundan kendinden yasca buyuk kisilerin onerilerini dikkate almayip kendi kafasina gore hareket etmeye devam etti. Kampanya icin gerekli adimlari atmadigindan, kendisinin resit olmayisindan ve dil bilgisinde eksik olusu gibi bir cok nedenlersen bu isleri bilen birine devretmesi onerildigi halde ben yaparim ederim seklindeki hareketleri ve oneri verenlere hakaret edisi yuzunden konusu falan kaldirildi. Cocukta baska yollarla bunu surdurmeye calisti Goruyoruz ki bir arpa boyu yol ilerlememis

bende bilen bi adam acti falan sandim 180 bin kisiyi gorunce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.