Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben istiyorum ki çıkıp delikanlı gibi desinler; Telefonları şu 3 adamdan alacaksınız kardeşim, mecbursunuz desinler.

Baska telefon kullananlara cihazın değerine göre 4 ay ila 2 yıl arasında hapis cezası verilir desinler.

İlk seferde cezanı ertelerim ama tekrarında ben karışmam alırım içeri desinler.

Herkes rahat etsin.

Yerli üretimi korumak seni beni öperek olmaz, ben yerli üretim değil miyim? Bakarsın adam aslanlar gibi yerli üretim mi yapıyor, teşvik verirsin, bilmem nesini vergiden düşersin, ne bileyim sigorta primlerinin yarısını almazsın, ne bileyim yani benim de çok hakim olduğum konular değil ama beni öpmeden bir çözüm gelistirirsin. Adam yurtdışında senin üreticinden daha ucuza uretiyorsa ucuz olanı pahallandirmaya calismazsin, ben nerede yanlış yapıyorum 30 senedir, benim üreticim neden ucuza üretemiyor dersin, bunun çözümünü ararsın vatandaşını düşünüyorsan.

Ama böyle olmuyor, neden, çünkü deveye diken yarıyor.

• Böyle saçmalık olamaz.
  • Yok artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence telefon kullanmayida yasaklasinlar ne guzel:)

dun bimexde casper via v9 u gordum birde gittim emsali lenovo p70e baktim casper kasadan kazaniyo p70 pilden ama casper 400 lira daha pahali ben p70 dururken salakmiyimda gidip casper a 400 lira fazladan vereyim? hani kiyak yapicaklarsa turkitede uretimi tesvik edip vergi almasinlar yada %3 oraninda vergi alsinlar fiyatlarida satan firmalar uygun tutsunlar mesela p70 799 lira iken via v9 da 600 lira olduda biz gidip almadikmi?

• Forumda bir arkadaşı evinden aldılar savcılığa verdiler yurtdışından çinden internet üzerinden telefon aldığı için olay dün gerçekleşti.

• Türkiye 'de her şey zamandı arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Orijinalden alıntı: burak karagöz

bu uygulamaya tamamen karşıyım soygunculuktur.....fakat devletten vergi kaçırmak ve üçkağıda başvurmak Türkçü birine yakışmadığı da aşikar....

Kusura bakmayın da ben bunların KAÇAK Sarayları veya milyonluk Mercedes makam araçları için vergi vermiyorum

Eğer verdiğim verginin karşılığını alamıyorsam, vergi vermemeyi tercih ederim.

Cehapeli ağzıyla konuşmayınız kaçak kaçak saray başka bir şey bildiğiniz yok!

Ne CHP ne de AKP gibi bir fantezim yok, benim görüşlerime hangisi uyuyorsa ona oyumu veririm.

Ayrıca ister KAÇAK Saray derim ister KAÇAK Malikane derim, kısacası ne diyeceğim sizi ilgilendirmez.

• Beyler ortamı germeye gerek yok. Burası telefon bölümü. İsteyen istediği partiye verir, kimsenin kimseye karışma hakkı yok. Birbirinizi üzmeyin boş yere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

quote:

Orijinalden alıntı: burak karagöz

bu uygulamaya tamamen karşıyım soygunculuktur.....fakat devletten vergi kaçırmak ve üçkağıda başvurmak Türkçü birine yakışmadığı da aşikar....

Kusura bakmayın da ben bunların KAÇAK Sarayları veya milyonluk Mercedes makam araçları için vergi vermiyorum

Eğer verdiğim verginin karşılığını alamıyorsam, vergi vermemeyi tercih ederim.

Cehapeli ağzıyla konuşmayınız kaçak kaçak saray başka bir şey bildiğiniz yok!

Gerçekler işine gelmeyen dinle uyutulmuş ampuller kaçak olmadığını kanıtlayın o zaman.
    Asgari ücret 1000tl değilken neden saraydakiler 1000tllik bardaklar kullanıyor?

• Vestel vergisi devlet için karlıydı, almak isteyen yine alırdı ama bu saçmalık gerçekleşirse 600 lira falan değil ellerindeki 130 liradan da olurlar. Kimse de yerli üretim almaz kusura bakmasınlar.
  • bunu siyasete bagdaştırmayalımda neye bagdaştıralım biri söylesin. yada konuşmasın bana bi terlefon hediye etsin. cok meraklıysa bukadar vergiye benim vergimide ödesin..
  • millet kandiriliyor ama bu milletde bunu hak ediyor! Sen zenginden vergi alma sonrada bunu fakir halka yukle. Bazi kisiler 10 senede dunyanin en zengin kisileri arasina girdi ama verdigi vergiler muamma. Bazi tanidigim kisiler milyont gibi yasiyor,hepsinin altinda çok pahali arabalar,yatlar ama verdikleri vergi bir ogretmenden daha az. Boyle bir ulke olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORT

verginin VESTEL'lle alakası yok uydurma akp vergileri niye VESTEL'e yıkılıyor?

Onu bunu bilmem. Tek bildiğim akp'nin kâr uğruna tüm ülkenin a.koyduğu(adını). Ama millet hakediyor,gayette güzel oluyor. Bu millete müstahaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 5 Ağustos 2015; 12:03:47 >
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Biz gördük yıllardır türlü türlü adlarla hep oyalandırıldık !

İbretlik örnekler :

İstanbul daki köprüler kendisini amorti edince ücretsiz olacak diye devlet söz verdi ama amorti edeli yıllar geçti YALAN OLDU ...

Devlet yapacağını on yıl önce ( en iyimser ! ) yapmalıydı teknoloji açısından ama yapmadı ...

Devlet deprem vergisi aldı bir süreliğine denildi halen alınıyor . YALAN OLDU ...

Fikir proje üreten bireyleri devlet alay etti dünya devlerinin yarışmalarında 1. oldu ( Google dan ) ....

Yerli firmalar önce fason olabilme potansiyeli olmalı sonra da markalaşma ... HTC Samsung böyle yükseldi . Samsung ayrıca adam akıllı devlet desteği de gördü...

Ama Türkiye de birbirlerine peş keş çeken yandaşlar arasında bile adam akıllı bir destek yok ayrıca ...

3 Sene sabretmek mi ? Ölme eşeğğim bahar geldi ... Geçici hükümet erken seçime gitse şu son dönemdeki rezaletlerin asıl temel sorumlusu olması ile 1. parti bile olamayacak ...

Tüketim çılgınlığı yerli üretimde olmalı ama anakartı IMEI ekranı filan ithal olan her sözde Yerli markaların cihazlarına IMEI toptan kayıt bedeli 1 TL civarı olduğuna göre DEVLET yapacaksa vergilerini gitsin anakart bileşenleri ithal eden sözde Yerli markalara yerli üretime teşvik için toplu IMEI ithal kaydında 600 TL yapsın ! ...

Tüketici kendi kararıyla 1 adet hakkı olan ve 2 yıl boyunca pasaportuna sadece 1 telefon kayıt ettirebileceği bilinmesine rağmen 600 TL çok anlamsız .

İktidarın zihniyetini gördük ...

Senin mantığında Android de yasaklansın . Ne de olsa ithal işletim sistemi ... Yerli mobil işletim sistemi filan da 3 yıl içinde çıkacak mı ? Bir proje varmı başlatılmış ... Hiç sanmıyorum ...

Üretmeyen montajla yerli üretim sanıldıkça asıl en büyük aldatma ve eski teknolojiler Cumhuriyetin de yerli markaların diktatörlüğü yani diktalığı ile ürün mü alınır ?

Makro ekonomik sorunları mikro ekonomik bakış açısı ile ele alıyormus edasıyla da umut pompalamak aymazlığın daniskası olsa gerek ...

• ülke eyiye gidiyi özellikle ampuller çok ucuz oldu dövletimiz ampulden vergi almıyor allah razı olsun <3
  • Bu halka herşey müstehak. Din dediğin şey allah ile senin aranda olur. Devlet ile senin aranda değil. Çalıp çalıp mitinglerde kuran getirirse allah derse halkda oo bu adam müslüman yav bunu seçelim derse bu halka herşey müstehak olur. Aklı olan bu ülkeden kaçar gider.
  • akk grubu gibi yok mu biri kampanya başlatıp insanları bilinçlendirecek inanın hepimiz destek veririz yeter ki şu ş.sizlerin işi bozulsun
  • Akp hangi mantikla secim arifesi bu tur vergilere izin veriyor anlamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

bu hükümetin işi gücü yok telefona taktılar ülkede o kadar ilgilenilcek sorun var her gün yeni bir şehit veriliyor adamlar hala telefonlara zam yapma peşinde

bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum

Bu ülkede yaşamaktan nefretmi ediyorsun başka bir ülkeye git o zaman seni tutan yok sana gitme diyende yok gidebilirsin yani bizimde işimize gelir vatanını satıcak olan kişilerden kurtuluruz

Komik

• quote:

Orijinalden alıntı: Alastair JR

Bu mu devletin kurumlarının çalışma tarzı? Buna mı çalışma diyosunuz siz? Gayette haklı adam yazdığında. Her gün şehit haberi geliyor ama adamların derdi hala garibanın sırtına nasıl bineriz.

Evet gariban adam yurt dışından her gün telefon getiriyor. Devletin bir sürü kurumu var, hepsi kendi işine bakar, terörle ilgilenen kurumlar zaten var. Terör var diye devlet yeni yasa çıkaramayacak mı yani?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.