Şimdi Ara

Akınsoft'tan mülakata çağırdılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın saat 2 de akınsofttan mülakata çağırdılar.beni php ve C# biliyorum ama php biraz daha düşük seviye.telefonda ki adam ise direkt php sordu.orada ne sorarlar acaba biraz çalışayım.

• arkadaşım akınsoftta programcı arıyorlarsa sana ne yaptırtacaklar adamların program portföyünü bir incele istersen, her telden program var. Ve ne yazık ki kafe programları da mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

arkadaşım akınsoftta programcı arıyorlarsa sana ne yaptırtacaklar adamların program portföyünü bir incele istersen, her telden program var. Ve ne yazık ki kafe programları da mevcut

o programları yapıp şirketi kapatmayacaklar herhalde yeni program yapmaya devam edecekler değil mi.? okuduğunu iyi anla internet kafe programcısı diyorum internet kafe programı demiyorum.yazılım konusunda bilgin yoksa gölge etme başka ihsan istemez.
  • tabiki canım kardeşim elbette ki başka programlarda yapacaklar. Ama seni varolan bir projeye dahil etmyeceklerini nereden biliyorsun (gerçi işe kabul edildinde bunları tartışmamız eksik kaldı :) ), işin birde bu boyutu var. Resme çok takıldın. Akınsoftun şu an en bilinen programı internet kafe programı olduğu için ufak bir espri yaptım hepsi bu.

Artı programcı falan değilim, internet kafe programcısı nasıl oluyor onuda tam olarak anlamadım.

Ufak bir ekleme daha orada "ben programlama mezunuyum" lafında ajdarın "ben makine mühendisiyim" çıkışını hatırlattı, ayrıca bir tebessüm oluştu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

tabiki canım kardeşim elbette ki başka programlarda yapacaklar. Ama seni varolan bir projeye dahil etmyeceklerini nereden biliyorsun (gerçi işe kabul edildinde bunları tartışmamız eksik kaldı :) ), işin birde bu boyutu var. Resme çok takıldın. Akınsoftun şu an en bilinen programı internet kafe programı olduğu için ufak bir espri yaptım hepsi bu.

Artı programcı falan değilim, internet kafe programcısı nasıl oluyor onuda tam olarak anlamadım.

Ufak bir ekleme daha orada "ben programlama mezunuyum" lafında ajdarın "ben makine mühendisiyim" çıkışını hatırlattı, ayrıca bir tebessüm oluştu :)

dostum sende beni yanlış anladın ben bana baştan program yaptıracaklar filan demedim.mülakatta bilgimi ölçmek için bana ne sorarlar dedim sadece..sen çok yanlış gelmişsin :)

• Akın soft mülakatına girmiş biri olarak girecek arkadaşlara mülakat sınavı hakkında bilgi vereyim

_ilk başta size bir kağıt veriyorlar üstlerinde isimler yanında meslekleri yazıyor 1 dakika sonra kağıdı alıp sınava başlıyorsun

-İlk sorular o sizin 1 dakika boyunca baktınız kağıttan hafıza soruları (şu isimdeki kişinin mesleği neydi. mesleği şu olanın ismi neydi)

-Sonra Akıl yürütme soruları var yanlış hatırlamıyorsam YGS problemler konusundan sorular var

-En sonlara doğru şirket hakkında sorular var (son yapılan robotun ismi ne ?) Lisa çiçeğinin şirket için anlamı ne vs .. gibi

yanlış hatırlamıyorsam 40 soru 40 dk gibi bir şeydi.
    Sınavda en yüksek puanı yapan kişiler sözlü mülaka çağrılıyor sonra iş başı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.