Bildirim
AKILLI TELEFON İHTİYAÇ MI,İSRAF MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İhtiyaç diyenler beğene çöökkk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastanede çalışan profesör doktor 3310 kullanıyorsa bence israf. -
İhtiyaç. Ama kararında olmak lazım, iPhone 6 Plus 128gb gold pek ihtiyaç gibi durmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 20 Mayıs 2015; 0:27:07 > -
İhtiyaç ama o kadar fazla para vermek israftır. (Bknz:ayfon 6)
Edit: yukardaki yorumu görmedim, pardon arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 20 Mayıs 2015; 7:41:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: chtsydn
İhtiyaç. Ama kararında olmak lazım, iPhone 6 Plus 128gb pek ihtiyaç gibi durmuyor.
Katılıyorum.
Ne kadar süre kullanmak isteyeceğinize bağlı.700 liraya general mobile almıştım tabi 4gb modeli Şuan annem kullanıyor telefon leş.Uygulama yok yine ölü.Androidler de 1500 üstü telefonlar anca kurtarıyor.Altındakiler belli süre sonra şişme,güncelleme gelmesi falan dert.Gerçi 5s aldım annemin avea hattı vardı 24 taksitle 100 lira.Fazla verdim ama gayet uzun süre götürecek telefon.Kamerasıymış uygulama ios ilgileniyor az çok.Garantisinde sıkıntı yok sorun olduğu takdir de duruma göre değişim oluyor.Samsung falan uğraşılmaz genpasıymış şuyuymuş buyuymuş çok uğraştırıyor onlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ixa Hun
Hastanede çalışan profesör doktor 3310 kullanıyorsa bence israf.
Güzel bi bakış açısı. -
Masraf.
Baska da bir halt degil.
Bir masaya oturdugumuzda masadakilerden en az biri, en az bir defa telefonu ile ilgileniyor. Insanlarin birbirine olan saygisini azaltan adina sosyal denilen teraneden bir medya icerisindeki olaylari takip ederken karsimizdaki insanlarla olan saygi, sevgi, hosgoru ve paylasim durumunu 0'a indirgiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 19 Mayıs 2015; 23:54:28 >
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
Masraf.
Baska da bir halt degil.
Bir masaya oturdugunuzda masadakilerden en az biri, en az bir defa telefonu ile ilgileniyor. Insanlarin birbirine olan saygisini azaltan adina sosyal denilen teraneden bir medya icerisindeki olaylari takip ederken karsiniz(miz)daki insanlara olan saygi, sevgi, hosgoru ve paylasimi 0'a indirgiyoruz.
Çok ama çok doğru. -
İSRAF ama yinede en pahalısını almaya çalışıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tane alıp senelerce bozulana kadar kullanırsan israf değil ama her üst model çıktığında alıp durursan israf bence.
ben şuan hiçbir telefon kullanmıyorum ama ihtiyaç bence .. çağa ayak uydurmak lazım. akıllı olmayanla arasında ne kadar fark var ki ?
1000 lira üstü olanlar ihtiyaç değildir . çıkarıp masaya koyunca hoş bir görüntü olsun diye alıyor gösterişi seven insanlar -
Maillerle işi olanlar için değil
İhtiyac fakat illaki son cikani alacaz diye birsey yok isini gorecek kadari ihtiyac gerisi israf bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky4K
Eğer internette çok işin oluyorsa bence gerekli
imzaya bak!!
eksileyin şunu -
Hocam resim sayfayı kaplıyor. Simage kullanır mısınız bir zahmet. -
Bir yere kadar ihtiyaç, akıllı telefonu kullandığım başlıca işler:
daha önce gitmediğinim yerlerde kaybolmadan gezmek,
kamerası ve camscanner uygulaması ile arkadaşların notlarından otlanabilmek,
Otobüste metroda vs film izleme ve androide port edilmiş eski pc oyunlarını oynama,
whatsapp gibi mesajlaşma uygulamalarını kullanma,
Ama ne yaparsın ki psikolojik fiyat sınırı uçtu gitti.Kimse kusura bakmasın,1000 tl üstü telefona veremem, 1000 liraya ekran kartı alırım ama telefona vermem. -
Benzer içerikler
- groupie ne demek
- lustral special 100 mg kullananlar
- bir kızın aniden soğuk davranması
- aferin forte aç mı tok mu
- şalgam ishal yapar mı
- çay emojisi
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X